fbpx

M-health software bedrijf nodig?

Met deze checklist vindt u de partner met de juiste skills

M-health software biedt veel kansen voor uw zorgorganisatie. Want hiermee gaan uw mensen slimmer werken. Zo ervaren ze minder werkdruk én hebben ze meer tijd voor echt waardevolle taken. Wat u daarvoor nodig hebt? Het juiste m-health software bedrijf. Met deze checklist vindt u ‘m.

Checklist

Ga voor ’n succesaanpak die werkt

Heel Google staat vol met softwareontwikkelaars en ICT-bedrijven. Dichtbij en ver weg. Hoe weet u nu welke partner een goede match voor uw bedrijf is? Alle goede softwarebedrijven beschikken over 1 gemeenschappelijk kenmerk: een beproefd ontwikkelplan. Dit plan moet er ongeveer als volgt uitzien:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

U vindt deze aanpak bij APPelit, uw strategische partner voor de ontwikkeling van m-health en andere software op maat. Gaat u met ons in zee? Dan doorlopen we samen deze stappen, die we baseerden op Design Thinking. Dit is een bewezen methode om ingewikkelde problemen op te lossen. Op die manier krijgt u software die helemaal aansluit op uw wensen.

M health software bedrijf

Samen op weg naar een succesvol eindresultaat

Samen op weg naar een succesvol eindresultaat

APPelit onderscheidt zich op vele punten van andere developers. U zag al dat wij altijd een goed doordacht ontwikkelplan hanteren. Daarnaast steken wij ook relatief veel tijd in het voortraject. De praktijk leert namelijk dat dit de kans op een succesvol eindproduct een stuk groter maakt. Eerst gaat u samen met ons goed nadenken over welk doel u wilt bereiken met uw software. En dan gaan wij voor u aan de slag.

Stap voor stap door de testfase

Hebben wij een stukje software af? Dan mag u gelijk gaan testen. U krijgt dan de kans om alle functies alvast uit te proberen. Zo ziet u gelijk wat goed werkt en wat nog beter moet. Het resultaat? Software die precies doet wat u wilt.

Soms ontdekken bedrijven in deze fase dat er nog extra functies nodig zijn. Of dat de routing in de software slimmer kan. Dan is dít het perfecte moment om die aanpassingen soepel in te passen. Na de eindoplevering hebben veranderingen immers véél grotere impact op alle fronten. Waarom we dit zo doen? Van u een blije klant maken, dat is ons grootste doel.

Uitgebreide ervaring met m-health software & apps

Al talloze projecten voerden we voor zorgorganisaties uit. Zo maakten wij speciale ziekhuissoftware. Een van de modules houdt bijvoorbeeld in de gaten hoe druk het is op de spoedeisende hulp van ziekenhuizen. Ook analyseert de module hoe druk het eerder was. Resultaat: betrouwbare voorspellingen voor de komende 2 uur. Vooral in coronatijd gaf dit natuurlijk onmisbare informatie voor een goede patiëntenspreiding.

Check meer cases uit onze portfolio

Ander voorbeeld: een app voor huidaandoeningen die we ontwikkelden voor het Universitair Ziekenhuis Gent. Zorgverleners en patiënten zien in de app supersnel de mogelijke behandelingen die passen bij bepaalde symptomen. Een ideaal voorbeeld dus van hoe u dankzij technologie zowel uw medewerkers als patiënten helpt. Meer cases zien? Check onze portfolio.

Java developers outsourcing

We komen graag bij u langs

Meer weten over úw m-health software bedrijf?

Laat hieronder uw gegevens achter. We nemen binnen 1 dag contact met u op met een datumvoorstel. Onze kennismaking is helemaal vrijblijvend natuurlijk. Bovendien krijgt u van ons dan een gratis workshop ter waarde van 1200 euro. Hierin verkennen we samen de potentie van uw idee. Dan komt u er alvast achter wat m-health uw bedrijf eigenlijk oplevert. Bijkomend voordeel: u maakt kennis met onze manier van werken. Zo ervaart u snel wat APPelit als m-health software bedrijf ú brengt!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader