fbpx

Serious game ontwikkelaar Amsterdam, de stad wordt slimmer!

Profiteer ook mee

Wilt u groeien als organisatie? Uw medewerkers op een leuke manier kennis laten opdoen? Investeren in een leermethode die motiveert en ook nog eens effectief is? Ga dan eens praten met een serious game ontwikkelaar! In Amsterdam gingen vele bedrijven u voor. Zij plukken dagelijks de vruchten van serious gaming!

Serious gaming

Waar praten we over?

Bij serious gaming gaat het niet om een game die heel serieus verloopt. Het gamen is net zo leuk als een game ‘voor de lol’, maar in dit geval zit er een serieus doel achter. Via een game leert u uw medewerkers bijvoorbeeld praktische handelingen aan of brengt u ze theoretische kennis bij. Zo’n serious game is ook heel geschikt om nieuwe medewerkers snel wegwijs te maken binnen uw organisatie.

Serious Game ontwikkelaar Amsterdam

Waarom werkt het zo goed?

Het verpakken van een serieuze boodschap in een leuke game, werkt om meerdere redenen goed. Als u een game speelt, hebt u niet door dat u eigenlijk aan het leren bent. U neemt de kennis bijna automatisch op, in tegenstelling tot wanneer u lange lappen tekst tot u moet nemen. Door handelingen te herhalen, leert u ze snel aan. En omdat u tijdens het gamen beloningen verdient, blijft u regelmatig spelen.

De voordelen

Serious gaming brengt verschillende grote voordelen met zich mee:

 • Meer zelfsturend gedrag
 • Meer motivatie
 • Meer leergemak & -plezier
 • Meer kennis onthouden
 • Kennis beter toepassen

Zo complex als u zelf wilt

Hoe zo’n serious game er precies uit komt te zien, is afhankelijk van het doel dat u voor ogen heeft. Wilt u ingewikkeld materie over brengen, dan is een VR-game bijvoorbeeld heel geschikt. U wilt dan bijvoorbeeld dat uw medewerkers vaker aan de slag gaan met de (verschillende levels van de) game. Dit komt veel voor in de vorm van serious gaming in de zorg. Gaat het om basiskennis of kleine veranderingen? Dan voldoet een eenvoudiger game prima.

Aan de slag!

Hoe begint u nu als u uw eigen serious game wilt laten ontwikkelen? Ten eerste: door een goede serious game ontwikkelaar te zoeken. Ga op zoek naar een ontwikkelaar die uw taal spreekt, die meedenkt over het verdienmodel van uw game en die de mogelijkheid geeft om tijdens de ontwikkeling regelmatig te testen. APPelit is strategisch ontwikkelaar van serious gaming en andere software op maat die op die manier te werk gaat.

In stappen

Het ontwikkelen van een serious game gaat het best in stappen. Wij bedachten hiervoor een handig ontwikkelplan. Dankzij dit plan werken we doelgericht toe naar succes voor uw game. Daarbij nemen we uw strategische doelen (wat wilt u met uw game bereiken?) als uitgangspunt.

In de steigers

Bij een game is het van belang dat u goed nadenkt over de kennis die u ermee wilt overbrengen. En hoe u dat doet. Dankzij onze vele ervaring denken hierover graag met u mee. Waarover? Nou, onder meer over een logische kennisvolgorde. Die vertalen we naar verschillende onderdelen of levels in uw game. Uiteraard zorgen we daarbij voor de juiste samenhang. Zo werken we samen aan een blauwdruk voor uw serious game apps of e-learning app software.

De ontwikkelfase

Staat uw game goed in de steigers? Dan gaan onze ontwikkelaars aan de slag met de daadwerkelijke ontwikkeling. Ook in die fase blijft u nauw betrokken bij het project. U krijgt regelmatig de gelegenheid om uw game alvast te testen. Zo kunt u bijsturen waar nodig. En zo weten we zeker dat uw game straks helemaal aan uw wensen en verwachtingen voldoet!

amsterdam

Maak kennis met uw serious game ontwikkelaar in Amsterdam

We zitten bij u om de hoek!

Wist u dat APPelit als serious game ontwikkelaar in Amsterdam gevestigd is? Een kennismakingsafspraak is dus snel gemaakt. Als u ons even uw gegevens doorgeeft, nemen wij contact met u op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten