fbpx

E-health app laten maken?

Zo slaagt u zeker!

Wilt u een e-health app laten maken? Of weet u nog niet zeker of uw organisatie hier baat bij heeft? Ontdek hier alle voordelen van zo’n applicatie. Ook ervaart u hoe u de juiste partner vindt. En welke aanpak altijd werkt als u zo’n app ontwikkelt.

E-health in vogelvlucht

Ontdek de eindeloze mogelijkheden

Een rondje googelen leert dat de definitie van e-health niet overal hetzelfde is. Waar het in ieder geval om draait: ICT-technologie in de zorgverlening. Dat klinkt misschien een beetje algemeen. En dat is het in feite ook. Bij e-health zet u software, internet, mobiele devices, apps en slimme apparaten in voor uw zorgorganisatie. Bijvoorbeeld om uw personeel te ondersteunen bij hun werk. En ook om patiënten en cliënten meer betrokken te laten zijn bij hun gezondheid.

E-health app laten maken

Voordelen van e-health apps

De zorgsector gaat gebukt onder een groot personeelstekort. Een stukje digitale technologie helpt u om de gevolgen hiervan enigszins te verlichten. Uw personeel houdt zo de kwaliteit van de zorg op peil. Bovendien geeft u patiënten hiermee meer regie over hun eigen gezondheid. Een aantal voordelen uitgediept:

Verbeterde toegang tot patiëntgegevens

Met e-health zet u alle medische data over uw patiënten centraal op 1 plek. Da’s lekker duidelijk. Bovendien hebt u geen gedoe meer met inconsistente gegevens.

Meer regie over gezondheid

Met gezondheidsapplicaties geeft u mensen meer regie over hun gezondheid. U laat ze bijvoorbeeld zelf hun bloedsuikerniveau of bloeddruk meten. Of u stuurt ze een melding wanneer ze hun medicijnen moeten innemen.

Groter inzicht in patiënten

U krijgt meer inzicht in symptomen en ziekteverloop. Want e-health apps geven u een continue stroom gegevens over uw patiënten.

Meer contact tussen zorgverleners en cliënten

Een afspraak in de spreekkamer is niet langer de enige interactie tussen cliënten en artsen. Een applicatie vergemakkelijkt snelle contactmomenten tussendoor.

Automatiseren van administratief werk

Met een e-health app automatiseert u een deel van uw administratieve werk. Denk aan afsprakenbeheer of facturen maken. Zo heeft uw administratieve personeel meer tijd voor taken die echt waarde toevoegen.

De juiste partner vindt u hier

Goede e-health sofware begint natuurlijk met de juiste partner. APPelit is uw strategische partner bij de ontwikkeling van uw e-health app. Dankzij onze succesaanpak krijgt u een applicatie waarmee u uw doelen bereikt. En die vaak zelfs nog een stap verder gaat. De basis van onze aanpak vormt Design Thinking; een veelgebruikte methode bij de ontwikkeling van software op maat. De ontwikkeling van uw applicatie bestaat uit 5 stappen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkeling
 5. Testen

Wilt u meer? Bijvoorbeeld training, marketing of support? Dan krijgt u dat er natuurlijk ook bij.

Eerlijk en duidelijk tarief, zonder kleine lettertjes

Wat u vast ook een verademing vindt? U ontvangt van ons een helder tarief, zonder verborgen kosten. We houden namelijk van eerlijk en duidelijk zaken doen. Sterker nog, we denken dat dat de enige manier is om een langetermijnrelatie op te bouwen. En juist dat is waar u en wij het meeste aan hebt. Bij ons weet u dus zeker dat u waar voor uw geld krijgt.

e-health software laten maken

E-health app laten maken door APPelit?

Start met onze gratis workshop

Wilt u uw e-health app laten maken door APPelit? We komen graag bij u langs. Helemaal vrijblijvend natuurlijk. Vult u hieronder uw gegevens in? Dan melden we ons binnen 1 werkdag bij u. En krijgt u van ons een gratis workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. In die workshop verkennen we samen uw idee. Zo ontdekt u alvast wat deze investering u oplevert. Bijkomend voordeel: u ziet gelijk of onze manier van werken bij u past.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten