fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

Met succes uw mobile app laten ontwikkelen?

4 redenen & 5 tips

Iedereen zit online. Natuurlijk hebt u daarom een website die ook per mobiel goed bereikbaar is. Maar … een mobile app maakt de ervaring van bezoekers vele malen beter. Tenminste, als u het goed aanpakt. Mobile apps laten ontwikkelen door een stevig team uit uw organisatie óf de ontwikkeling uitbesteden aan de expert is de oplossing. Met onderstaande tips pakt u dat goed aan.

Woordbetekenis

Wat is een mobile app?

Het woord app kent u natuurlijk van alle icoontjes op uw telefoon, tablet of bureaublad van uw laptop of pc. Dit woord app komt van applicatie. Feitelijk gaat het om een stukje software waarmee u toegang krijgt tot andere software. Steeds vaker praten we over mobile apps, omdat steeds meer mensen per smartphone of tablet online zijn. Een mobile app laten ontwikkelen is alleen daarom al een slimme zet.

applicatie ontwikkeling

4 redenen

Waarom mobile apps laten ontwikkelen?

  1. Aantal mensen met mobieltjes groeit nog
  2. Meer kans op afhakers via mobielvriendelijke website
  3. Meer contact/interactie
  4. Meer sturen op cijfers

Neem contact op

Mobieltjes, websites en afhakers | Reden 1, 2 & 3
Allereerst groeit het aantal mensen dat per mobiele telefoon online zit, nog steeds enorm. Dat blijft zo, wijzen studies uit. Wat een studie van Google bovendien uitwijst? 40% van uw bezoekers haakt af als ze per mobiele telefoon een teleurstellende ervaring op uw website heeft. De meeste van hen bevelen uw bedrijf of mobile app daarna natuurlijk ook niet aan.

De kans op een tegenvallende ervaring is bij een mobiele website sowieso veel groter dan bij een mobile app. Dat is dus de derde reden om te kiezen voor zo’n app.

mobiele app iphone x

Belangrijkste redenen

Meer interactie & sturen op cijfers

Het belangrijkste argument om mobile apps te laten ontwikkelen? Het biedt u de mooiste kans om contact te houden met uw relaties. En zo te werken aan een betere binding en dus meer scorekansen. De vele functies die standaard in apps zitten of extra zijn toe te voegen, geven u hiervoor de absolute garantie.

U volgt namelijk makkelijk het gedrag van uw bezoeker, stuurt snel berichten én weet voor 97% zeker dat zij die berichten ook lezen; van zo’n score kunt u bij uw digitale nieuwsbrief alleen maar dromen…Redenen om uw eigen mobile apps te laten ontwikkelen zijn er dus genoeg. De beste aanpak? APPelit, expert in de bouw van mobile apps, deelt hieronder graag kennis en ervaring in 5 tips.

Neem contact op

Zo slaagt u

5 tips als u mobile apps wilt laten ontwikkelen

  1. werkgroep samenstellen: Zet hierin management (vooruitkijken), ICT’ers (techniek) en gebruikers (praktijk) bij elkaar
  2. brainstormen: Zet met de werkgroep op een rij waar uw organisatie nu staat en waar u naartoe wilt
  3. doelen bepalen: Bedenk op welke manier mobile apps helpen uw doelen te halen
  4. functies bij doelen zoeken: Bedenk samen wat uw app moet kunnen of vraag APPelit hiervoor
  5. laten opleveren in delen: Uw mobile app laten ontwikkelen en testen werkt succesvoller als u steeds een stukje (functie) uitprobeert, bijstuurt en zo toewerkt naar het gewenste eindresultaat.
Mobile apps laten ontwikkelen

Leg de basis

Van mislukking naar succes

Wist u dat 70% van de softwareopleveringen mislukt? Meestal komt dat, omdat de opdrachtgever én app-ontwikkelaar niet de juiste basis leggen. En niet tussentijds met elkaar kijken of alles naar wens verloopt. Met bovenstaande 5 tips zorgt u dat u bij de 30% van geslaagde mobile app ontwikkelingen komt!

Meer weten? Uw mobile apps laten ontwikkelen?

Wij helpen u graag. Laat daarom hieronder vrijblijvend uw contactgegevens achter. U ontvangt dan binnen 24 uur een voorstel om eens kennis te maken.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


Super tof bedrijf. Neemt voor iedereen de tijd. Ik ga ze zeker aanraden bij vrienden en kennissen
Shauntey
Shauntey
21:38 12 May 21
Voor mijn masterscriptie een online interview met Johannes gehad. Het was een erg waardevol gesprek waarin Johannes de tijd nam om mijn vragen te beantwoorden en mee te denken aan mijn onderzoek!
Robbin Swanborn
Robbin Swanborn
09:33 02 May 21
maartje de kruif
maartje de kruif
13:02 22 Apr 21
Zeer tevreden!
Elise Sannen
Elise Sannen
13:19 20 Apr 21
Marc Kooiman
Marc Kooiman
08:02 20 Apr 21