fbpx

Dankzij app game development doelen halen

Van fun tot serious gaming

Waarom zou u aan app game development doen? Waar zet u het goed voor in? En wat bereikt u ermee? Het antwoord op deze vragen vindt u in deze publicatie. Hierin nemen we u onder meer mee langs de betekenisuitleg, het bewezen succes van app game development, de mogelijke doelen en de kansen die het voor u oplevert.

Uitleg

Wat is app game development?

App game development is een specialistisch vakgebied binnen de ICT-sector. Hierbij ontwikkelt de app game developer (ontwikkelaar) een spelapplicatie. Natuurlijk kent u de games van de entertainmentindustrie. Ook het bedrijfsleven omarmt de vele mogelijkheden van app games steeds vaker. In dat geval wordt de game vaak ingezet om leerdoelen te bereiken.

Neem contact op

spelletjes app laten bouwen

Mogelijke doelen: wat wilt u bereiken?

In allerlei sectoren bewijst app game development zijn succes al. Dat komt onder meer doordat u er talloze doelen mee haalt. Hieronder treft u een greep uit de doelen waar anderen op scoorden:

 • Veiligheidsmaatregelen laten ervaren
 • Hygiënevoorschriften aanwennen
 • Fysieke afstanden bij trainingen laten vervagen
 • Gewenste veranderingen op gang helpen
 • Oefenen met praktijksituaties zonder praktijkgevolgen…
 • Oudere medewerkers handiger en succesvoller laten leren

Als specialist op het gebied van app game development diepen we vanuit APPelit hieronder enkele van deze voorbeelden voor u uit.

Veiligheidsmaatregelen ervaren

We leren makkelijker door te doen. Maar ja, als het gaat om veiligheidsmaatregelen is fouten maken niet echt handig. Stelt u zich voor dat een zorgmedewerker voor de veiligheid op een bepaalde manier moet werken tijdens de medicijnverstrekking. Als dat in het echt fout gaat, kunnen de gevolgen groot zijn.

Juist voor deze en andere situaties is veilig online oefenen dan een hele uitkomst. Zonder risico’s, maar met juist groot positief effect!

Fysieke afstanden vervagen

Het enige wat uw medewerkers voor een game app nodig hebben? Verbinding met internet en een apparaat dat is aangesloten op het internet. Ze hoeven niet meer naar een lesruimte te komen (reistijd/kosten). Ze lopen geen risico meer dat ze te laat komen (files). Ze zorgen niet voor CO2-uitstoot met hun eventuele auto (milieu). En ze hoeven niet bang te zijn door ziekte op het afgesproken trainingsmoment niet mee te kunnen doen. De app werkt altijd en overal.

Verandering op gang helpen, zo werkt het wél!

In ons menselijk systeem zit ingebouwd dat we moeite hebben met verandering. Zeker in organisatie waar alles goed lijkt te gaan, voelen mensen de noodzaak tot verandering vaak niet. Als management kijkt u vooruit en ziet u die noodzaak wel. Soms is het dan een hele kluif uw mensen daarin mee te krijgen. Eigen app game development helpt dan om mensen te laten wennen aan een nieuwe situatie.

Voor oudere medewerkers: leren met succesgarantie

Op de basis- en middelbare school zijn we met z’n allen net sponzen: alle kennis absorberen we met het grootste gemak. Naarmate we wat ouder worden, gaat dat langzamer. En onthouden we minder. TNO bewees dat app game development leren stukken makkelijker maakt. Ideaal dus voor oudere collega’s die bijvoorbeeld moeilijker kunnen meekomen.

Voorbereiding app game development

Wij hebben jarenlang ervaring met app game development. Talloze organisaties hielpen we hier al mee. Voorbeelden hiervan treft u in onze portfolio. Dankzij onze ervaring weten we hoe u slim van start gaat voor u zo’n app laat ontwikkelen. Hiervoor raden we u aan met een team te brainstormen. Over heden (waar staat u), toekomst (waar wil u naartoe) en hoe een eigen app op maat meehelpt aan uw doelen.

Neem contact op

vrouw speelt game app

Meer weten over app game development?

Maak een afspraak met onze game app specialisten

Graag wisselen we met u van gedachten over de inzet van app game development voor uw organisatie. Zet hieronder uw contactgegevens op een rij. Dan krijgt u binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel voor een kennismaking.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader