fbpx

Virtual reality ontwikkelaar nodig?

Zo vindt u de juiste match

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een eigen VR-toepassing voor u kan ontwikkelen? Grote kans dat u moeite heeft om door de bomen het bos te blijven zien. Wat helpt, is om even stil te staan bij wat u belangrijk vindt. Waar moet die VR-toepassing aan voldoen? En belangrijker: waarom wilt u er één? APPelit, strategische partner in de ontwikkeling van virtual reality/VR, helpt u daar graag bij.

De eerste stappen

Op weg naar een succesvolle VR-toepassing

Op de website van VR-ontwikkelaars ziet u vaak mooie voorbeelden van VR-toepassingen die ze al hebben ontwikkeld voor diverse klanten. Maar vertellen ze u ook of deze VR-toepassingen doeltreffend zijn geweest? De enige manier waarop dat gemeten kan worden, is als het doel of de doelen vooraf duidelijk op papier worden gezet. Helaas slaan veel ontwikkelaars deze stap over.

APPelit besteedt juist relatief veel tijd aan de voorbereidingsfase. Om de kans op succes te vergroten en de kans op teleurstelling te verkleinen, krijgt u van ons bijvoorbeeld een gratis Groeiscan cadeau. Dit is een vrijblijvend onderzoek naar uw markt, uw branche, uw concurrentie en de potentie van een eigen VR-toepassing. Zo maakt u meteen kennis met onze manier van werken en onze bevlogen professionals.

virtual reality ontwikkelaar

VR of AR?

Wellicht blijkt uit de groeiscan dat virtual reality/VR niet goed aansluit bij het doel wat u voor ogen heeft. Dan kan het zijn dat augmented reality/AR beter past. Het verschil? Bij VR is de echte wereld helemaal niet meer zichtbaar, bij AR gaat het juist om digitale beelden die onderdeel gaan uitmaken van de reallife omgeving. Bij VR heb je een VR-bril nodig, voor AR volstaat een app op de telefoon of tablet.

Voorbeeldtoepassing: serious gaming

Een mooi voorbeeld waarbij virtual reality echt van toegevoegde waarde is, is serious gaming. Hierbij worden medewerkers of leerlingen getraind via een game. Ze leren spelenderwijs en kunnen het nogmaals proberen als ze een fout maken. Bovendien blijft de kennis beter hangen. APPelit heeft veel ervaring met serious gaming, onder andere met serious gaming in de zorg. Met virtual reality voegen we nog meer beleving toe en versterken we de positieve effecten van serious gaming verder.

De volgende stappen

Na de groeiscan doorlopen we voor de ontwikkeling van uw toepassing de vaste stappen van onze succesaanpak. Dit zijn:

 1. Voorbereiding
  In diverse brainstormsessies achterhalen we wat de toegevoegde waarde van virtual reality voor uw organisatie zal zijn.
 2. Doelbepaling
  We stellen samen vast welke concrete doelen u met virtual reality wilt bereiken. Bijvoorbeeld: uw klanten beter bedienen, bedrijfsprocessen optimaliseren of uw medewerkers trainen.
 3. Programmeren en testen
  Op basis van uw input, gaan onze developers aan de slag met het ontwikkelen van uw VR-toepassing. Uiteraard krijgt u regelmatige updates. Zo houdt u vinger aan de pols en kunt u bijsturen als dat nodig is.
 4. Testen
  U krijgt de gelegenheid om de VR-toepassing uitgebreid te testen. Waar nodig passen onze developers de toepassing aan op basis van uw feedback.
 5. Oplevering
  De oplevering zal vlekkeloos verlopen, aangezien alle testfases succesvol waren. U kunt nu uw klanten of medewerkers kennis laten maken met uw nieuwe VR-toepassing!
VR

Virtual reality ontwikkelaar APPelit: de juiste match

Meer weten? Kennismaken?

Kiest u voor APPelit, dan kiest u voor een goed doordachte VR-toepassing waar u lang mee vooruit kunt. Bovendien krijgt u waar voor uw geld, want dankzij onze succesaanpak weet u zeker dat uw toepassing zichzelf terugverdient. Heeft u binnenkort tijd om onder het genot van een kop koffie van gedachten te wisselen? Laat hier uw gegevens achter, dan nemen we snel contact met u op.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten