fbpx

E-learning ontwikkelaar Amsterdam

Vind het bedrijf met de juiste skills

Amsterdam, stad van fietsen, coffeeshops en grachten. En van e-learning. Want digitaal leren heeft de toekomst. Dat weet u vast wel als u een bedrijf hebt in onze hippe hoofdstad. Zoekt u een e-learning ontwikkelaar in Amsterdam? Ontdek hier dan hoe u de juiste keus maakt tussen de vele aanbieders unieke van online trainingsoplossingen.

Waarop letten bij keuze e-learning ontwikkelaar?

3 kenmerken

Er zijn veel bedrijven die software op maat maken. Maar e-learning app software ontwikkelen is toch wel echt een vak apart. Wilt u uw eigen online trainingsoplossing laten maken? Let dan op de volgende punten:

 1. De ervaring/portfolio van het bedrijf
 2. Aanpak van het bedrijf
 3. Open over de kosten

Bij APPelit, uw strategische partner voor de ontwikkeling van e-learning, weet u zeker dat het met deze zaken wel goed zit. Dat ervaart u verderop op deze pagina.

e learning ontwikkelaar amsterdam

a)    Veel ervaring met online trainingsoplossingen

APPelit maakte al voor heel veel andere bedrijven e-learnings op maat. Bekijk bijvoorbeeld onze case Waterpik. Doel was hier om mensen bewust te maken van het nut van flossen met water. De app die we ontwikkelden geeft een typisch voorbeeld van de mogelijkheden van digitaal leren. Video’s, testvragen, geluidsopnames, tekst en afbeeldingen – het zat er allemaal in. Het resultaat? Een interactieve en leerzame ervaring. En een waardevolle toevoeging aan het promotiemateriaal van dit bedrijf.

Eindeloze mogelijkheden

Ook maakten we een educatieve game app voor scholen. Hierbij ging het erom kinderen te leren om voor gezonde voeding te kiezen. En we ontwikkelden een platform voor een leven lang leren. Zo daagden we medewerkers op een speelse manier uit om verder te groeien. Nog meer overtuiging nodig? Bekijk dan onze andere cases.

b)    Succesaanpak

De aanpak van APPelit onderscheidt ons van andere ontwikkelaars. Zo besteden we heel veel tijd aan het voortraject. Waarom? Omdat dat de kans op succes enorm vergroot. Eerst laten we u goed nadenken over welk doel u wilt bereiken met uw e-learning. Want pas als u dat helder hebt, krijgt u het gewenste resultaat. Samen doorlopen we dan ook de volgende stappen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

Deze stappen zijn gebaseerd op Design Thinking; een beproefde manier om complexe uitdagingen op te lossen. Zo zorgen we ervoor dat uw e-learning helemaal aansluit op uw wensen. Succes verzekerd!

c)    Open over kosten

Verborgen kosten is wel het laatste waarop u zit te wachten. U wilt na de ontwikkeling onaangename verrassingen voorkomen. Zoals het onderhoud van uw e-learning app dat heel duur uitvalt. Of dat u voor iedere beveiligingsupdate apart moet betalen. Let daarom op de openheid en duidelijkheid van de tarieven als u een e-learning ontwikkelaar selecteert.

Kostenpost? Slimme investering

Bij APPelit krijgt u van tevoren duidelijk inzicht in wat uw e-learning kost. We gaan zelfs een stap verder. Want u ziet precies wat het u oplevert. Met een goede online trainingsoplossing bespaart u immers een hoop geld. Zo buigen we samen een kostenpost dus juist om naar een rendabele investering.

amsterdam

Van start met uw e-learning ontwikkelaar in Amsterdam?

Volg eerst onze gratis workshop

APPelit is uw e-learning ontwikkelaar in Amsterdam. We komen dan ook graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Helemaal vrijblijvend natuurlijk. Als bonus krijgt u van ons een gratis workshop ter waarde van maar liefst 1200 euro. Tijdens de workshop gaan we samen aan de slag. U krijgt dan alvast een goed beeld van wat een investering in e-learning u oplevert.

Vult u hieronder uw gegevens in? Dan nemen we binnen een dag contact met u op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader