fbpx

Virtual reality ontwikkelaar nodig?

Zo vindt u de juiste match

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een eigen VR-toepassing voor u kan ontwikkelen? Grote kans dat u moeite heeft om door de bomen het bos te blijven zien. Wat helpt, is om even stil te staan bij wat u belangrijk vindt. Waar moet die VR-toepassing aan voldoen? En belangrijker: waarom wilt u er één? APPelit, strategische partner in de ontwikkeling van virtual reality/VR, helpt u daar graag bij.

De eerste stappen

Op weg naar een succesvolle VR-toepassing

Op de website van VR-ontwikkelaars ziet u vaak mooie voorbeelden van VR-toepassingen die ze al hebben ontwikkeld voor diverse klanten. Maar vertellen ze u ook of deze VR-toepassingen doeltreffend zijn geweest? De enige manier waarop dat gemeten kan worden, is als het doel of de doelen vooraf duidelijk op papier worden gezet. Helaas slaan veel ontwikkelaars deze stap over.

APPelit besteedt juist relatief veel tijd aan de voorbereidingsfase. Om de kans op succes te vergroten en de kans op teleurstelling te verkleinen, krijgt u van ons bijvoorbeeld een gratis Groeiscan cadeau. Dit is een vrijblijvend onderzoek naar uw markt, uw branche, uw concurrentie en de potentie van een eigen VR-toepassing. Zo maakt u meteen kennis met onze manier van werken en onze bevlogen professionals.

virtual reality ontwikkelaar

VR of AR?

Wellicht blijkt uit de groeiscan dat virtual reality/VR niet goed aansluit bij het doel wat u voor ogen heeft. Dan kan het zijn dat augmented reality/AR beter past. Het verschil? Bij VR is de echte wereld helemaal niet meer zichtbaar, bij AR gaat het juist om digitale beelden die onderdeel gaan uitmaken van de reallife omgeving. Bij VR heb je een VR-bril nodig, voor AR volstaat een app op de telefoon of tablet.

Voorbeeldtoepassing: serious gaming

Een mooi voorbeeld waarbij virtual reality echt van toegevoegde waarde is, is serious gaming. Hierbij worden medewerkers of leerlingen getraind via een game. Ze leren spelenderwijs en kunnen het nogmaals proberen als ze een fout maken. Bovendien blijft de kennis beter hangen. APPelit heeft veel ervaring met serious gaming, onder andere met serious gaming in de zorg. Met virtual reality voegen we nog meer beleving toe en versterken we de positieve effecten van serious gaming verder.

De volgende stappen

Na de groeiscan doorlopen we voor de ontwikkeling van uw toepassing de vaste stappen van onze succesaanpak. Dit zijn:

 1. Voorbereiding
  In diverse brainstormsessies achterhalen we wat de toegevoegde waarde van virtual reality voor uw organisatie zal zijn.
 2. Doelbepaling
  We stellen samen vast welke concrete doelen u met virtual reality wilt bereiken. Bijvoorbeeld: uw klanten beter bedienen, bedrijfsprocessen optimaliseren of uw medewerkers trainen.
 3. Programmeren en testen
  Op basis van uw input, gaan onze developers aan de slag met het ontwikkelen van uw VR-toepassing. Uiteraard krijgt u regelmatige updates. Zo houdt u vinger aan de pols en kunt u bijsturen als dat nodig is.
 4. Testen
  U krijgt de gelegenheid om de VR-toepassing uitgebreid te testen. Waar nodig passen onze developers de toepassing aan op basis van uw feedback.
 5. Oplevering
  De oplevering zal vlekkeloos verlopen, aangezien alle testfases succesvol waren. U kunt nu uw klanten of medewerkers kennis laten maken met uw nieuwe VR-toepassing!
VR

Virtual reality ontwikkelaar APPelit: de juiste match

Meer weten? Kennismaken?

Kiest u voor APPelit, dan kiest u voor een goed doordachte VR-toepassing waar u lang mee vooruit kunt. Bovendien krijgt u waar voor uw geld, want dankzij onze succesaanpak weet u zeker dat uw toepassing zichzelf terugverdient. Heeft u binnenkort tijd om onder het genot van een kop koffie van gedachten te wisselen? Laat hier uw gegevens achter, dan nemen we snel contact met u op.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten