fbpx

M-health software ontwikkelaar vinden?

5 tips die u helpen

Bent u op zoek naar een m-health software ontwikkelaar? Dan ontdekte u misschien al dat dit best een lastige klus is. U wilt immers zeker weten dat u de juiste partner kiest. En vooral ook: dat u waar voor uw geld krijgt. Check daarom deze 5 tips die u op weg helpen.

Ontdek hier de selectiecriteria

Zo kiest u het juiste bedrijf

Bent u op zoek naar een m-health software bouwer? Let dan op de onderstaande punten. Dan bent u al een heel eind op weg in uw zoektocht naar de juiste partner.

 1. Kies voor expertise in de zorgsector
 2. Kijk naar de communicatie
 3. Check de support
 4. Ga voor een duidelijke prijs
 5. Check de reputatie

Lees verder om te ontdekken hoe u deze tips in de praktijk toepast.

Health software ontwikkelen

5 tips uitgediept

Tip 1: Kies voor expertise in de zorgsector

M-health software is geen gewone software. Zoek dus een bedrijf dat kennis heeft van de zorgsector. En op de hoogte is van de regelgeving. Ga dan ook bij voorkeur voor een partner die al eerder met zorgorganisaties werkte (zie ook tip 5). Een goed bedrijf biedt sowieso een kosteloze én vrijblijvende kennismaking. Superbelangrijk omdat u zo allebei ontdekt of u een goede match voor elkaar bent.

Tip 2: Kijk naar de communicatie

Het merendeel van de softwareontwikkelprojecten mislukt. Hoofdoorzaak: gebrek aan communicatie. Een goed softwarebedrijf zorgt dat u regelmatig updates krijgt van de voortgang. Ander belangrijk element: een stapsgewijze ontwikkeling én levering. Zo weet u in alle fasen wat er precies gebeurt. En stuurt u makkelijk bij als iets niet naar wens is.

Tip 3: Check de support

Veel bedrijven zijn goed in software ontwikkelen. Maar na de uitrol van de software stopt de dienstverlening. Dat hoort natuurlijk niet. Want u wilt dat alles probleemloos werkt – ook als u de software eenmaal gebruikt. Check daarom de supportmogelijkheden. Heeft uw beoogde partner een helpdesk die ook buiten kantooruren bereikbaar is? Bieden ze trainingen aan uw personeel? En wat gebeurt er als u in de toekomst updates nodig hebt?

Tip 4: Ga voor een duidelijke prijs

Uiteraard hebt u een budget voor uw m-health software. Dus wilt u van tevoren weten wat u precies gaat betalen. U wilt er na de uitrol niet achterkomen dat het onderhoud van de software heel duur uitvalt. Of dat u voor elke update apart betaalt. Sterker nog, een goede partner vertelt u niet alleen wat uw kosten zijn. Maar laat u ook weten wat uw software oplevert. Want daar gaat het uiteindelijk allemaal om.

Tip 5: Check de reputatie

Bedrijven met een uitstekende reputatie zijn vaak heel open. Ze hebben immers niets te verbergen. In tegendeel, vaak vermelden ze op hun website met wie ze al eerder werkten. Zo ziet u snel of het bedrijf al relevante ervaring heeft. Vraag of u met enkele van deze klanten mag spreken. Dit levert vaak heel waardevolle én objectieve informatie op.

APPelit de juiste partner voor u!

APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van m-health en andere software op maat. Met onze expertise zit het wel goed; wij werkten al voor veel organisaties in de zorgsector. Bekijk hiervoor bijvoorbeeld onze portfolio. En het succesvolle ontwikkelplan, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Ook goed om te weten: wij werken met duidelijke tarieven, zonder kleine lettertjes. Zo weet u zeker dat u een uitstekend rendement krijgt op uw investering in plaats van een kostenpost of strop.

software laten ontwikkelen

Pak onze gratis workshop mee

Kennismaken met uw m-health software ontwikkelaar?

Vult u hieronder uw gegevens in? Dan geven wij u een workshop van 1200 euro cadeau! Tijdens die workshop ontdekt u wat uw software uw bedrijf gaat opleveren. Bovendien maakt u zo vrijblijvend kennis met onze manier van werken. Zo ziet u snel of wij uw m-health software ontwikkelaar zijn.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten