fbpx

E-health app laten maken?

Zo slaagt u zeker!

Wilt u een e-health app laten maken? Of weet u nog niet zeker of uw organisatie hier baat bij heeft? Ontdek hier alle voordelen van zo’n applicatie. Ook ervaart u hoe u de juiste partner vindt. En welke aanpak altijd werkt als u zo’n app ontwikkelt.

E-health in vogelvlucht

Ontdek de eindeloze mogelijkheden

Een rondje googelen leert dat de definitie van e-health niet overal hetzelfde is. Waar het in ieder geval om draait: ICT-technologie in de zorgverlening. Dat klinkt misschien een beetje algemeen. En dat is het in feite ook. Bij e-health zet u software, internet, mobiele devices, apps en slimme apparaten in voor uw zorgorganisatie. Bijvoorbeeld om uw personeel te ondersteunen bij hun werk. En ook om patiënten en cliënten meer betrokken te laten zijn bij hun gezondheid.

E-health app laten maken

Voordelen van e-health apps

De zorgsector gaat gebukt onder een groot personeelstekort. Een stukje digitale technologie helpt u om de gevolgen hiervan enigszins te verlichten. Uw personeel houdt zo de kwaliteit van de zorg op peil. Bovendien geeft u patiënten hiermee meer regie over hun eigen gezondheid. Een aantal voordelen uitgediept:

Verbeterde toegang tot patiëntgegevens

Met e-health zet u alle medische data over uw patiënten centraal op 1 plek. Da’s lekker duidelijk. Bovendien hebt u geen gedoe meer met inconsistente gegevens.

Meer regie over gezondheid

Met gezondheidsapplicaties geeft u mensen meer regie over hun gezondheid. U laat ze bijvoorbeeld zelf hun bloedsuikerniveau of bloeddruk meten. Of u stuurt ze een melding wanneer ze hun medicijnen moeten innemen.

Groter inzicht in patiënten

U krijgt meer inzicht in symptomen en ziekteverloop. Want e-health apps geven u een continue stroom gegevens over uw patiënten.

Meer contact tussen zorgverleners en cliënten

Een afspraak in de spreekkamer is niet langer de enige interactie tussen cliënten en artsen. Een applicatie vergemakkelijkt snelle contactmomenten tussendoor.

Automatiseren van administratief werk

Met een e-health app automatiseert u een deel van uw administratieve werk. Denk aan afsprakenbeheer of facturen maken. Zo heeft uw administratieve personeel meer tijd voor taken die echt waarde toevoegen.

De juiste partner vindt u hier

Goede e-health sofware begint natuurlijk met de juiste partner. APPelit is uw strategische partner bij de ontwikkeling van uw e-health app. Dankzij onze succesaanpak krijgt u een applicatie waarmee u uw doelen bereikt. En die vaak zelfs nog een stap verder gaat. De basis van onze aanpak vormt Design Thinking; een veelgebruikte methode bij de ontwikkeling van software op maat. De ontwikkeling van uw applicatie bestaat uit 5 stappen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkeling
 5. Testen

Wilt u meer? Bijvoorbeeld training, marketing of support? Dan krijgt u dat er natuurlijk ook bij.

Eerlijk en duidelijk tarief, zonder kleine lettertjes

Wat u vast ook een verademing vindt? U ontvangt van ons een helder tarief, zonder verborgen kosten. We houden namelijk van eerlijk en duidelijk zaken doen. Sterker nog, we denken dat dat de enige manier is om een langetermijnrelatie op te bouwen. En juist dat is waar u en wij het meeste aan hebt. Bij ons weet u dus zeker dat u waar voor uw geld krijgt.

e-health software laten maken

E-health app laten maken door APPelit?

Start met onze gratis workshop

Wilt u uw e-health app laten maken door APPelit? We komen graag bij u langs. Helemaal vrijblijvend natuurlijk. Vult u hieronder uw gegevens in? Dan melden we ons binnen 1 werkdag bij u. En krijgt u van ons een gratis workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. In die workshop verkennen we samen uw idee. Zo ontdekt u alvast wat deze investering u oplevert. Bijkomend voordeel: u ziet gelijk of onze manier van werken bij u past.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  18:03 23 Mar 23
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Siebo van der Es
  Siebo van der Es
  08:26 01 Mar 23
  Lore Hias
  Lore Hias
  19:25 29 Jan 23
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  10:38 05 Dec 22
  js_loader
  Sluiten