fbpx

Software ontwikkelaar bedrijf nodig?

Check de beste tips & tricks!

Als u een software ontwikkelaar bedrijf nodig heeft, heeft u ruim de keuze. Fijn natuurlijk, maar ook lastig. Want hoe kiest u uit dat grote aanbod nu de software ontwikkelaar die het best bij u past? Met deze tips en tricks wordt die keuze een stuk eenvoudiger.

Is software de oplossing?

Kijk eerst naar het probleem

Software helpt bedrijven op allerlei manieren verder. Maar als u zelf geen kaas hebt gegeten van software ontwikkeling, is het lastig te bepalen of software ook de oplossing is voor úw probleem of vraagstuk. Een goede software ontwikkelaar denkt hierover graag met u mee. En zegt het ook eerlijk als software niet het ei van Columbus blijkt te zijn.

software ontwikkelaar bedrijf

Enkele voorbeelden

Om u een idee te geven: in de volgende gevallen is de ontwikkeling van software op maat de aangewezen oplossing:

 • U wilt uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • U wilt uw medewerkers minder saaie taken laten doen.
 • U wilt gegevens sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt meer klanten trekken.
 • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.

Eerst uitproberen

Zou het niet fijn zijn om eerst proef te draaien voordat u met een software ontwikkelaar in zee gaat? Zodat u kunt ervaren hoe het bedrijf werkt en of dat past bij uw verwachtingen en wensen? Goed nieuws: dat kan! APPelit, strategische partner op het gebied van software ontwikkeling, biedt namelijk alle klanten een gratis Groeiscan aan. Daarmee onderzoeken we of uw idee voor een website, app of software-oplossing potentie heeft. En u ontdekt meteen of onze manier van werken bij u past!

Een ontwikkelaar die uw taal spreekt

Als u zelf niet veel verstand heeft van software, raakt u in een gesprek met een software ontwikkelaar al snel de draad kwijt. Onze tip: spreekt de ontwikkelaar niet uw taal? Ga dan niet met hem of haar in zee. Want voor een succesvol project is het een vereiste dat u goed met elkaar kunt communiceren. De medewerkers van APPelit hebben niet alleen verstand van zaken, maar weten ook hoe ze u alles in begrijpelijke taal kunnen uitleggen.

Trek het breder

Dan komen we meteen bij een ander belangrijk punt: wat ons betreft is een softwareproject niet per definitie een ICT-project. Dat klinkt misschien wat tegenstrijdig, maar wat we bedoelen is dit: zet software niet in als doel, maar als middel om strategische doelen te behalen. Betrek er niet alleen ICT’ers bij, maar stel een projectteam samen waarin ook managers en eindgebruikers meedenken.

Begin bij het begin

Veel software ontwikkelaar bedrijven willen zo snel mogelijk aan de slag met de ontwikkeling van uw software. Dat klinkt aantrekkelijk, maar is het niet. Want wist u dat veel softwareprojecten mislukken omdat de verwachtingen onvoldoende gemanaged zijn? Daarom is het belangrijk om die vooraf duidelijk op papier te zetten. En om gedurende het hele project vinger aan de pols te houden over die verwachtingen.

De werkwijze van APPelit

Een softwareproject van APPelit begint altijd met een slimme brainstormsessie (wij noemen dit bridgesessie). Met uw projectteam buigen we ons over vragen als: wat is uw belangrijkste probleem of uitdaging? Hoe staat uw organisatie er nu voor? En waar wilt u met uw organisatie naartoe? De doelstellingen die we hierbij op papier zetten, vormen het uitgangspunt voor de verdere ontwikkeling van uw software.

software ontwikkelaar

APPelit: ook úw software ontwikkelaar bedrijf?

We maken graag kennis!

Spreekt onze werkwijze u aan? En bent u benieuwd wat wij als software ontwikkelaar bedrijf voor u kunnen betekenen? APPelit komt graag vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek! Als u hieronder uw gegevens invult, nemen we snel contact op.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader