fbpx

IT beheer uitbesteden?

Vermijd de 5 grootste valkuilen

IT is inmiddels bijna de kurk waarop uw organisatie drijft. Merkt u dat uw organisatie worstelt met alle software die u gebruikt? Denkt u dat u er meer uit kunt halen? Ga dan uw IT beheer uitbesteden. Want een gespecialiseerde partner vertelt u precies waar uw verbeterpunten liggen. Tip: ga wel in zee met het juiste bedrijf. Check hier de 5 grootste valkuilen op dit gebied.

Check de 5 valkuilen

Opstap naar uw IT-succes

Als u deze valkuilen vermijdt, bent u al een heel eind op weg naar succesvol IT-beheer:

 1. Geen goede communicatie
 2. Advies in onbegrijpelijke taal
 3. Ontbreken van de juiste kennis en ervaring
 4. Geen begeleiding bij ontwikkeling en uitrol
 5. Kijken naar kosten in plaats van waarde

Check hieronder hoe u de valkuilen herkent én er vooral met een grote boog omheen loopt.

IT beheer uitbesteden

Valkuilen uitgediept

Valkuil 1: Geen goede communicatie

Check of u dezelfde taal spreekt als uw partner. Zowel letterlijk als figuurlijk. Een taalbarrière maakt een goede samenwerking sowieso al heel lastig. Maar ook al spreekt u dezelfde taal, let erop dat uw communicatiestijlen bij elkaar passen. En dat u ongeveer op dezelfde golflengte zit. Want alleen met een goede communicatie bereikt u een optimaal resultaat.

Valkuil 2: Advies in onbegrijpelijke taal

Deze valkuil is familie van de eerste. Uw partner moet goed kunnen uitleggen waarom bepaalde keuzes voor u het best werken. Niet alleen aan uw technische mensen. Juist ook aan hen die niets met computers hebben. Want misschien blijkt dat uw medewerkers andere software moeten gaan gebruiken. Uw IT partner moet ze dan goed uitleggen waarom dat beter werkt. Lukt dat niet? Dan gaan ze zich verzetten. En wordt het lastig voor u om de software uit te rollen en te switchen naar efficiënter werken met uw nieuwe digitale infrastructuur.

Valkuil 3: Ontbreken van de juiste kennis en ervaring

Check of uw beoogde partner de juiste kennis en ervaring heeft. De ene sector is de andere niet. Het helpt enorm als de IT-beheerder ervaring heeft in uw branche. Want dan ziet deze hoe uw software bijdraagt aan uw doelen. Pas dan krijg u écht goed advies die uw organisatie naar een hoger niveau tilt.

Valkuil 4: Geen begeleiding bij ontwikkeling en uitrol

Andere software nodig? Hoe handig is het als uw partner u dan ook helpt met de ontwikkeling en uitrol van deze nieuwe software. Immers, alleen zó krijgt u software die feilloos werkt met uw andere applicaties. Software die meer kennis ontsluit om op te sturen. Die werkprocessen verder vergemakkelijkt. En waar u daarna weer een tijd mee vooruit kunt.

Valkuil 5: Kijken naar kosten in plaats van waarde

U wilt uiteraard zo min mogelijk kosten. Tegelijkertijd weet u: kwaliteit kost geld. Kijk dus vooral naar de waarde die een IT-beheerder toevoegt. Laat de mogelijke uitbestedingspartner alle diensten zo veel mogelijk specificeren. Dan weet u wat u krijgt én vergelijkt u verschillende aanbiedingen een stuk makkelijker.

Aangenaam: uw valkuilvermijder, APPelit

APPelit is dé strategische partner als u IT beheer wilt uitbesteden. Waarom? Omdat u bij ons zeker weet dat u de valkuilen vermijdt. Een goede communicatie staat bij ons namelijk voorop; hier nemen we veel tijd voor, vooral in de voorbereiding. Zo krijgen we precies in beeld wat u verder helpt en wat echt nodig is om uw digitale infrastructuur goed te laten draaien.

Verder geven we begrijpelijk advies, op álle niveaus in uw organisatie. Bovendien hebben we de juiste kennis en ervaring in huis, al vele jaren. Last but not least: wij garanderen u dat we in beeld brengen hoe wij echt waarde toevoegen aan uw organisatie. Zo wordt de kostenpost voor uw IT beheer een slimme investering!

IT outsourcing

Doorpraten over IT beheer uitbesteden?

Wij helpen u graag

Laat hieronder uw gegevens achter. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op. Een kennismaking met ons is trouwens helemaal vrijblijvend. Bovendien krijgt u ook een gratis workshop van 1200 euro cadeau. Tijdens deze workshop ontdekt u alvast wat IT beheer uitbesteden aan APPelit u oplevert.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  18:03 23 Mar 23
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Siebo van der Es
  Siebo van der Es
  08:26 01 Mar 23
  Lore Hias
  Lore Hias
  19:25 29 Jan 23
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  10:38 05 Dec 22
  js_loader
  Sluiten