fbpx

M-health maatwerk – gaat u óók voor efficiëntere zorg?

Ontdek hier hoe u het laat werken

Veel organisaties werken met m-health. Bent er ook aan toe dit in te zetten bij uw zorgverlening? Op deze pagina ontdekt u hoe m-health maatwerk u efficiënter laat werken. En welke voordelen het nog meer biedt. Bovendien komt u erachter wát u er precies mee kunt.

Waarom m-health maatwerk?

Het succes verklaard én uitgediept

De populariteit van m-health is enorm en komt natuurlijk door de opkomst van de smartphone. Als gevolg van de coronapandemie kreeg het definitief voet aan de grond. Want hiermee kon een deel van de zorg gewoon op afstand worden geleverd. Maar m-health werkt alleen goed als het op maat is. Want iedere zorgorganisatie heeft weer andere behoeften. En niet te vergeten: andere doelgroepen.

M-health maatwerk

Zo zet u m-health in

Misschien wilt u uw patiënten meer betrekken bij hun gezondheid. Of de werkdruk bij uw personeel verlichten. Of data bijeenbrengen op 1 plek. U hebt heel veel mogelijkheden. Hier een greep uit voorbeelden op het gebied van deze gezonde applicaties:

’n Greep uit de voordelen

U ziet: u zet m-health heel breed in. Denk daarom goed na over wat ú ermee wilt bereiken. En welke doelgroepen u bedient. Waar nodig maakt u eventueel meerdere apps voor verschillende doelgroepen. Of een app die meerdere functies combineert. Dat maakt maatwerk zo belangrijk. Immers de m-health:

Sluit naadloos aan op uw organisatie

Zo krijgt u dus alleen functionaliteit die u ook echt gebruikt.

Groeit met u mee

Een goede developer vraagt naar uw doelen voor de toekomst. Zo krijgt u een app die met u meegroeit.

Laat uw organisatie efficiënter werken

U geeft uw organisatie alle functies die u nodig hebt. Zo laat u uw personeel slimmer en productiever werken.

Past bij uw andere technologie

M-health op maat sluit aan bij de technologie die u al gebruikt.

APPelit geeft u deze voordelen – en méér

Zeker zijn van deze voordelen? Ga dan naar APPelit, uw strategische partner bij de ontwikkeling van software op maat. Dankzij onze succesaanpak weet u zeker dat uw m-health applicatie alles doet wat u wilt. Bij ons krijgt u bovendien altijd eerst een brainstormsessie. Daarin denken we samen na over uw doelen. Zo brengen we in beeld welke functies uw app nodig heeft om die doelen te halen.

Gefaseerde aanpak met succesgarantie

Cruciaal onderdeel van onze aanpak zijn de ingebouwde stappen. Die resulteren namelijk in een optimale communicatie rondom de ontwikkeling van uw software. Want alleen dán voorkomen we samen ruis, misverstanden of aannames. Zó komt u uit bij een app die perfect werkt. U ontvangt van ons hiervoor een levering in delen die u alvast gaat testen. Handig, want dan ziet u gelijk of we op de goede weg zitten en stuurt u waar nodig bij.

M-health app bedrijf

Toe aan m-health maatwerk van de expert?

Ga voor ’n eerlijk verhaal over efficiënter werken en slimme besparing

Overtuigd van de voordelen van m-health maatwerk? Of twijfelt u nog? We komen graag bij u langs. Dan kijken we samen hoe u m-health het best voor úw organisatie inzet. U krijgt bij ons ook maatwerk als het gaat om advies. Dus geen gladde praatjes, maar een eerlijk verhaal. Uw organisatie efficiënter laten werken en dus slimmer omgaan met zorggeld, dát staat bij ons voorop. Vult u hieronder uw gegevens in? Dan nemen we binnen 1 dag contact met u op. En ontvangt u ook nog eens een workshop cadeau.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader