fbpx

M-health software ontwikkelaar vinden?

5 tips die u helpen

Bent u op zoek naar een m-health software ontwikkelaar? Dan ontdekte u misschien al dat dit best een lastige klus is. U wilt immers zeker weten dat u de juiste partner kiest. En vooral ook: dat u waar voor uw geld krijgt. Check daarom deze 5 tips die u op weg helpen.

Ontdek hier de selectiecriteria

Zo kiest u het juiste bedrijf

Bent u op zoek naar een m-health software bouwer? Let dan op de onderstaande punten. Dan bent u al een heel eind op weg in uw zoektocht naar de juiste partner.

 1. Kies voor expertise in de zorgsector
 2. Kijk naar de communicatie
 3. Check de support
 4. Ga voor een duidelijke prijs
 5. Check de reputatie

Lees verder om te ontdekken hoe u deze tips in de praktijk toepast.

Health software ontwikkelen

5 tips uitgediept

Tip 1: Kies voor expertise in de zorgsector

M-health software is geen gewone software. Zoek dus een bedrijf dat kennis heeft van de zorgsector. En op de hoogte is van de regelgeving. Ga dan ook bij voorkeur voor een partner die al eerder met zorgorganisaties werkte (zie ook tip 5). Een goed bedrijf biedt sowieso een kosteloze én vrijblijvende kennismaking. Superbelangrijk omdat u zo allebei ontdekt of u een goede match voor elkaar bent.

Tip 2: Kijk naar de communicatie

Het merendeel van de softwareontwikkelprojecten mislukt. Hoofdoorzaak: gebrek aan communicatie. Een goed softwarebedrijf zorgt dat u regelmatig updates krijgt van de voortgang. Ander belangrijk element: een stapsgewijze ontwikkeling én levering. Zo weet u in alle fasen wat er precies gebeurt. En stuurt u makkelijk bij als iets niet naar wens is.

Tip 3: Check de support

Veel bedrijven zijn goed in software ontwikkelen. Maar na de uitrol van de software stopt de dienstverlening. Dat hoort natuurlijk niet. Want u wilt dat alles probleemloos werkt – ook als u de software eenmaal gebruikt. Check daarom de supportmogelijkheden. Heeft uw beoogde partner een helpdesk die ook buiten kantooruren bereikbaar is? Bieden ze trainingen aan uw personeel? En wat gebeurt er als u in de toekomst updates nodig hebt?

Tip 4: Ga voor een duidelijke prijs

Uiteraard hebt u een budget voor uw m-health software. Dus wilt u van tevoren weten wat u precies gaat betalen. U wilt er na de uitrol niet achterkomen dat het onderhoud van de software heel duur uitvalt. Of dat u voor elke update apart betaalt. Sterker nog, een goede partner vertelt u niet alleen wat uw kosten zijn. Maar laat u ook weten wat uw software oplevert. Want daar gaat het uiteindelijk allemaal om.

Tip 5: Check de reputatie

Bedrijven met een uitstekende reputatie zijn vaak heel open. Ze hebben immers niets te verbergen. In tegendeel, vaak vermelden ze op hun website met wie ze al eerder werkten. Zo ziet u snel of het bedrijf al relevante ervaring heeft. Vraag of u met enkele van deze klanten mag spreken. Dit levert vaak heel waardevolle én objectieve informatie op.

APPelit de juiste partner voor u!

APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van m-health en andere software op maat. Met onze expertise zit het wel goed; wij werkten al voor veel organisaties in de zorgsector. Bekijk hiervoor bijvoorbeeld onze portfolio. En het succesvolle ontwikkelplan, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Ook goed om te weten: wij werken met duidelijke tarieven, zonder kleine lettertjes. Zo weet u zeker dat u een uitstekend rendement krijgt op uw investering in plaats van een kostenpost of strop.

software laten ontwikkelen

Pak onze gratis workshop mee

Kennismaken met uw m-health software ontwikkelaar?

Vult u hieronder uw gegevens in? Dan geven wij u een workshop van 1200 euro cadeau! Tijdens die workshop ontdekt u wat uw software uw bedrijf gaat opleveren. Bovendien maakt u zo vrijblijvend kennis met onze manier van werken. Zo ziet u snel of wij uw m-health software ontwikkelaar zijn.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten