fbpx

Nearshore software development: zo profiteert u

Ontdek de voorwaarden voor succes

Met nearshore software development hebt u een snelle en flexibele oplossing in handen wanneer u zelf menskracht, expertise of tijd tekortkomt. Wel is het belangrijk om slimme keuzes te maken. Want alleen als u met de juiste partner in zee gaat, profiteert u écht van nearshore software development.

Nearshore of offshore?

De verschillen

Wanneer u nadenkt over outsourcing van uw software development, kunt u ervoor kiezen om dit nearshore (dichtbij) of offshore (veraf) te doen. Bij offshore software development profiteert u meestal van lagere kosten, maar hebt u wel te maken met tijdsverschil en communicatie-uitdagingen. Bij nearshore speelt dat laatste een stuk minder, maar liggen de kosten wellicht hoger. Maar wist u dat u ook voor ondersteuning kan kiezen die de voordelen van off- en nearshore combineert?

Nearshore software development

De slimste keuze

Combineer de voordelen!

Ga voor een pártner in plaats van leverancier

Leveranciers van software vindt u overal. Maar iets geleverd krijgen, is niet uw uitdaging. Wanneer u iemand zoekt voor software development, is één ding heel belangrijk: de ondersteuning moet u tijd besparen. U wilt dus het liefst een partij die náást u staat, als een partner, en die de gehele aansturing, kwaliteitscontrole en planning ook op zich neemt. Want alleen dan kunt u het zelf loslaten en u op uw eigen werk focussen.

Altijd dichtbij

APPelit is zo’n partner die u het hele traject uit handen neemt. U krijgt bij ons een vast aanspreekpunt met wie u alles afstemt. Vervolgens stuurt hij of zij het ervaren team van developers en designers aan. Dat kunnen medewerkers in Nederland of België zijn, maar ook in Dubai. Zelf merkt u er weinig van wáár het werk gebeurt, want uw vaste aanspreekpunt zit gewoon in Nederland.

Andere pluspunten

Kiest u voor nearshore software development door APPelit, dan kiest u voor:

 1. Extra expertise die perfect aansluit bij uw project
 2. Flexibiliteit: wel de lusten, niet de lasten
 3. De mogelijkheid om snel op- of af te schalen indien nodig
 4. Dedicated teams, zodat de kans op fouten klein is
 5. Complete dienstverlening tegen het scherpste tarief

Ondersteuning van a tot z

Een van de punten waarop APPelit zich dus onderscheidt, is de toewijding waarmee wij aan uw project werken. Het team gaat volledig dedicated voor u aan de slag. Uw vaste aanspreekpunt zorgt daarbij voor ondersteuning van a tot z. Daarbij gaat het onder andere om:

 • requirement-inventarisatie (wat is er nodig?)
 • planning
 • monitoring
 • kwaliteitsmanagement
 • terugkoppeling naar u als klant
 • begeleiden van de uitrol van uw software op maat

Ervaring van a tot z

Bij APPelit kunt u voor veel meer terecht dan software ontwikkeling alleen. Of u nu een eigen game wilt laten ontwikkelen, machine learning wilt gaan inzetten of aan de slag wilt met robotica, VR of blockchain: APPelit is van alle markten thuis. We hebben ervaren projectmanagers en scrummasters die uw project kunnen begeleiden. En onze developers hebben kennis van vrijwel alle technologieën, waaronder:

 • RoR
 • PHP
 • UI/UX
 • AI & ML
 • .NETTO
 • Robotica
 • Blockchain
 • JavaScript
 • iOS & Android
 • Internet of Things (IoT)

Daarnaast kennen we alle programmeertalen én weten we de weg in diverse infrastructuren, waaronder AWS, Docker en Microsoft Azure. Kortom: wat uw IT-behoefte of -vraag ook is, ons team staat voor u klaar!

Blockchain app prototype

Snel aan de slag met nearshore software development?

U hoort binnen 24 uur van ons

Nadert de deadline en hebt u snel ondersteuning nodig in de vorm van nearshore software development? Bij APPelit is dat geen probleem! Maar ook als u nog niet zeker weet of nearshore software development iets voor u is, komen we graag bij u langs om u er meer over te vertellen. Laat u hieronder uw gegevens even achter? Dan hoort u binnen 24 uur van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 115 recensies
  beoordeel ons op
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten