fbpx

M-health app laten maken?

Check hier hoe u ’t laten werken!

Wilt u een m-health app laten maken? Of twijfelt u nog of zo’n app voor uw organisatie iets oplevert? Hier leest u wat de voordelen van m-health allemaal zijn. En krijgt u inspiratie voor de typen apps om te laten ontwikkelen. Last but not least ontdekt u welke aanpak geheid een succesvolle gezondheidsapp oplevert.

M-health uitgelegd

Dit kunt u ermee

De m in m-health staat voor ‘mobile’. Vrij vertaald dus: mobiele gezondheid. Hierbij zet u mobiele apparaten en draadloze technologieën in bij de zorg die u verleent. Deze digitale zorg kan heel simpel zijn, bijvoorbeeld het sms’je dat u stuurt om patiënten te herinneren aan hun afspraak in het ziekenhuis. Of een applicatie die patiënten toegang geeft tot hun patiëntendossier. Er zijn ook allerlei complexere toepassingen. Denk aan postoperatieve zorg op afstand. Of realtime monitoring van patiënten.

M-health app laten maken

Wat levert het u op?

Het gebruik van m-health heeft veel voordelen, voor cliënten en patiënten. En ook voor uw organisatie als geheel. Denk aan:

Minder afgezegde afspraken

Dankzij een app herinnert u mensen eenvoudig aan hun afspraak. En geeft u ze de mogelijkheid deze in een handomdraai te verzetten. Zo bent u minder tijd kwijt aan administratieve taken en besteden uw zorgverleners hun tijd optimaal.

Regelmaat in medicatie

U maakt het mensen heel makkelijk elke dag op tijd hun medicijnen in te nemen. U stuurt ze gewoon via de app dagelijks op het juiste tijdstip een melding.

Lagere organisatiekosten

U zet uw personeel efficiënter in en automatiseert terugkerende taken eenvoudig.

Betere en snellere zorg

Uw zorgverleners houden dankzij realtime monitoring continu een vinger aan de pols. Zijn er afwijkende metingen? Dan ontvangen ze onmiddellijk een melding waarop ze kunnen inspringen.

Lagere werkdruk bij medewerkers

Slimme apparaten en sensoren nemen uw personeel werk uit handen. Zo hebben zij tijd om werk te doen dat echt wat betekent voor de patiënt.

Foutloze verwerking van gegevens

Alle data van patiënten staan op een plek die voor al uw medewerkers toegankelijk zijn. Analyses maken gaat automatisch en foutloos.

Inspiratie nodig?

Vraagt u zich af wat voor een soort applicatie bij uw organisatie past? Er zijn echt heel veel mogelijkheden voor allerlei doelgroepen. Voorbeelden:

 • App om een patiënt eraan te herinneren zijn medicijnen in te nemen
 • Elektronisch praktijkdossier (met patiëntdossiers, agenda, facturatie, verslagen en communicatieopties)
 • App voor leefstijlmonitoring in de thuiszorg
 • App om huidklachten bij te houden

Succesaanpak voor ontwikkeling zorgsoftware

Wilt u een m-health app laten maken? Pak dan onderstaand stappenplan erbij. Hiermee maakt u uw kansen op succes zo groot mogelijk.

 • Stap 1: Stel een projectteam samen met IT’ers, gebruikers en het management
 • Stap 2: Doe met het team een nulmeting: waar staat u nu, waar wilt u naartoe?
 • Stap 3: Welke doelen heeft uw organisatie?
 • Stap 4: Hoe dragen zorgprofessionals bij aan die doelen?
 • Stap 5: Geef bovenstaande als briefing aan uw app-ontwikkelaar

Meet the expert

APPelit is al 10+ jaar strategische partner voor de ontwikkeling van software op maat. Wij maakten al voor heel veel zorgorganisaties een m-health applicatie. Van de WHO en de Leprastichting tot ziekenhuizen als het U AMC en UZ Gent; check voor voorbeelden onze portfolio. Mede dankzij onze succesaanpak slaagde hun zorgsoftware en gegarandeerd ook úw applicatie.

Mhealth software

M-health app laten maken door APPelit?

Kennismakingsgesprek bij u

We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Vult u hieronder uw gegevens in? Dan krijgt u van ons een gratis workshop ter waarde van 1200 euro. U ontdekt zo gelijk wat zo’n app uw organisatie oplevert. En komt u erachter of u uw m-health app wilt laten maken door ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader