fbpx

E-health app laten maken?

Zo slaagt u zeker!

Wilt u een e-health app laten maken? Of weet u nog niet zeker of uw organisatie hier baat bij heeft? Ontdek hier alle voordelen van zo’n applicatie. Ook ervaart u hoe u de juiste partner vindt. En welke aanpak altijd werkt als u zo’n app ontwikkelt.

E-health in vogelvlucht

Ontdek de eindeloze mogelijkheden

Een rondje googelen leert dat de definitie van e-health niet overal hetzelfde is. Waar het in ieder geval om draait: ICT-technologie in de zorgverlening. Dat klinkt misschien een beetje algemeen. En dat is het in feite ook. Bij e-health zet u software, internet, mobiele devices, apps en slimme apparaten in voor uw zorgorganisatie. Bijvoorbeeld om uw personeel te ondersteunen bij hun werk. En ook om patiënten en cliënten meer betrokken te laten zijn bij hun gezondheid.

E-health app laten maken

Voordelen van e-health apps

De zorgsector gaat gebukt onder een groot personeelstekort. Een stukje digitale technologie helpt u om de gevolgen hiervan enigszins te verlichten. Uw personeel houdt zo de kwaliteit van de zorg op peil. Bovendien geeft u patiënten hiermee meer regie over hun eigen gezondheid. Een aantal voordelen uitgediept:

Verbeterde toegang tot patiëntgegevens

Met e-health zet u alle medische data over uw patiënten centraal op 1 plek. Da’s lekker duidelijk. Bovendien hebt u geen gedoe meer met inconsistente gegevens.

Meer regie over gezondheid

Met gezondheidsapplicaties geeft u mensen meer regie over hun gezondheid. U laat ze bijvoorbeeld zelf hun bloedsuikerniveau of bloeddruk meten. Of u stuurt ze een melding wanneer ze hun medicijnen moeten innemen.

Groter inzicht in patiënten

U krijgt meer inzicht in symptomen en ziekteverloop. Want e-health apps geven u een continue stroom gegevens over uw patiënten.

Meer contact tussen zorgverleners en cliënten

Een afspraak in de spreekkamer is niet langer de enige interactie tussen cliënten en artsen. Een applicatie vergemakkelijkt snelle contactmomenten tussendoor.

Automatiseren van administratief werk

Met een e-health app automatiseert u een deel van uw administratieve werk. Denk aan afsprakenbeheer of facturen maken. Zo heeft uw administratieve personeel meer tijd voor taken die echt waarde toevoegen.

De juiste partner vindt u hier

Goede e-health sofware begint natuurlijk met de juiste partner. APPelit is uw strategische partner bij de ontwikkeling van uw e-health app. Dankzij onze succesaanpak krijgt u een applicatie waarmee u uw doelen bereikt. En die vaak zelfs nog een stap verder gaat. De basis van onze aanpak vormt Design Thinking; een veelgebruikte methode bij de ontwikkeling van software op maat. De ontwikkeling van uw applicatie bestaat uit 5 stappen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkeling
 5. Testen

Wilt u meer? Bijvoorbeeld training, marketing of support? Dan krijgt u dat er natuurlijk ook bij.

Eerlijk en duidelijk tarief, zonder kleine lettertjes

Wat u vast ook een verademing vindt? U ontvangt van ons een helder tarief, zonder verborgen kosten. We houden namelijk van eerlijk en duidelijk zaken doen. Sterker nog, we denken dat dat de enige manier is om een langetermijnrelatie op te bouwen. En juist dat is waar u en wij het meeste aan hebt. Bij ons weet u dus zeker dat u waar voor uw geld krijgt.

e-health software laten maken

E-health app laten maken door APPelit?

Start met een gesprek

Wilt u uw e-health app laten maken door APPelit? We komen graag bij u langs. Helemaal vrijblijvend natuurlijk. Vult u hieronder uw gegevens in? Dan melden we ons binnen 1 werkdag bij u. Tijdens het gesprek verkennen we samen uw idee. Zo ontdekt u alvast wat deze investering u oplevert. Bijkomend voordeel: u ziet gelijk of onze manier van werken bij u past.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten