fbpx

M-health maatwerk – gaat u óók voor efficiëntere zorg?

Ontdek hier hoe u het laat werken

Veel organisaties werken met m-health. Bent er ook aan toe dit in te zetten bij uw zorgverlening? Op deze pagina ontdekt u hoe m-health maatwerk u efficiënter laat werken. En welke voordelen het nog meer biedt. Bovendien komt u erachter wát u er precies mee kunt.

Waarom m-health maatwerk?

Het succes verklaard én uitgediept

De populariteit van m-health is enorm en komt natuurlijk door de opkomst van de smartphone. Als gevolg van de coronapandemie kreeg het definitief voet aan de grond. Want hiermee kon een deel van de zorg gewoon op afstand worden geleverd. Maar m-health werkt alleen goed als het op maat is. Want iedere zorgorganisatie heeft weer andere behoeften. En niet te vergeten: andere doelgroepen.

M-health maatwerk

Zo zet u m-health in

Misschien wilt u uw patiënten meer betrekken bij hun gezondheid. Of de werkdruk bij uw personeel verlichten. Of data bijeenbrengen op 1 plek. U hebt heel veel mogelijkheden. Hier een greep uit voorbeelden op het gebied van deze gezonde applicaties:

’n Greep uit de voordelen

U ziet: u zet m-health heel breed in. Denk daarom goed na over wat ú ermee wilt bereiken. En welke doelgroepen u bedient. Waar nodig maakt u eventueel meerdere apps voor verschillende doelgroepen. Of een app die meerdere functies combineert. Dat maakt maatwerk zo belangrijk. Immers de m-health:

Sluit naadloos aan op uw organisatie

Zo krijgt u dus alleen functionaliteit die u ook echt gebruikt.

Groeit met u mee

Een goede developer vraagt naar uw doelen voor de toekomst. Zo krijgt u een app die met u meegroeit.

Laat uw organisatie efficiënter werken

U geeft uw organisatie alle functies die u nodig hebt. Zo laat u uw personeel slimmer en productiever werken.

Past bij uw andere technologie

M-health op maat sluit aan bij de technologie die u al gebruikt.

APPelit geeft u deze voordelen – en méér

Zeker zijn van deze voordelen? Ga dan naar APPelit, uw strategische partner bij de ontwikkeling van software op maat. Dankzij onze succesaanpak weet u zeker dat uw m-health applicatie alles doet wat u wilt. Bij ons krijgt u bovendien altijd eerst een brainstormsessie. Daarin denken we samen na over uw doelen. Zo brengen we in beeld welke functies uw app nodig heeft om die doelen te halen.

Gefaseerde aanpak met succesgarantie

Cruciaal onderdeel van onze aanpak zijn de ingebouwde stappen. Die resulteren namelijk in een optimale communicatie rondom de ontwikkeling van uw software. Want alleen dán voorkomen we samen ruis, misverstanden of aannames. Zó komt u uit bij een app die perfect werkt. U ontvangt van ons hiervoor een levering in delen die u alvast gaat testen. Handig, want dan ziet u gelijk of we op de goede weg zitten en stuurt u waar nodig bij.

M-health app bedrijf

Toe aan m-health maatwerk van de expert?

Ga voor ’n eerlijk verhaal over efficiënter werken en slimme besparing

Overtuigd van de voordelen van m-health maatwerk? Of twijfelt u nog? We komen graag bij u langs. Dan kijken we samen hoe u m-health het best voor úw organisatie inzet. U krijgt bij ons ook maatwerk als het gaat om advies. Dus geen gladde praatjes, maar een eerlijk verhaal. Uw organisatie efficiënter laten werken en dus slimmer omgaan met zorggeld, dát staat bij ons voorop. Vult u hieronder uw gegevens in? Dan nemen we binnen 1 dag contact met u op. En ontvangt u ook nog eens een workshop cadeau.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten