fbpx

IT beheer uitbesteden?

Vermijd de 5 grootste valkuilen

IT is inmiddels bijna de kurk waarop uw organisatie drijft. Merkt u dat uw organisatie worstelt met alle software die u gebruikt? Denkt u dat u er meer uit kunt halen? Ga dan uw IT beheer uitbesteden. Want een gespecialiseerde partner vertelt u precies waar uw verbeterpunten liggen. Tip: ga wel in zee met het juiste bedrijf. Check hier de 5 grootste valkuilen op dit gebied.

Check de 5 valkuilen

Opstap naar uw IT-succes

Als u deze valkuilen vermijdt, bent u al een heel eind op weg naar succesvol IT-beheer:

 1. Geen goede communicatie
 2. Advies in onbegrijpelijke taal
 3. Ontbreken van de juiste kennis en ervaring
 4. Geen begeleiding bij ontwikkeling en uitrol
 5. Kijken naar kosten in plaats van waarde

Check hieronder hoe u de valkuilen herkent én er vooral met een grote boog omheen loopt.

IT beheer uitbesteden

Valkuilen uitgediept

Valkuil 1: Geen goede communicatie

Check of u dezelfde taal spreekt als uw partner. Zowel letterlijk als figuurlijk. Een taalbarrière maakt een goede samenwerking sowieso al heel lastig. Maar ook al spreekt u dezelfde taal, let erop dat uw communicatiestijlen bij elkaar passen. En dat u ongeveer op dezelfde golflengte zit. Want alleen met een goede communicatie bereikt u een optimaal resultaat.

Valkuil 2: Advies in onbegrijpelijke taal

Deze valkuil is familie van de eerste. Uw partner moet goed kunnen uitleggen waarom bepaalde keuzes voor u het best werken. Niet alleen aan uw technische mensen. Juist ook aan hen die niets met computers hebben. Want misschien blijkt dat uw medewerkers andere software moeten gaan gebruiken. Uw IT partner moet ze dan goed uitleggen waarom dat beter werkt. Lukt dat niet? Dan gaan ze zich verzetten. En wordt het lastig voor u om de software uit te rollen en te switchen naar efficiënter werken met uw nieuwe digitale infrastructuur.

Valkuil 3: Ontbreken van de juiste kennis en ervaring

Check of uw beoogde partner de juiste kennis en ervaring heeft. De ene sector is de andere niet. Het helpt enorm als de IT-beheerder ervaring heeft in uw branche. Want dan ziet deze hoe uw software bijdraagt aan uw doelen. Pas dan krijg u écht goed advies die uw organisatie naar een hoger niveau tilt.

Valkuil 4: Geen begeleiding bij ontwikkeling en uitrol

Andere software nodig? Hoe handig is het als uw partner u dan ook helpt met de ontwikkeling en uitrol van deze nieuwe software. Immers, alleen zó krijgt u software die feilloos werkt met uw andere applicaties. Software die meer kennis ontsluit om op te sturen. Die werkprocessen verder vergemakkelijkt. En waar u daarna weer een tijd mee vooruit kunt.

Valkuil 5: Kijken naar kosten in plaats van waarde

U wilt uiteraard zo min mogelijk kosten. Tegelijkertijd weet u: kwaliteit kost geld. Kijk dus vooral naar de waarde die een IT-beheerder toevoegt. Laat de mogelijke uitbestedingspartner alle diensten zo veel mogelijk specificeren. Dan weet u wat u krijgt én vergelijkt u verschillende aanbiedingen een stuk makkelijker.

Aangenaam: uw valkuilvermijder, APPelit

APPelit is dé strategische partner als u IT beheer wilt uitbesteden. Waarom? Omdat u bij ons zeker weet dat u de valkuilen vermijdt. Een goede communicatie staat bij ons namelijk voorop; hier nemen we veel tijd voor, vooral in de voorbereiding. Zo krijgen we precies in beeld wat u verder helpt en wat echt nodig is om uw digitale infrastructuur goed te laten draaien.

Verder geven we begrijpelijk advies, op álle niveaus in uw organisatie. Bovendien hebben we de juiste kennis en ervaring in huis, al vele jaren. Last but not least: wij garanderen u dat we in beeld brengen hoe wij echt waarde toevoegen aan uw organisatie. Zo wordt de kostenpost voor uw IT beheer een slimme investering!

IT outsourcing

Doorpraten over IT beheer uitbesteden?

Wij helpen u graag

Laat hieronder uw gegevens achter. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op. Een kennismaking met ons is trouwens helemaal vrijblijvend. Bovendien krijgt u ook een gratis workshop van 1200 euro cadeau. Tijdens deze workshop ontdekt u alvast wat IT beheer uitbesteden aan APPelit u oplevert.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten