fbpx

M-health app: voordelen en slimme werking voor uw organisatie

‘n Hele zorg minder!

Overweegt u een m-health app te laten maken? Niet twijfelen, gewoon doen! Want zo’n app biedt heel veel voordelen. Voor uw zorgverleners en administratieve personeel. En ook voor de patiënten en cliënten die u helpt. Ontdek hier hoe u m-health laat werken voor uw organisatie.

Geschiedenis in ‘t kort

M-health uitgediept

De ‘m’ in ‘m-health’ betekent ‘mobile’. M-health staat dus gewoon voor ‘mobiele gezondheid’. De opkomst hiervan is te danken aan 2 ontwikkelingen op het gebied van technologie. Ten eerste de opkomst van de smartphone; bellen is nog maar bijzaak met dit device, we gebruiken ‘m vooral voor al die leuke en slimme apps. De tweede ontwikkeling heeft betrekking op de groeiende populariteit én mogelijkheden van slimme apparaten. Ofwel: apparatuur met een computerchip en internetverbinding.

M-health app

Slimmer zorg verlenen met apps

Veel zorgorganisaties maken tegenwoordig volop gebruik van apps en slimme apparaten. Een greep uit de mogelijkheden:

 • App die advies geeft bij huidklachten
 • App die de bloeddruk van mensen monitort
 • App voor nazorg bij operaties
 • Praktijk-app, waar zowel personeel als patiënten alles vinden wat ze nodig hebben
 • App die alleenstaande, kwetsbare mensen op afstand in de gaten houdt

U ziet het: m-health geeft ook volop kansen voor úw organisatie.

De voordelen van m-health

Een investering in een m-health app levert veel rendement op. Want u kunt hiermee de werkdruk onder uw personeel verlichten. Denk aan de automatisering van administratieve taken. Geef mensen bijvoorbeeld de mogelijkheid om zelf afspraken te verzetten. Ook de toegang tot data maakt u zo een stuk makkelijker. Alles staat namelijk op 1 centrale plek. Dat scheelt een hoop zoekwerk – en bovendien weet u zeker dat iedereen altijd dezelfde data gebruikt.

Meer pluspunten

Hierboven las u slechts enkele voordelen voor uw administratieve personeel. Ook de volgende pluspunten vormen reden om over de stappen op deze software:

Zorg verlenen gaat sneller en beter

Dankzij slimme apparatuur en apps houden uw zorgverleners altijd een vinger aan de pols. En springen ze gelijk in op abnormale patronen.

Patiënten krijgen meer eigen verantwoordelijkheid

Apps geven mensen inzicht in hun eigen gezondheid. Zo zien ze eerder wanneer ze hun gedrag moeten veranderen.

Zelfredzaamheid een boost geven

Zorgverleners en mantelzorgers kunnen op afstand meekijken bij kwetsbare mensen. Dit maakt dat zij langer zelfstandig kunnen blijven wonen.

Mensen en middelen efficiënter inzetten

Door apps en sensoren slim in te zetten, ziet u live waar uw personeel zich bevindt. Ook weet u altijd waar uw waardevolle apparatuur is.

Een hele zorg minder met APPelit

Bent u op zoek naar een developer voor uw m-health app? APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van m-health software op maat. Wij werken al voor veel zorgorganisaties. Bij ons krijgt u een gedegen succesaanpak. En we betrekken u bij alle fasen van de ontwikkeling. Bijsturen is dan een fluitje van een cent. U weet dus zeker dat het eindresultaat helemaal naar wens is. ‘n Hele zorg minder dus.

M-Health app laten ontwikkelen

Ook uw eigen m-health app laten maken?

Ontdek uw rendement in de gratis workshop

Meer weten over welke gezonde apps we al bouwden? Check dan onze portfolio met cases. Hier vindt u een uitgebreid overzicht van de klanten die u al voorgingen. Uiteraard komen we daarnaast graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking. Vul daarom hieronder uw gegevens in. We nemen binnen 1 werkdag contact op. Als bonus ontvangt u een gratis workshop van ons. Hierin gaan we samen alvast met uw idee aan de slag. Zo komt u er gelijk achter hoe u uw m-health app laat werken voor uw organisatie.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader