fbpx

Software ontwikkelaar bedrijf nodig?

Check de beste tips & tricks!

Als u een software ontwikkelaar bedrijf nodig heeft, heeft u ruim de keuze. Fijn natuurlijk, maar ook lastig. Want hoe kiest u uit dat grote aanbod nu de software ontwikkelaar die het best bij u past? Met deze tips en tricks wordt die keuze een stuk eenvoudiger.

Is software de oplossing?

Kijk eerst naar het probleem

Software helpt bedrijven op allerlei manieren verder. Maar als u zelf geen kaas hebt gegeten van software ontwikkeling, is het lastig te bepalen of software ook de oplossing is voor úw probleem of vraagstuk. Een goede software ontwikkelaar denkt hierover graag met u mee. En zegt het ook eerlijk als software niet het ei van Columbus blijkt te zijn.

software ontwikkelaar bedrijf

Enkele voorbeelden

Om u een idee te geven: in de volgende gevallen is de ontwikkeling van software op maat de aangewezen oplossing:

 • U wilt uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • U wilt uw medewerkers minder saaie taken laten doen.
 • U wilt gegevens sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt meer klanten trekken.
 • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.

Eerst uitproberen

Zou het niet fijn zijn om eerst proef te draaien voordat u met een software ontwikkelaar in zee gaat? Zodat u kunt ervaren hoe het bedrijf werkt en of dat past bij uw verwachtingen en wensen? Goed nieuws: dat kan! APPelit, strategische partner op het gebied van software ontwikkeling, biedt namelijk alle klanten een gratis Groeiscan aan. Daarmee onderzoeken we of uw idee voor een website, app of software-oplossing potentie heeft. En u ontdekt meteen of onze manier van werken bij u past!

Een ontwikkelaar die uw taal spreekt

Als u zelf niet veel verstand heeft van software, raakt u in een gesprek met een software ontwikkelaar al snel de draad kwijt. Onze tip: spreekt de ontwikkelaar niet uw taal? Ga dan niet met hem of haar in zee. Want voor een succesvol project is het een vereiste dat u goed met elkaar kunt communiceren. De medewerkers van APPelit hebben niet alleen verstand van zaken, maar weten ook hoe ze u alles in begrijpelijke taal kunnen uitleggen.

Trek het breder

Dan komen we meteen bij een ander belangrijk punt: wat ons betreft is een softwareproject niet per definitie een ICT-project. Dat klinkt misschien wat tegenstrijdig, maar wat we bedoelen is dit: zet software niet in als doel, maar als middel om strategische doelen te behalen. Betrek er niet alleen ICT’ers bij, maar stel een projectteam samen waarin ook managers en eindgebruikers meedenken.

Begin bij het begin

Veel software ontwikkelaar bedrijven willen zo snel mogelijk aan de slag met de ontwikkeling van uw software. Dat klinkt aantrekkelijk, maar is het niet. Want wist u dat veel softwareprojecten mislukken omdat de verwachtingen onvoldoende gemanaged zijn? Daarom is het belangrijk om die vooraf duidelijk op papier te zetten. En om gedurende het hele project vinger aan de pols te houden over die verwachtingen.

De werkwijze van APPelit

Een softwareproject van APPelit begint altijd met een slimme brainstormsessie (wij noemen dit bridgesessie). Met uw projectteam buigen we ons over vragen als: wat is uw belangrijkste probleem of uitdaging? Hoe staat uw organisatie er nu voor? En waar wilt u met uw organisatie naartoe? De doelstellingen die we hierbij op papier zetten, vormen het uitgangspunt voor de verdere ontwikkeling van uw software.

software ontwikkelaar

APPelit: ook úw software ontwikkelaar bedrijf?

We maken graag kennis!

Spreekt onze werkwijze u aan? En bent u benieuwd wat wij als software ontwikkelaar bedrijf voor u kunnen betekenen? APPelit komt graag vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek! Als u hieronder uw gegevens invult, nemen we snel contact op.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten