fbpx

M-health app laten maken?

Check hier hoe u ’t laten werken!

Wilt u een m-health app laten maken? Of twijfelt u nog of zo’n app voor uw organisatie iets oplevert? Hier leest u wat de voordelen van m-health allemaal zijn. En krijgt u inspiratie voor de typen apps om te laten ontwikkelen. Last but not least ontdekt u welke aanpak geheid een succesvolle gezondheidsapp oplevert.

M-health uitgelegd

Dit kunt u ermee

De m in m-health staat voor ‘mobile’. Vrij vertaald dus: mobiele gezondheid. Hierbij zet u mobiele apparaten en draadloze technologieën in bij de zorg die u verleent. Deze digitale zorg kan heel simpel zijn, bijvoorbeeld het sms’je dat u stuurt om patiënten te herinneren aan hun afspraak in het ziekenhuis. Of een applicatie die patiënten toegang geeft tot hun patiëntendossier. Er zijn ook allerlei complexere toepassingen. Denk aan postoperatieve zorg op afstand. Of realtime monitoring van patiënten.

M-health app laten maken

Wat levert het u op?

Het gebruik van m-health heeft veel voordelen, voor cliënten en patiënten. En ook voor uw organisatie als geheel. Denk aan:

Minder afgezegde afspraken

Dankzij een app herinnert u mensen eenvoudig aan hun afspraak. En geeft u ze de mogelijkheid deze in een handomdraai te verzetten. Zo bent u minder tijd kwijt aan administratieve taken en besteden uw zorgverleners hun tijd optimaal.

Regelmaat in medicatie

U maakt het mensen heel makkelijk elke dag op tijd hun medicijnen in te nemen. U stuurt ze gewoon via de app dagelijks op het juiste tijdstip een melding.

Lagere organisatiekosten

U zet uw personeel efficiënter in en automatiseert terugkerende taken eenvoudig.

Betere en snellere zorg

Uw zorgverleners houden dankzij realtime monitoring continu een vinger aan de pols. Zijn er afwijkende metingen? Dan ontvangen ze onmiddellijk een melding waarop ze kunnen inspringen.

Lagere werkdruk bij medewerkers

Slimme apparaten en sensoren nemen uw personeel werk uit handen. Zo hebben zij tijd om werk te doen dat echt wat betekent voor de patiënt.

Foutloze verwerking van gegevens

Alle data van patiënten staan op een plek die voor al uw medewerkers toegankelijk zijn. Analyses maken gaat automatisch en foutloos.

Inspiratie nodig?

Vraagt u zich af wat voor een soort applicatie bij uw organisatie past? Er zijn echt heel veel mogelijkheden voor allerlei doelgroepen. Voorbeelden:

 • App om een patiënt eraan te herinneren zijn medicijnen in te nemen
 • Elektronisch praktijkdossier (met patiëntdossiers, agenda, facturatie, verslagen en communicatieopties)
 • App voor leefstijlmonitoring in de thuiszorg
 • App om huidklachten bij te houden

Succesaanpak voor ontwikkeling zorgsoftware

Wilt u een m-health app laten maken? Pak dan onderstaand stappenplan erbij. Hiermee maakt u uw kansen op succes zo groot mogelijk.

 • Stap 1: Stel een projectteam samen met IT’ers, gebruikers en het management
 • Stap 2: Doe met het team een nulmeting: waar staat u nu, waar wilt u naartoe?
 • Stap 3: Welke doelen heeft uw organisatie?
 • Stap 4: Hoe dragen zorgprofessionals bij aan die doelen?
 • Stap 5: Geef bovenstaande als briefing aan uw app-ontwikkelaar

Meet the expert

APPelit is al 10+ jaar strategische partner voor de ontwikkeling van software op maat. Wij maakten al voor heel veel zorgorganisaties een m-health applicatie. Van de WHO en de Leprastichting tot ziekenhuizen als het U AMC en UZ Gent; check voor voorbeelden onze portfolio. Mede dankzij onze succesaanpak slaagde hun zorgsoftware en gegarandeerd ook úw applicatie.

Mhealth software

M-health app laten maken door APPelit?

Kennismakingsgesprek bij u

We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Vult u hieronder uw gegevens in? Dan krijgt u van ons een gratis workshop ter waarde van 1200 euro. U ontdekt zo gelijk wat zo’n app uw organisatie oplevert. En komt u erachter of u uw m-health app wilt laten maken door ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  18:03 23 Mar 23
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Siebo van der Es
  Siebo van der Es
  08:26 01 Mar 23
  Lore Hias
  Lore Hias
  19:25 29 Jan 23
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  10:38 05 Dec 22
  js_loader
  Sluiten