fbpx

Offshore development outsourcing – ontdek de voordelen

Praktische ondersteuning op afstand

Doet u IT er ‘maar een beetje bij’ en wilt u dit graag slimmer en efficiënter inrichten? Hebt u behoefte aan software op maat, maar zelf niet de kennis om deze te ontwikkelen? Of hebt u om een andere reden behoefte aan ondersteuning op het gebied van IT? Denk dan eens aan offshore development outsourcing, want dat biedt grote voordelen. Tenminste als u het op de goede manier aanpakt!

Externe ontwikkelaar op afstand

Wat is het precies?

Bij offshore development outsourcing werkt u met softwareontwikkelaars en/of programmeurs die zich in een ander land bevinden. De term offshore verwijst daarbij naar een locatie buiten de eigen regio. Dat kan Oost-Europa zijn, maar ook Azië of het Midden-Oosten. Vaak wordt gekozen voor een land waar veel technische kennis en expertise beschikbaar is.

Offshore development outsourcing

Offshore development outsourcing: Hoe gaat het in zijn werk?

Houd zicht op wat er gebeurt

Eén manier van outsourcing

Niet alle outsourcingpartners gaan op dezelfde manier te werk. Sommige partners fungeren als een soort tussenpersoon: ze leggen het contact met het ontwikkelbedrijf en zorgen dat de juiste afspraken op papier komen te staan, maar laten het project zelf aan u over. Dat betekent dat u zelf dagelijks bezig blijft met het project – iets wat u nou juist had willen voorkomen.

Zo kan het ook

Er zijn ook partners die het héle traject op zich nemen, zodat u er zelf geen omkijken naar hebt. APPelit, strategisch partner in software ontwikkeling, werkt op die manier. Aan elke klant of elk project koppelen we een van onze business analisten en senior developers. Zij dragen zorg voor het hele project, van inventarisatie wat er nodig is en planning tot kwaliteitsmonitoring en oplevering.

Voordelen van deze aanpak

Kiest u voor de aanpak van APPelit, dan profiteert u van enkele belangrijke voordelen. Zoals:

 • U hebt zelf helemaal geen omkijken naar het project en kunt u dus volledig focussen op uw eigen werkzaamheden.
 • Dankzij heldere afspraken en de kwaliteitsmonitoring door APPelit weet u vooraf zeker dat het offshore project het gewenste resultaat hebt.
 • APPelit is zélf ontwikkelaar, dus wij zijn op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Dit stelt ons in staat om het opgeleverde werk goed en kritisch te beoordelen.
 • We werken met een eigen team van ontwikkelaars in Nederland, België en Dubai.
 • Wij hanteren een marktconform tarief, met dat verschil dat ál onze werkzaamheden binnen dat tarief vallen.

Het beste van 2 werelden

Uiteraard vindt u bij ons ook alle voordelen die offshore development outsourcing sowieso al biedt. Zoals lage ontwikkelkosten, een langere productietijd (vanwege verschillende tijdzones) en eenvoudig op- of afschalen.

Essentieel: goede communicatie

Als er iets misgaat tijdens een offshore development project, dan heeft dat negen van de tien keer te maken met slechte communicatie of onduidelijke afspraken. Het ís ook best lastig om met een ontwikkelaar op afstand te communiceren, alleen al vanwege taal-, cultuur- en tijdsverschillen.

Als u zelf weinig kaas gegeten hebt van software, is het al helemaal lastig om feedback te geven op het werk. Daarom is het een geruststellend idee dat APPelit de volledige communicatie op zich neemt én continu de kwaliteit monitort. Dat scheelt heel wat tijd, energie én zorgen!

AI bedrijven

Interesse in offshore development outsourcing?

Laten we samen de mogelijkheden ontdekken!

Wilt u weten of offshore development outsourcing een interessante optie voor u is, zowel financieel als praktisch? Wij geven u hier snel inzicht in! Voor een goede kennismaking met onze manier van werken, bieden wij u een gratis software audit; de perfecte manier om meer inzicht te krijgen in de behoeften en mogelijkheden van uw bedrijf. Meer weten? Laat hieronder even uw gegevens achter, dan nemen we binnen 24 uur contact met u op!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 115 recensies
  beoordeel ons op
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten