fbpx

E-learning Den Haag, daar kom je verder mee

Zet de eerste stap naar 'n slimmere organisatie

Wist u dat e-learning Den Haag mooie kansen biedt? Ook voor uw organisatie! Want met e-learning leren uw medewerkers, klanten of studenten sneller, beter en efficiënter. APPelit, strategische partner op het gebied van e-learning ontwikkeling, vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

En wat zijn de voordelen?

Wat is e-learning precies?

De e in e-learning staat voor elektronisch. Het gaat dus om leren via de computer. En dat leren gebeurt op een interactieve en onderhoudende manier, bijvoorbeeld via filmpjes en testvragen die automatisch worden aangepast aan het persoonlijke niveau. Dit maakt leren niet alleen leuker, maar de kennis wordt ook beter onthouden en toegepast. Dat blijkt uit onderzoek van TNO.

E-learning Den Haag

De voordelen van e-learning

Digitaal leren heeft nog meer belangrijke voordelen ten opzichte van klassikaal leren. Bijvoorbeeld:

 • Medewerkers zijn meer gemotiveerd om te leren.
 • Leren gebeurt spelenderwijs en is daardoor langer vol te houden.
 • Medewerkers kunnen waar en wanneer ze willen aan de slag met de leerstof.
 • U hoeft een e-learning maar één keer in te richten om deze vervolgens voor alle medewerkers te kunnen gebruiken (ook nieuwe medewerkers).
 • U bespaart op trainings- en reiskosten.

Zelf doen of laten doen?

Een e-learning ontwikkelen is niet zomaar iets. Er is kennis voor nodig over de manier waarop mensen leren en hoe je ze gemotiveerd en geboeid houdt. Er is technische kennis voor nodig om een e-learning op diverse platformen stabiel te laten draaien, ook bij intensief gebruik. En er zijn designskills nodig om de e-learning er aantrekkelijk uit te laten zien. De kans is klein dat u deze combinatie van kennis en vaardigheden zelf in huis heeft.

Een eigen projectteam

Het daadwerkelijke ontwikkelen van een e-learning kunt u dus beter uitbesteden, maar het is wel een goed idee om intern een projectteam samen te stellen. Dat team gaat dan samenwerken met de externe ontwikkelaar. Wij adviseren om hierin niet alleen ICT’ers in op te nemen, maar ook managers en eindgebruikers.

Kiezen voor APPelit

APPelit is een van de experts op het gebied van e-learning en gaat graag met uw projectteam aan de slag. Onze aanpak verschilt van die van andere ontwikkelaars. Die starten vaak meteen met de ontwikkeling. Wij staan eerst stil bij de vraag: ‘Wat wilt u met uw e-learning bereiken?’ Wanneer bent u echt tevreden en is de investering gerechtvaardigd? Alleen als uw vooraf uw doelen en wensen goed omschrijft, kunt u achteraf met zekerheid zeggen dat e-learning u iets oplevert.

Brainstormen

Wij houden altijd eerst enkele brainstormsessies met het projectteam. In deze sessies krijgen we enkele belangrijke zaken helder. Waar zit uw uitdaging precies in? Hoe staat uw organisatie er nu voor? En waar wilt u naartoe?

En dan verder

Ook bij de verdere aanpak gaan we niet over één nacht ijs. We volgen een ontwikkelplan dat is gebaseerd op de Design Thinking-methode. Die methode bestaat uit de volgende stappen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

Na oplevering

Dankzij stap 5 (testen) weet u zeker dat uw e-learning bij oplevering goed functioneert. Dat testen gebeurt namelijk niet eenmalig aan het eind van het proces, maar continu bij elke stap. Zo heeft u tijdens het ontwikkelproces volop kans om bij te sturen, aan te passen en mee te denken.

Na oplevering blijven we natuurlijk beschikbaar voor onderhoud en updates. Ook helpen we bij de ingebruikname van de e-learning door uw medewerkers of klanten. Wilt u er de boer mee op? Dan ondersteunen we graag bij de sales en marketing.

Den Haag

Aan de slag met e-learning in Den Haag

We komen graag bij u kennismaken

Wilt u aan de slag met e-learning? Den Haag is voor ons niet ver, dus we komen graag persoonlijk bij u langs. Gewoon om eens vrijblijvend van gedachten te wisselen en de verschillende mogelijkheden door te spreken. Vul hier uw gegevens in en we nemen snel contact op.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten