fbpx

ISO 27001 app ontwikkelen?

Dit is wat u wilt weten

Een ISO 27001 app ontwikkelen doet u niet elke dag. Het gaat daarbij om een app die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van informatiebeveiliging, zoals vastgelegd in de ISO 27001 norm. Waar let u op? En hoe zorgt dat u dat de app straks niet alleen aan de eisen op het gebied van informatiebeveiliging voldoet, maar ook aan al uw andere eisen?

Meer over ISO 27001

Een belangrijke norm

ISO 27001 is een internationale norm voor informatiebeveiliging. De standaard biedt richtlijnen voor het opzetten, implementeren, onderhouden en continu verbeteren van een Information Security Management System (ISMS). De nadruk ligt daarbij op het identificeren van risico’s op het gebied van informatiebeveiliging en op het nemen van passende maatregelen om die risico’s te beheersen. Gelukkig voldoen wij aan alle eisen en hebben wij de expertise om u te ondersteunen tijdens dit proces.

ISO 27001 app ontwikkelen

Wat is het en hoe komt u eraan?

Uw eigen ISO 27001 app

Belangrijke aspecten

Met een ISO 27001 app wordt bedoeld: een mobiele applicatie die voldoet aan de vereisten van de ISO 27001-norm. Daarbij zijn de volgende aspecten van belang:

 • Passende technische maatregelen voor het waarborgen van de informatiebeveiliging (denk aan toegangscontroles, beveiligde communicatie, gegevensversleuteling, etc.).
 • De mensen die de app ontwikkelen moeten goed op de hoogte zijn van kwesties op het gebied van informatiebeveiliging.
 • De app moet zo worden ingericht dat deze in staat is om de beveiliging continu te monitoren en verbeteren.

Een gecertificeerde ontwikkelaar

Uit bovenstaand lijstje valt maar één conclusie te trekken: voor het ontwikkelen van een ISO 27001 app is het van belang dat de app ontwikkelaar zélf ISO 27001 gecertificeerd is. Want alleen dan is de ontwikkelaar op de hoogte van alle belangrijke vereisten op het gebied van informatiebeveiliging.

Extra pluspunten

APPelit is zo’n software ontwikkelaar die over deze certificering beschikt. Sterker nog, we hebben ook de NEN7510 certificering. Deze norm geldt specifiek voor de gezondheidszorg. U kunt de ontwikkeling van uw software dus met een gerust hart aan ons overlaten. Uiteraard zijn deze certificaten niet onze enige pluspunten, we hebben er nog meer:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat.
 3. Wij leveren onze software in fases op.

Pluspunt 1: het voortraject

Veel software ontwikkelaars willen zo snel mogelijk aan de slag met uw software. Maar wij doen eerst even een stap terug. Want het is belangrijk om u af te vragen waaróm u software wilt laten ontwikkelen. Welke strategische doelen heeft u? En hoe kan software helpen om die te bereiken?

Pluspunt 2: software op maat

Voor simpele zaken hebt u genoeg aan standaard software, denk aan het versturen van mails of het opstellen van brieven. Maar wilt u het beste uit uw producten, mensen en middelen halen? Dan heeft u software op maat nodig. Die zet u bijvoorbeeld in voor planning, relatiebeheer en het maken van rapportages. Wij ontwikkelen altijd software op maat. Zo weten we zeker dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.

Pluspunt 3: oplevering in fases

Een tegenvallend eindresultaat? Dat zal u bij ons niet overkomen! Wij leveren uw software namelijk op in fases. Na elke fase krijgt u uitgebreid de kans om de software te testen. Voldoet het niet aan uw verwachtingen? Of is er om een andere reden aanpassing nodig? Dan kan dat! Zo houdt u altijd vinger aan de pols. We durven dan ook te garanderen dat het eindresultaat helemaal naar wens zal zijn.

software tester amsterdam

Laat ook uw eigen ISO 27001 app ontwikkelen!

Wij vertellen u graag meer

Mogen wij ook voor u een ISO 27001 app ontwikkelen? Daar kunt u vast nog niet volmondig ‘ja’ op zeggen. Laten we daarom persoonlijk kennismaken. Wij komen graag bij u langs om u meer te vertellen over onze manier van werken. Laat u ons weten hoe wij u kunnen bereiken?

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten