fbpx

IT beheer uitbesteden?

Vermijd de 5 grootste valkuilen

IT is inmiddels bijna de kurk waarop uw organisatie drijft. Merkt u dat uw organisatie worstelt met alle software die u gebruikt? Denkt u dat u er meer uit kunt halen? Ga dan uw IT beheer uitbesteden. Want een gespecialiseerde partner vertelt u precies waar uw verbeterpunten liggen. Tip: ga wel in zee met het juiste bedrijf. Check hier de 5 grootste valkuilen op dit gebied.

Check de 5 valkuilen

Opstap naar uw IT-succes

Als u deze valkuilen vermijdt, bent u al een heel eind op weg naar succesvol IT-beheer:

 1. Geen goede communicatie
 2. Advies in onbegrijpelijke taal
 3. Ontbreken van de juiste kennis en ervaring
 4. Geen begeleiding bij ontwikkeling en uitrol
 5. Kijken naar kosten in plaats van waarde

Check hieronder hoe u de valkuilen herkent én er vooral met een grote boog omheen loopt.

IT beheer uitbesteden

Valkuilen uitgediept

Valkuil 1: Geen goede communicatie

Check of u dezelfde taal spreekt als uw partner. Zowel letterlijk als figuurlijk. Een taalbarrière maakt een goede samenwerking sowieso al heel lastig. Maar ook al spreekt u dezelfde taal, let erop dat uw communicatiestijlen bij elkaar passen. En dat u ongeveer op dezelfde golflengte zit. Want alleen met een goede communicatie bereikt u een optimaal resultaat.

Valkuil 2: Advies in onbegrijpelijke taal

Deze valkuil is familie van de eerste. Uw partner moet goed kunnen uitleggen waarom bepaalde keuzes voor u het best werken. Niet alleen aan uw technische mensen. Juist ook aan hen die niets met computers hebben. Want misschien blijkt dat uw medewerkers andere software moeten gaan gebruiken. Uw IT partner moet ze dan goed uitleggen waarom dat beter werkt. Lukt dat niet? Dan gaan ze zich verzetten. En wordt het lastig voor u om de software uit te rollen en te switchen naar efficiënter werken met uw nieuwe digitale infrastructuur.

Valkuil 3: Ontbreken van de juiste kennis en ervaring

Check of uw beoogde partner de juiste kennis en ervaring heeft. De ene sector is de andere niet. Het helpt enorm als de IT-beheerder ervaring heeft in uw branche. Want dan ziet deze hoe uw software bijdraagt aan uw doelen. Pas dan krijg u écht goed advies die uw organisatie naar een hoger niveau tilt.

Valkuil 4: Geen begeleiding bij ontwikkeling en uitrol

Andere software nodig? Hoe handig is het als uw partner u dan ook helpt met de ontwikkeling en uitrol van deze nieuwe software. Immers, alleen zó krijgt u software die feilloos werkt met uw andere applicaties. Software die meer kennis ontsluit om op te sturen. Die werkprocessen verder vergemakkelijkt. En waar u daarna weer een tijd mee vooruit kunt.

Valkuil 5: Kijken naar kosten in plaats van waarde

U wilt uiteraard zo min mogelijk kosten. Tegelijkertijd weet u: kwaliteit kost geld. Kijk dus vooral naar de waarde die een IT-beheerder toevoegt. Laat de mogelijke uitbestedingspartner alle diensten zo veel mogelijk specificeren. Dan weet u wat u krijgt én vergelijkt u verschillende aanbiedingen een stuk makkelijker.

Aangenaam: uw valkuilvermijder, APPelit

APPelit is dé strategische partner als u IT beheer wilt uitbesteden. Waarom? Omdat u bij ons zeker weet dat u de valkuilen vermijdt. Een goede communicatie staat bij ons namelijk voorop; hier nemen we veel tijd voor, vooral in de voorbereiding. Zo krijgen we precies in beeld wat u verder helpt en wat echt nodig is om uw digitale infrastructuur goed te laten draaien.

Verder geven we begrijpelijk advies, op álle niveaus in uw organisatie. Bovendien hebben we de juiste kennis en ervaring in huis, al vele jaren. Last but not least: wij garanderen u dat we in beeld brengen hoe wij echt waarde toevoegen aan uw organisatie. Zo wordt de kostenpost voor uw IT beheer een slimme investering!

IT outsourcing

Doorpraten over IT beheer uitbesteden?

Wij helpen u graag

Laat hieronder uw gegevens achter. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op. Een kennismaking met ons is trouwens helemaal vrijblijvend. Bovendien krijgt u ook een gratis workshop van 1200 euro cadeau. Tijdens deze workshop ontdekt u alvast wat IT beheer uitbesteden aan APPelit u oplevert.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten