fbpx

E-health software bedrijf nodig?

Ontdek hoe u een goede match krijgt

Goede zorg draait om persoonlijke aandacht voor de patiënt of cliënt. Maar in de dagelijkse praktijk heeft u te kampen met tijdsdruk, administratieve lasten en een tekort aan personeel. Hoe kunt u dan toch die persoonlijke aandacht bieden? Met de inzet van e-health! Een e-health software bedrijf helpt u daar graag bij.

Uitleg In een notendop

Wat betekent E-health?

De Engelse term e-health staat voor gezondheidszorg die wordt verleend met behulp van automatisering. Door ICT-oplossingen in te zetten, levert u betere zorg of geeft u patiënten eenvoudiger toegang tot die zorg. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, komt dit de persoonlijke zorg ten goede. Want door bepaalde aspecten van het proces te automatiseren, blijft er tijd over en is er meer ruimte voor afstemming op individuele wensen.

E-health software bedrijf

Verschillende vormen

E-health is best een breed begrip en kan voor verschillende processen worden ingezet. Bijvoorbeeld:

 • voor de directe zorg;
 • voor de communicatie tussen patiënt en zorgverlener;
 • voor advies, voorlichting en het voorkomen van zorgproblemen;
 • voor administratieve ondersteuning van uw team.

Op zoek naar een e-health software bedrijf

Wilt u aan de slag met e-health? Of bent u benieuwd wat e-health voor uw praktijk of zorginstelling kan betekenen? De eerste stap is dan, om op zoek te gaan naar een software bedrijf dat gespecialiseerd is in e-health.

In de zorg gelden vaak heel specifieke behoeften en wensen als het gaat om software. Het is fijn als uw software ontwikkelaar daarmee bekend is. Kies dus bij voorkeur voor een bedrijf dat al ervaring heeft in die branche, bijvoorbeeld op het gebied van serious gaming in de zorg.

Welk bedrijf kiest u?

Als u googelt op ‘e health software bedrijf’ krijgt u een lange lijst resultaten. Hoe maakt u daar nu een keuze uit? Neem de volgende zes vragen als leidraad om de knoop door te hakken:

 1. Spreekt het softwarebedrijf uw taal?
 2. Is het bedrijf bereid om in u te investeren?
 3. Denkt het bedrijf mee over het verdienmodel van uw software?
 4. Begeleidt het bedrijf u van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt het bedrijf in stappen, zodat u tussendoor kunt testen of alles naar wens is?
 6. Is het bedrijf thuis in de zorgwereld en weet het wat er speelt, bijvoorbeeld op het gebied van privacy en andere regelgeving?

Kunt u elke vraag bevestigend beantwoorden? En kan het bedrijf daarnaast mooie referenties op het gebied van e-health laten zien? Dan wordt het een succesvolle samenwerking!

De manier van APPelit

Als u de vragen die hiervóór staan als leidraad neemt, komt u al snel uit bij strategisch e-health software bedrijf APPelit. Wij onderscheiden ons op drie belangrijke punten van andere software bedrijven:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag en wat de softwareoplossing u oplevert
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Eerst brainstormen

De goede voorbereiding is dus een van de onderscheidende punten van APPelit. Die voorbereiding bestaat onder andere uit enkele slimme brainstormsessies (wij noemen ze bridge- en jumpsessies). Daarin vragen we waar u als zorgverlener nu staat, waar u naartoe wilt en wat er nodig is om daar te komen. De antwoorden vormen de blauwdruk voor uw nieuwe software.

dokter

Maak kennis met uw e-health software bedrijf

We komen graag snel bij u langs

Benieuwd wat e-health voor uw instelling of praktijk toevoegt? E-health software bedrijf APPelit denkt graag met u mee! Zullen we snel een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Als u uw gegevens achterlaat, nemen we binnen 24 uur contact met u op. Doen!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader