fbpx

Software ontwikkelaar bedrijf nodig?

Check de beste tips & tricks!

Als u een software ontwikkelaar bedrijf nodig heeft, heeft u ruim de keuze. Fijn natuurlijk, maar ook lastig. Want hoe kiest u uit dat grote aanbod nu de software ontwikkelaar die het best bij u past? Met deze tips en tricks wordt die keuze een stuk eenvoudiger.

Is software de oplossing?

Kijk eerst naar het probleem

Software helpt bedrijven op allerlei manieren verder. Maar als u zelf geen kaas hebt gegeten van software ontwikkeling, is het lastig te bepalen of software ook de oplossing is voor úw probleem of vraagstuk. Een goede software ontwikkelaar denkt hierover graag met u mee. En zegt het ook eerlijk als software niet het ei van Columbus blijkt te zijn.

software ontwikkelaar bedrijf

Enkele voorbeelden

Om u een idee te geven: in de volgende gevallen is de ontwikkeling van software op maat de aangewezen oplossing:

 • U wilt uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • U wilt uw medewerkers minder saaie taken laten doen.
 • U wilt gegevens sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt meer klanten trekken.
 • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.

Eerst uitproberen

Zou het niet fijn zijn om eerst proef te draaien voordat u met een software ontwikkelaar in zee gaat? Zodat u kunt ervaren hoe het bedrijf werkt en of dat past bij uw verwachtingen en wensen? Goed nieuws: dat kan! APPelit, strategische partner op het gebied van software ontwikkeling, biedt namelijk alle klanten een gratis Groeiscan aan. Daarmee onderzoeken we of uw idee voor een website, app of software-oplossing potentie heeft. En u ontdekt meteen of onze manier van werken bij u past!

Een ontwikkelaar die uw taal spreekt

Als u zelf niet veel verstand heeft van software, raakt u in een gesprek met een software ontwikkelaar al snel de draad kwijt. Onze tip: spreekt de ontwikkelaar niet uw taal? Ga dan niet met hem of haar in zee. Want voor een succesvol project is het een vereiste dat u goed met elkaar kunt communiceren. De medewerkers van APPelit hebben niet alleen verstand van zaken, maar weten ook hoe ze u alles in begrijpelijke taal kunnen uitleggen.

Trek het breder

Dan komen we meteen bij een ander belangrijk punt: wat ons betreft is een softwareproject niet per definitie een ICT-project. Dat klinkt misschien wat tegenstrijdig, maar wat we bedoelen is dit: zet software niet in als doel, maar als middel om strategische doelen te behalen. Betrek er niet alleen ICT’ers bij, maar stel een projectteam samen waarin ook managers en eindgebruikers meedenken.

Begin bij het begin

Veel software ontwikkelaar bedrijven willen zo snel mogelijk aan de slag met de ontwikkeling van uw software. Dat klinkt aantrekkelijk, maar is het niet. Want wist u dat veel softwareprojecten mislukken omdat de verwachtingen onvoldoende gemanaged zijn? Daarom is het belangrijk om die vooraf duidelijk op papier te zetten. En om gedurende het hele project vinger aan de pols te houden over die verwachtingen.

De werkwijze van APPelit

Een softwareproject van APPelit begint altijd met een slimme brainstormsessie (wij noemen dit bridgesessie). Met uw projectteam buigen we ons over vragen als: wat is uw belangrijkste probleem of uitdaging? Hoe staat uw organisatie er nu voor? En waar wilt u met uw organisatie naartoe? De doelstellingen die we hierbij op papier zetten, vormen het uitgangspunt voor de verdere ontwikkeling van uw software.

software ontwikkelaar

APPelit: ook úw software ontwikkelaar bedrijf?

We maken graag kennis!

Spreekt onze werkwijze u aan? En bent u benieuwd wat wij als software ontwikkelaar bedrijf voor u kunnen betekenen? APPelit komt graag vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek! Als u hieronder uw gegevens invult, nemen we snel contact op.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten