fbpx

M-health app ontwikkelaar nodig?

Check hier hoe u het bedrijf met de juiste skills vindt

Bent u op zoek naar een m-health app ontwikkelaar? Dan wilt u natuurlijk zeker weten dat u het juiste bedrijf kiest. Want zo’n app bouwen lukt niet in een dagje werk. U gaat dus voor langere tijd met een developer in zee. Maar er zijn veel bedrijven die software op maat ontwikkelen. Ontdek hier waar u op moet letten en hoe u het bedrijf met de juiste skills vindt.

M-health app, waarom eigenlijk?

De voordelen

Allereerst: waarom zou u eigenlijk een m-health app willen laten ontwikkelen? Simpel: omdat het uw organisatie ontzettend veel voordeel oplevert. Een aantal pluspunten op ‘n rij:

 • Minder afgezegde afspraken
 • Regelmaat in medicatie
 • Lagere organisatiekosten
 • Betere en snellere zorg
 • Lagere werkdruk bij medewerkers
 • Foutloze verwerking van gegevens
M-health app ontwikkelaar

Spelenderwijs leren

Wilt u patiënten of medewerkers iets leren? Kijk dan eens naar serious gaming in de zorg. Op die manier maakt u leren leuk én makkelijk. Bovendien zijn de mogelijkheden hiervan nagenoeg eindeloos. Denk aan revalidatietraining, dementiegames of games die mensen een gezondere levensstijl bijbrengen. Of overweeg een serious game om uw teamleden de constant veranderende regelgeving bij te laten benen. Of ze te leren hoe ze omgaan met veranderingen.

Waarop letten bij keuze m-health app bouwer?

Gezondheids-apps ontwikkelen is echt een vak apart. Wilt u zeker weten dat u de juiste partner kiest? Let dan op de volgende punten:

 1. Portfolio van het bedrijf
 2. Aanpak van de ontwikkelaar
 3. Duidelijk prijskaartje

Hieronder ontdekt u waarom deze punten zo belangrijk zijn.

Portfolio van het bedrijf

Kies een leverancier die werkt met organisaties die vergelijkbaar zijn met de uwe. En die de zorgsector van binnen en van buiten kent. Vraag aan potentiële partners of u mag spreken met bestaande klanten. Dan krijgt u snel een goed idee of de leverancier bij u past. En objectieve informatie over hoe de samenwerking verliep.

Check de aanpak van het bedrijf

Check of het bedrijf een bewezen succesaanpak heeft. Want de meeste softwareontwikkelprojecten mislukken in de praktijk helaas en dat kost het bedrijfsleven ieder jaar miljoenen. Daarom is een doordachte aanpak zo belangrijk. Deze hoort te bestaan uit de volgende fasen:

 • inleven in uw uitdaging
 • samen uw uitdaging duidelijk omschrijven
 • ontwikkelen
 • testen

Vooral de laatste stap is superbelangrijk. Want juist door te testen ziet u snel of uw m-health app helemaal aansluit op uw wensen. Ander belangrijk punt: support. Vraag aan de potentiële m-health app ontwikkelaar of die support na afloop geleverd wordt. Kunt u bij problemen aankloppen? Ook buiten kantoortijden?

Prijskaartje zonder kleine lettertjes

Zorg dat u een duidelijke kostenspecificatie krijgt. Bij veel app bouwers krijgt u te maken met verborgen kosten. Of vage kleine lettertjes die achteraf iets anders blijken te betekenen dan u dacht. Of een app die niet doet wat u wilt. Of duur onderhoud. Of een aparte rekening voor iedere beveiligingsupdate. Maak dus duidelijke afspraken. Beter nog: spreek een vast tarief af. Zo komt u in de toekomst niet voor onplezierige verrassingen te staan.

Maak kennis met de expert

APPelit is uw strategische partner bij de ontwikkeling van software op maat. Wij maakten al m-health apps voor veel zorgorganisaties. Check onze portfolio voor een uitgebreid overzicht van ziekenhuizen, WHO, Leprastichting en andere partijen die u al voorgingen. Ook vindt u bij ons een duidelijk en eerlijk prijskaartje. Sterker nog, we becijferen met u mee wat uw applicatie u óplevert. Aan besparing bijvoorbeeld. Zo verandert een kostenpost voor de ontwikkeling in een investering met rendement.

apps in de zorg

APPelit als uw m-health app ontwikkelaar?

Ervaar het voordeel van ‘n specialist

Bent u toe aan een brainstorm met de expert als m-health app ontwikkelaar, laat dan hieronder uw gegevens achter. U hoort dan binnen 1 werkdag van ons. Bovendien ontvangt u ook een workshop van ons cadeau om onze succesaanpak te ervaren en te verkennen wat onze inzet uw organisatie oplevert.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten