fbpx

M-health maatwerk – gaat u óók voor efficiëntere zorg?

Ontdek hier hoe u het laat werken

Veel organisaties werken met m-health. Bent er ook aan toe dit in te zetten bij uw zorgverlening? Op deze pagina ontdekt u hoe m-health maatwerk u efficiënter laat werken. En welke voordelen het nog meer biedt. Bovendien komt u erachter wát u er precies mee kunt.

Waarom m-health maatwerk?

Het succes verklaard én uitgediept

De populariteit van m-health is enorm en komt natuurlijk door de opkomst van de smartphone. Als gevolg van de coronapandemie kreeg het definitief voet aan de grond. Want hiermee kon een deel van de zorg gewoon op afstand worden geleverd. Maar m-health werkt alleen goed als het op maat is. Want iedere zorgorganisatie heeft weer andere behoeften. En niet te vergeten: andere doelgroepen.

M-health maatwerk

Zo zet u m-health in

Misschien wilt u uw patiënten meer betrekken bij hun gezondheid. Of de werkdruk bij uw personeel verlichten. Of data bijeenbrengen op 1 plek. U hebt heel veel mogelijkheden. Hier een greep uit voorbeelden op het gebied van deze gezonde applicaties:

’n Greep uit de voordelen

U ziet: u zet m-health heel breed in. Denk daarom goed na over wat ú ermee wilt bereiken. En welke doelgroepen u bedient. Waar nodig maakt u eventueel meerdere apps voor verschillende doelgroepen. Of een app die meerdere functies combineert. Dat maakt maatwerk zo belangrijk. Immers de m-health:

Sluit naadloos aan op uw organisatie

Zo krijgt u dus alleen functionaliteit die u ook echt gebruikt.

Groeit met u mee

Een goede developer vraagt naar uw doelen voor de toekomst. Zo krijgt u een app die met u meegroeit.

Laat uw organisatie efficiënter werken

U geeft uw organisatie alle functies die u nodig hebt. Zo laat u uw personeel slimmer en productiever werken.

Past bij uw andere technologie

M-health op maat sluit aan bij de technologie die u al gebruikt.

APPelit geeft u deze voordelen – en méér

Zeker zijn van deze voordelen? Ga dan naar APPelit, uw strategische partner bij de ontwikkeling van software op maat. Dankzij onze succesaanpak weet u zeker dat uw m-health applicatie alles doet wat u wilt. Bij ons krijgt u bovendien altijd eerst een brainstormsessie. Daarin denken we samen na over uw doelen. Zo brengen we in beeld welke functies uw app nodig heeft om die doelen te halen.

Gefaseerde aanpak met succesgarantie

Cruciaal onderdeel van onze aanpak zijn de ingebouwde stappen. Die resulteren namelijk in een optimale communicatie rondom de ontwikkeling van uw software. Want alleen dán voorkomen we samen ruis, misverstanden of aannames. Zó komt u uit bij een app die perfect werkt. U ontvangt van ons hiervoor een levering in delen die u alvast gaat testen. Handig, want dan ziet u gelijk of we op de goede weg zitten en stuurt u waar nodig bij.

M-health app bedrijf

Toe aan m-health maatwerk van de expert?

Ga voor ’n eerlijk verhaal over efficiënter werken en slimme besparing

Overtuigd van de voordelen van m-health maatwerk? Of twijfelt u nog? We komen graag bij u langs. Dan kijken we samen hoe u m-health het best voor úw organisatie inzet. U krijgt bij ons ook maatwerk als het gaat om advies. Dus geen gladde praatjes, maar een eerlijk verhaal. Uw organisatie efficiënter laten werken en dus slimmer omgaan met zorggeld, dát staat bij ons voorop. Vult u hieronder uw gegevens in? Dan nemen we binnen 1 dag contact met u op. En ontvangt u ook nog eens een workshop cadeau.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten