fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

Maatwerk app (laten) bouwen: tips voor succes

Met deze aanpak slaagt u beslist

Elke app die u laat bouwen, is feitelijk een maatwerk app. Immers, er bestaat geen ‘one size fits all’. Wel bestaan er goede uitgangspunten waar u handig gebruik van maakt om een eigen app te laten maken of zelf te maken. En een standaard aanpak die beslist werkt om een app op maat te krijgen waarmee u doelen haalt. In deze pagina ontdekt u er alles over.

Uitleg

Wat is een maatwerk app?

Een applicatie of app is een vorm van software die u op (het bureaublad van) uw pc, laptop, tablet of telefoon zet. Dit soort software op maat betekent dat u uw wensen aanlevert en een resultaat krijgt dat afwijkt van andere software en apps. Programmeurs vertalen die wensen naar een maatwerp app, bijvoorbeeld in uw eigen huisstijl en expliciet geschikt voor gebruik binnen uw organisatie.

Voordelen van een maatwerk app

  • Strategische doelen halen (van kosten besparen tot nieuwe klanten trekken)
  • Beter in contact staan met uw app-gebruikers
  • Elementen toevoegen die concurrenten niet hebben
  • Makkelijk te koppelen met uw bedrijfssoftware
  • U betaalt alleen voor functies die u erin wilt
maatwerk app

Soorten apps op maat

Veelvoorkomende applicaties ziet u in de vorm van e-learning app software en serious gaming in de zorg; in beide gevallen gaat het om mensen iets aan te leren via de maatwerk app. Game apps zijn hiervoor bewezen geschikter én leuker dan de traditionele lessen in een klaslokaal. Tegelijkertijd komen natuurlijk ook bijvoorbeeld webshop/e commerce apps en gezondheidsapps veel voor. En welk idee voor een applicatie hebt ú? Met onderstaande stappen komt u er gegarandeerd.

Plan van aanpak: 5 stappen

  1. Stel gebalanceerd team samen: strategen (directie), ICT’ers en gebruikers
  2. Bepaal samen doelen: wilt u nieuwe klanten trekken, nieuwe producten verkopen, kosten besparen, uw klantenservice ontlasten etc.
  3. Brainstorm wat nodig is om de doelen te halen: hoe helpt de gewenste app en met welke functies
  4. Geef bovenstaande als briefing aan uw app ontwikkelaar (of betrek die al in het team!)
  5. Vraag om oplevering in delen: test elk deel vóór de ontwikkelaar verder gaat

Ontdek ons slimme ontwikkelplan

Vindt u bovenstaande best lastig? Wilt u hulp? Of een partner die dit traject voor u verzorgt? APPelit is strategisch ontwikkelaar van apps en andere software op maat. Dankzij jarenlange ervaring ontdekten wij de aanpak waar u een glimlach van krijgt. Omdat het resultaat boven verwachting is. En omdat de samenwerking op weg daarnaartoe zo prettig is. Wij denken aan alles. En nemen u in begrijpelijke taal mee in het hele proces. Stap voor stap. Deel voor deel. Ontdek hier het bewezen succesvolle ontwikkelplan.

Kosten van een maatwerk app

Er spelen veel aspecten mee als u een app op maat laat maken; aspecten die ook invloed hebben op het uiteindelijk tarief. Goed om hier vooraf al een beeld van te hebben. Tegelijkertijd is dat best lastig, want welke aspecten zijn voor úw applicatie van belang? Dat is vooraf meestal niet 100% duidelijk.

Hoe voorkomen we dan verrassingen voor u en ons? Hiervoor werken we met 2 fases: in de eerste fase nemen we uw plannen door en krijgt u een raamwerk-tarief. Dit is 100% vrijblijvend. Gaan we samenwerken, dan duiken we dieper in uw wensen en krijgt u een exact tarief. Mét prijsgarantie, want als u bij uw plannen blijft, blijven wij bij ons tarief. Eerlijk toch? Om u alvast een idee te geven over de kosten vindt u alles op de speciale pagina: een app maken: kosten op een rij.

Brainstormen over uw eigen maatwerk app?

Om u te laten ervaren of onze werkwijze voor uw maatwerk app u aanspreekt, maken we graag vrijblijvend kennis. U krijgt dan een groeiscan op maat cadeau; die laat precies zien hoe we werken. Laat hieronder uw gegevens achter, dan krijgt u binnen een dag een datumvoorstel.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


APPelit heeft laten zien dat ze veel kennis en veel ervaring heeft met het bouwen van heel praktisch toepasbare applicaties. Daarnaast hebben ze veel geduld met mensen die géén verstand van ICT hebben :-)
Karel Koppens
Karel Koppens
11:00 21 Oct 21
APPelit heeft een zeer fijne app voor onze iPads ontwikkelt die we dagelijks gebruiken tijdens onze teambuildingsevents. APPelit nam alle tijd om de vraag eerst goed te inventariseren. Tijdens het ontwikkelen en bouwen was het contact zeer prettig en de terugkoppeling echt enorm snel! Erg goed bereikbaar. Een prettige partij om in te schakelen.
Stefan Vogel
Stefan Vogel
10:47 15 Oct 21
Colette Michiels
Colette Michiels
15:46 13 Oct 21
APPelit wil ik graag aan iedereen aanraden! Binnen één dag ben ik gebeld om alle informatie te bespreken, waarbij mijn vragen met aandacht zijn beantwoord.Ook het contact daarna is soepel verlopen, met de juiste nazorg en het nakomen van afspraken.Nogmaals een aanrader!
Milou vx
Milou vx
11:01 06 Oct 21
APPelite ervaren wij als een zeer professionele organisatie op het gebied van APP- en web ontwikkeling. Denken uitstekend mee, communiceren goed en effectief, hebben veel expertise en leveren snel en vakkundig op. Met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Een absolute aanrader.
Cor van Beek
Cor van Beek
08:23 05 Oct 21