fbpx

Blockchain app bouwen? Ontdek de 5 voordelen

Alle ins en outs van blockchain

Wilt u een blockchain applicatie bouwen? Puik plan! Want zo’n app biedt heel veel voordelen. In dit artikel leest u hoe blockchain werkt en wat u ermee kunt. Uiteraard ontdekt u ook wat die pluspunten allemaal zijn – én wat ze uw organisatie opleveren.

’n Korte uitleg

Blockchain in vogelvlucht

Een blockchain is een soort digitaal register, waarin u bijvoorbeeld transacties, documenten of processen bijhoudt. Het woord zegt ’t al: het gaat om een keten met blokken. Deze blokken zijn een soort kluisjes; ze zijn alleen toegankelijk met een digitale sleutel. Ander belangrijk kenmerk: de keten staat decentraal. Ofwel, niet op één computer maar op heel veel verschillende. Dit maakt dat blockchain heel goed bestand is tegen fraude en andere veiligheidsproblemen.

Blockchain app bouwen

Wat is het?

Blockchain app dit kun jij ermee

Dit kunt u ermee

Cryptomunten zijn natuurlijk de belangrijkste toepassing van blockchain. Maar u kunt ’t voor nog veel meer dingen gebruiken. Bijvoorbeeld om het eigendom of de herkomst van een product te bewijzen. Of om communicatie in een toeleveringsketen vast te leggen. En ook voor contracten, verzekeringen, diploma’s, vliegtickets en ga zo maar door. Kortom, alle zaken waarvan u wilt dat niemand er stiekem mee knoeit.

5 voordelen van ’n eigen blockchain applicatie

Om u niet langer in spanning te houden, volgen nu de 5 grootste voordelen:

 1. Betere bescherming van uw data
 2. Geen gegevensverlies
 3. Meer duidelijkheid
 4. Minder downtime
 5. Lagere kosten

In de volgende alinea’s leest u een verdere uitdieping van deze voordelen.

Nooit meer kopzorgen over veiligheid

Zoals u net al las, staat een blockchain decentraal. Dit biedt grote voordelen voor uw veiligheid. Bijvoorbeeld als hackers uw computer gijzelen. Want uw blockchain staat ook op heel veel andere computers. Dus dan moeten ze alle computers overnemen waarop hij staat. Da’s vrijwel onmogelijk. Crasht uw computer? Geen nood, ook dan kunt u terugvallen op alle andere computers met de blockchain. Ander voordeel: geen stiekeme wijzigingen meer. Want die wijzigingen moeten dan op alle computers met de blockchain worden gedaan – ook geen haalbare kaart.

Kostenbesparing binnen handbereik

Ook bespaart u met een blockchain app kosten. U werkt namelijk stukken efficiënter. Want alle deelnemers aan de blockchain zien altijd dezelfde informatie. Ook ziet iedereen de hele geschiedenis van de blockchain in het nieuwste blok. Lekker overzichtelijk dus. En nooit meer zoeken naar wie wat ook alweer had gewijzigd.

’n Blockchain app werkt altijd

Ook bent u met blockchain applicaties minder gevoelig voor downtime. Want dit type app heeft geen verbinding nodig met een server om te werken. Dat scheelt een hoop tijd – en geld natuurlijk.

Maak kennis met APPelit, uw blockchain ontwikkelaar

APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van software op maat. Dankzij onze succesaanpak krijgt u een blockchain app die werkt zoals u dat wilt. Zijn er toch problemen? Dan staat onze support 24/7 voor u klaar. Zo weet u zeker: uw app draagt bij aan het succes van uw organisatie. Bewijs zien? Check onze uitgebreide portfolio met cases. Een andere zekerheid: wij doen niet aan kleine lettertjes. Bij ons krijgt u een eerlijk verhaal én een fixed price.

wat is blockchain

Blockchain app laten bouwen?

Vrijblijvende kennismaking én gratis workshop

Weet u ’t zeker? Wilt u uw blockchain applicatie laten bouwen door APPelit? Of twijfelt u nog over de mogelijkheden van blockchain voor úw organisatie? Wij helpen u graag verder met al uw vragen. Laat daarom hieronder uw gegevens achter. U krijgt sowieso een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. Tijdens deze workshop laten we u zien welke kansen blockchain u biedt. Helemaal vrijblijvend uiteraard. Bijkomend pluspunt: u maakt meteen kennis met onze werkwijze.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten