fbpx

E-learning ontwikkelaar Amsterdam

Vind het bedrijf met de juiste skills

Amsterdam, stad van fietsen, coffeeshops en grachten. En van e-learning. Want digitaal leren heeft de toekomst. Dat weet u vast wel als u een bedrijf hebt in onze hippe hoofdstad. Zoekt u een e-learning ontwikkelaar in Amsterdam? Ontdek hier dan hoe u de juiste keus maakt tussen de vele aanbieders unieke van online trainingsoplossingen.

Waarop letten bij keuze e-learning ontwikkelaar?

3 kenmerken

Er zijn veel bedrijven die software op maat maken. Maar e-learning app software ontwikkelen is toch wel echt een vak apart. Wilt u uw eigen online trainingsoplossing laten maken? Let dan op de volgende punten:

 1. De ervaring/portfolio van het bedrijf
 2. Aanpak van het bedrijf
 3. Open over de kosten

Bij APPelit, uw strategische partner voor de ontwikkeling van e-learning, weet u zeker dat het met deze zaken wel goed zit. Dat ervaart u verderop op deze pagina.

e learning ontwikkelaar amsterdam

a)    Veel ervaring met online trainingsoplossingen

APPelit maakte al voor heel veel andere bedrijven e-learnings op maat. Bekijk bijvoorbeeld onze case Waterpik. Doel was hier om mensen bewust te maken van het nut van flossen met water. De app die we ontwikkelden geeft een typisch voorbeeld van de mogelijkheden van digitaal leren. Video’s, testvragen, geluidsopnames, tekst en afbeeldingen – het zat er allemaal in. Het resultaat? Een interactieve en leerzame ervaring. En een waardevolle toevoeging aan het promotiemateriaal van dit bedrijf.

Eindeloze mogelijkheden

Ook maakten we een educatieve game app voor scholen. Hierbij ging het erom kinderen te leren om voor gezonde voeding te kiezen. En we ontwikkelden een platform voor een leven lang leren. Zo daagden we medewerkers op een speelse manier uit om verder te groeien. Nog meer overtuiging nodig? Bekijk dan onze andere cases.

b)    Succesaanpak

De aanpak van APPelit onderscheidt ons van andere ontwikkelaars. Zo besteden we heel veel tijd aan het voortraject. Waarom? Omdat dat de kans op succes enorm vergroot. Eerst laten we u goed nadenken over welk doel u wilt bereiken met uw e-learning. Want pas als u dat helder hebt, krijgt u het gewenste resultaat. Samen doorlopen we dan ook de volgende stappen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

Deze stappen zijn gebaseerd op Design Thinking; een beproefde manier om complexe uitdagingen op te lossen. Zo zorgen we ervoor dat uw e-learning helemaal aansluit op uw wensen. Succes verzekerd!

c)    Open over kosten

Verborgen kosten is wel het laatste waarop u zit te wachten. U wilt na de ontwikkeling onaangename verrassingen voorkomen. Zoals het onderhoud van uw e-learning app dat heel duur uitvalt. Of dat u voor iedere beveiligingsupdate apart moet betalen. Let daarom op de openheid en duidelijkheid van de tarieven als u een e-learning ontwikkelaar selecteert.

Kostenpost? Slimme investering

Bij APPelit krijgt u van tevoren duidelijk inzicht in wat uw e-learning kost. We gaan zelfs een stap verder. Want u ziet precies wat het u oplevert. Met een goede online trainingsoplossing bespaart u immers een hoop geld. Zo buigen we samen een kostenpost dus juist om naar een rendabele investering.

amsterdam

Van start met uw e-learning ontwikkelaar in Amsterdam?

Volg eerst onze gratis workshop

APPelit is uw e-learning ontwikkelaar in Amsterdam. We komen dan ook graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Helemaal vrijblijvend natuurlijk. Als bonus krijgt u van ons een gratis workshop ter waarde van maar liefst 1200 euro. Tijdens de workshop gaan we samen aan de slag. U krijgt dan alvast een goed beeld van wat een investering in e-learning u oplevert.

Vult u hieronder uw gegevens in? Dan nemen we binnen een dag contact met u op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten