fbpx

Maatwerk software ontwikkeling

Succes dankzij deze ingrediënten

Elke organisatie heeft te maken met uitdagingen. Hoe blijft u bijvoorbeeld dezelfde hoeveelheid werk verzetten terwijl het lastig is om personeel te vinden? En hoe profiteert u écht van alle gegevens die in uw organisatie circuleren? Bij veel uitdagingen blijkt maatwerk software ontwikkeling dé oplossing te zijn. Benieuwd waarom? Lees verder!

Maatwerk software in de basis

Wat is het precies?

Maatwerk software wordt – de naam verklapt het al – op maat ontwikkeld om aan de unieke behoeften en eisen van een bedrijf te voldoen. De software sluit perfect aan op de workflows en processen binnen een bedrijf. Dat maakt het mogelijk om de software in te zetten voor het bereiken van strategische groei.

Maatwerk software ontwikkeling

Ingrediënten voor succes

Hier let u op

Nadenken over doelen

Om te zorgen dat maatwerk software precies aansluit op uw doelen, is het uiteraard van belang om die doelen eerst helder te omschrijven. Denk daar met vertegenwoordigers van meerdere afdelingen binnen uw bedrijf goed over na. Zoek daarbij antwoorden op vragen als:

 • Waar staan we als bedrijf?
 • Waar willen we naartoe?
 • Hoe komen we daar?
 • Welke rol kan maatwerk software hierbij spelen?

Verwachtingen managen

Waar het vaak misgaat bij software ontwikkeling, is dat een ontwikkelaar tijdens het ontwikkelproces zijn eigen plan trekt. Vaak blijkt dan pas bij oplevering dat de software toch niet helemaal aan de verwachtingen van de klant voldoet. Hoe voorkomt u dit nou? Door een ontwikkelaar te zoeken die u bij het proces betrokken houdt. Bij voorkeur door u de kans te geven om uw software na elke ontwikkelfase uitgebreid te testen.

Enkele voorbeelden

De term maatwerk software is vrij breed en kan refereren aan heel verschillende soorten software. Enkele voorbeelden:

 • Een boekhoudsysteem dat zo is ontworpen dat u precies die rapportages en berekeningen uitdraait waar u behoefte aan hebt.
 • Een projectmanagementtool die speciaal is ontwikkeld voor een bepaald project of team, inclusief taakbeheer, samenwerking en reportage.
 • Een CRM-applicatie die rekening houdt met de manier waarop u in contact wilt staan met uw klanten en de manier waarop u uw verkoopproces georganiseerd hebt.
 • ERP-software die alle bedrijfsinformatie combineert en u duidelijk inzicht geeft in de kansen voor uw bedrijf.

De eerste stap naar succes

De eerste stap naar succesvolle maatwerk software, is de juiste ontwikkelaar vinden. Bij het vergelijken van verschillende ontwikkelaars, komt de volgende checklist goed van pas:

 1. Spreekt het softwarebedrijf uw taal?
 2. Is het bedrijf bereid om in u te investeren?
 3. Denkt het bedrijf mee over het verdienmodel van uw software?
 4. Begeleidt het bedrijf u en uw mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt het bedrijf in stappen, zodat u tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

APPelit: partner met meerwaarde

Bij APPelit, strategische partner in de ontwikkeling van software op maat, kunnen we bovenstaande vragen allemaal volmondig met ‘ja’ beantwoorden. We leggen in gewonemensentaal uit wat we doen, denken met u mee en komen onze afspraken na. Hét bewijs dat we in u willen investeren, is de gratis software audit die we u aanbieden. Daarmee krijgt u meer helderheid over uw huidige softwaresituatie. Geheel vrijblijvend!

De pluspunten van onze software

Wij ontwikkelen dus altijd software op maat, maar wel altijd volgens onze eigen, hoge standaarden. U kunt er daarom van uitgaan dat uw software voldoet aan de volgende kenmerken:

 • een begrijpelijke programmeercode;
 • koppelingen tussen delen van de software (API’s);
 • koppelingen naar uw bestaande software;
 • een eenvoudig beheersysteem;
 • het gemak waarmee de software kan worden aangepast of uitgebouwd.
Offshore developer

Snel starten met maatwerk software ontwikkeling?

Wij zijn er klaar voor!

APPelit staat in de startblokken om te beginnen aan uw maatwerk software ontwikkeling. Mogen we bij u langskomen om samen van gedachten te wisselen over de mogelijkheden? Als u ons laat weten hoe we u kunnen bereiken, nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten