fbpx

M-health app: voordelen en slimme werking voor uw organisatie

‘n Hele zorg minder!

Overweegt u een m-health app te laten maken? Niet twijfelen, gewoon doen! Want zo’n app biedt heel veel voordelen. Voor uw zorgverleners en administratieve personeel. En ook voor de patiënten en cliënten die u helpt. Ontdek hier hoe u m-health laat werken voor uw organisatie.

Geschiedenis in ‘t kort

M-health uitgediept

De ‘m’ in ‘m-health’ betekent ‘mobile’. M-health staat dus gewoon voor ‘mobiele gezondheid’. De opkomst hiervan is te danken aan 2 ontwikkelingen op het gebied van technologie. Ten eerste de opkomst van de smartphone; bellen is nog maar bijzaak met dit device, we gebruiken ‘m vooral voor al die leuke en slimme apps. De tweede ontwikkeling heeft betrekking op de groeiende populariteit én mogelijkheden van slimme apparaten. Ofwel: apparatuur met een computerchip en internetverbinding.

M-health app

Slimmer zorg verlenen met apps

Veel zorgorganisaties maken tegenwoordig volop gebruik van apps en slimme apparaten. Een greep uit de mogelijkheden:

 • App die advies geeft bij huidklachten
 • App die de bloeddruk van mensen monitort
 • App voor nazorg bij operaties
 • Praktijk-app, waar zowel personeel als patiënten alles vinden wat ze nodig hebben
 • App die alleenstaande, kwetsbare mensen op afstand in de gaten houdt

U ziet het: m-health geeft ook volop kansen voor úw organisatie.

De voordelen van m-health

Een investering in een m-health app levert veel rendement op. Want u kunt hiermee de werkdruk onder uw personeel verlichten. Denk aan de automatisering van administratieve taken. Geef mensen bijvoorbeeld de mogelijkheid om zelf afspraken te verzetten. Ook de toegang tot data maakt u zo een stuk makkelijker. Alles staat namelijk op 1 centrale plek. Dat scheelt een hoop zoekwerk – en bovendien weet u zeker dat iedereen altijd dezelfde data gebruikt.

Meer pluspunten

Hierboven las u slechts enkele voordelen voor uw administratieve personeel. Ook de volgende pluspunten vormen reden om over de stappen op deze software:

Zorg verlenen gaat sneller en beter

Dankzij slimme apparatuur en apps houden uw zorgverleners altijd een vinger aan de pols. En springen ze gelijk in op abnormale patronen.

Patiënten krijgen meer eigen verantwoordelijkheid

Apps geven mensen inzicht in hun eigen gezondheid. Zo zien ze eerder wanneer ze hun gedrag moeten veranderen.

Zelfredzaamheid een boost geven

Zorgverleners en mantelzorgers kunnen op afstand meekijken bij kwetsbare mensen. Dit maakt dat zij langer zelfstandig kunnen blijven wonen.

Mensen en middelen efficiënter inzetten

Door apps en sensoren slim in te zetten, ziet u live waar uw personeel zich bevindt. Ook weet u altijd waar uw waardevolle apparatuur is.

Een hele zorg minder met APPelit

Bent u op zoek naar een developer voor uw m-health app? APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van m-health software op maat. Wij werken al voor veel zorgorganisaties. Bij ons krijgt u een gedegen succesaanpak. En we betrekken u bij alle fasen van de ontwikkeling. Bijsturen is dan een fluitje van een cent. U weet dus zeker dat het eindresultaat helemaal naar wens is. ‘n Hele zorg minder dus.

M-Health app laten ontwikkelen

Ook uw eigen m-health app laten maken?

Ontdek uw rendement in de gratis workshop

Meer weten over welke gezonde apps we al bouwden? Check dan onze portfolio met cases. Hier vindt u een uitgebreid overzicht van de klanten die u al voorgingen. Uiteraard komen we daarnaast graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking. Vul daarom hieronder uw gegevens in. We nemen binnen 1 werkdag contact op. Als bonus ontvangt u een gratis workshop van ons. Hierin gaan we samen alvast met uw idee aan de slag. Zo komt u er gelijk achter hoe u uw m-health app laat werken voor uw organisatie.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten