fbpx

Dankzij app game development doelen halen

Van fun tot serious gaming

Waarom zou u aan app game development doen? Waar zet u het goed voor in? En wat bereikt u ermee? Het antwoord op deze vragen vindt u in deze publicatie. Hierin nemen we u onder meer mee langs de betekenisuitleg, het bewezen succes van app game development, de mogelijke doelen en de kansen die het voor u oplevert.

Uitleg

Wat is app game development?

App game development is een specialistisch vakgebied binnen de ICT-sector. Hierbij ontwikkelt de app game developer (ontwikkelaar) een spelapplicatie. Natuurlijk kent u de games van de entertainmentindustrie. Ook het bedrijfsleven omarmt de vele mogelijkheden van app games steeds vaker. In dat geval wordt de game vaak ingezet om leerdoelen te bereiken.

Neem contact op

spelletjes app laten bouwen

Mogelijke doelen: wat wilt u bereiken?

In allerlei sectoren bewijst app game development zijn succes al. Dat komt onder meer doordat u er talloze doelen mee haalt. Hieronder treft u een greep uit de doelen waar anderen op scoorden:

 • Veiligheidsmaatregelen laten ervaren
 • Hygiënevoorschriften aanwennen
 • Fysieke afstanden bij trainingen laten vervagen
 • Gewenste veranderingen op gang helpen
 • Oefenen met praktijksituaties zonder praktijkgevolgen…
 • Oudere medewerkers handiger en succesvoller laten leren

Als specialist op het gebied van app game development diepen we vanuit APPelit hieronder enkele van deze voorbeelden voor u uit.

Veiligheidsmaatregelen ervaren

We leren makkelijker door te doen. Maar ja, als het gaat om veiligheidsmaatregelen is fouten maken niet echt handig. Stelt u zich voor dat een zorgmedewerker voor de veiligheid op een bepaalde manier moet werken tijdens de medicijnverstrekking. Als dat in het echt fout gaat, kunnen de gevolgen groot zijn.

Juist voor deze en andere situaties is veilig online oefenen dan een hele uitkomst. Zonder risico’s, maar met juist groot positief effect!

Fysieke afstanden vervagen

Het enige wat uw medewerkers voor een game app nodig hebben? Verbinding met internet en een apparaat dat is aangesloten op het internet. Ze hoeven niet meer naar een lesruimte te komen (reistijd/kosten). Ze lopen geen risico meer dat ze te laat komen (files). Ze zorgen niet voor CO2-uitstoot met hun eventuele auto (milieu). En ze hoeven niet bang te zijn door ziekte op het afgesproken trainingsmoment niet mee te kunnen doen. De app werkt altijd en overal.

Verandering op gang helpen, zo werkt het wél!

In ons menselijk systeem zit ingebouwd dat we moeite hebben met verandering. Zeker in organisatie waar alles goed lijkt te gaan, voelen mensen de noodzaak tot verandering vaak niet. Als management kijkt u vooruit en ziet u die noodzaak wel. Soms is het dan een hele kluif uw mensen daarin mee te krijgen. Eigen app game development helpt dan om mensen te laten wennen aan een nieuwe situatie.

Voor oudere medewerkers: leren met succesgarantie

Op de basis- en middelbare school zijn we met z’n allen net sponzen: alle kennis absorberen we met het grootste gemak. Naarmate we wat ouder worden, gaat dat langzamer. En onthouden we minder. TNO bewees dat app game development leren stukken makkelijker maakt. Ideaal dus voor oudere collega’s die bijvoorbeeld moeilijker kunnen meekomen.

Voorbereiding app game development

Wij hebben jarenlang ervaring met app game development. Talloze organisaties hielpen we hier al mee. Voorbeelden hiervan treft u in onze portfolio. Dankzij onze ervaring weten we hoe u slim van start gaat voor u zo’n app laat ontwikkelen. Hiervoor raden we u aan met een team te brainstormen. Over heden (waar staat u), toekomst (waar wil u naartoe) en hoe een eigen app op maat meehelpt aan uw doelen.

Neem contact op

vrouw speelt game app

Meer weten over app game development?

Maak een afspraak met onze game app specialisten

Graag wisselen we met u van gedachten over de inzet van app game development voor uw organisatie. Zet hieronder uw contactgegevens op een rij. Dan krijgt u binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel voor een kennismaking.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten