fbpx

E-health software bedrijf nodig?

Ontdek hoe u een goede match krijgt

Goede zorg draait om persoonlijke aandacht voor de patiënt of cliënt. Maar in de dagelijkse praktijk heeft u te kampen met tijdsdruk, administratieve lasten en een tekort aan personeel. Hoe kunt u dan toch die persoonlijke aandacht bieden? Met de inzet van e-health! Een e-health software bedrijf helpt u daar graag bij.

Uitleg In een notendop

Wat betekent E-health?

De Engelse term e-health staat voor gezondheidszorg die wordt verleend met behulp van automatisering. Door ICT-oplossingen in te zetten, levert u betere zorg of geeft u patiënten eenvoudiger toegang tot die zorg. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, komt dit de persoonlijke zorg ten goede. Want door bepaalde aspecten van het proces te automatiseren, blijft er tijd over en is er meer ruimte voor afstemming op individuele wensen.

E-health software bedrijf

Verschillende vormen

E-health is best een breed begrip en kan voor verschillende processen worden ingezet. Bijvoorbeeld:

 • voor de directe zorg;
 • voor de communicatie tussen patiënt en zorgverlener;
 • voor advies, voorlichting en het voorkomen van zorgproblemen;
 • voor administratieve ondersteuning van uw team.

Op zoek naar een e-health software bedrijf

Wilt u aan de slag met e-health? Of bent u benieuwd wat e-health voor uw praktijk of zorginstelling kan betekenen? De eerste stap is dan, om op zoek te gaan naar een software bedrijf dat gespecialiseerd is in e-health.

In de zorg gelden vaak heel specifieke behoeften en wensen als het gaat om software. Het is fijn als uw software ontwikkelaar daarmee bekend is. Kies dus bij voorkeur voor een bedrijf dat al ervaring heeft in die branche, bijvoorbeeld op het gebied van serious gaming in de zorg.

Welk bedrijf kiest u?

Als u googelt op ‘e health software bedrijf’ krijgt u een lange lijst resultaten. Hoe maakt u daar nu een keuze uit? Neem de volgende zes vragen als leidraad om de knoop door te hakken:

 1. Spreekt het softwarebedrijf uw taal?
 2. Is het bedrijf bereid om in u te investeren?
 3. Denkt het bedrijf mee over het verdienmodel van uw software?
 4. Begeleidt het bedrijf u van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt het bedrijf in stappen, zodat u tussendoor kunt testen of alles naar wens is?
 6. Is het bedrijf thuis in de zorgwereld en weet het wat er speelt, bijvoorbeeld op het gebied van privacy en andere regelgeving?

Kunt u elke vraag bevestigend beantwoorden? En kan het bedrijf daarnaast mooie referenties op het gebied van e-health laten zien? Dan wordt het een succesvolle samenwerking!

De manier van APPelit

Als u de vragen die hiervóór staan als leidraad neemt, komt u al snel uit bij strategisch e-health software bedrijf APPelit. Wij onderscheiden ons op drie belangrijke punten van andere software bedrijven:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag en wat de softwareoplossing u oplevert
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Eerst brainstormen

De goede voorbereiding is dus een van de onderscheidende punten van APPelit. Die voorbereiding bestaat onder andere uit enkele slimme brainstormsessies (wij noemen ze bridge- en jumpsessies). Daarin vragen we waar u als zorgverlener nu staat, waar u naartoe wilt en wat er nodig is om daar te komen. De antwoorden vormen de blauwdruk voor uw nieuwe software.

dokter

Maak kennis met uw e-health software bedrijf

We komen graag snel bij u langs

Benieuwd wat e-health voor uw instelling of praktijk toevoegt? E-health software bedrijf APPelit denkt graag met u mee! Zullen we snel een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Als u uw gegevens achterlaat, nemen we binnen 24 uur contact met u op. Doen!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 115 recensies
  beoordeel ons op
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten