fbpx

ISO 27001 software ontwikkelen:

zó laat u het betrouwbaar & veilig werken

Wanneer uw bedrijf informatiebeveiliging volgens de ISO 27001 norm belangrijk vindt, wilt u vanzelfsprekend alleen in zee gaan met een ISO 27001 software ontwikkelaar voor wie dat ook geldt. Alleen een ontwikkelaar die zelf gecertificeerd is volgens ISO 27001 mag software ontwikkelen die voldoet aan deze norm. Want dit vraagt immers om extra zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. Waarom dit zo belangrijk is en hoe u de juiste partner selecteert, ontdekt u op deze pagina.

Waar staat ISO 27001 voor?

Korte uitleg

ISO 270011 is een internationale standaard voor informatiebeveiliging. Bedrijven of instellingen die voor deze certificering in aanmerking willen komen, moeten een Information Security Management Systeem (ISMS) opzetten. Daarmee wordt ervoor gezorgd dat gevoelige bedrijfsinformatie altijd beschikbaar is voor degenen die bevoegd zijn. Tegelijkertijd is het een garantie dat die informatie niet in verkeerde handen kan komen.

NEN7510 app ontwikkelaar

ISO 27001 software ontwikkelen: Gecertificeerd én betrouwbaar

Maak kennis met APPelit

Waarom een gecertificeerde software ontwikkelaar?

Alleen een ISO 27001 gecertificeerde software ontwikkelaar mag software en apps ontwikkelen die aan de ISO 27001 norm voldoen. Vooral bij medische apps en toepassingen is dit heel belangrijk, maar ook bij andere software die gevoelige informatie van klanten of medewerkers verwerkt. De ISO certificering biedt de garantie dat de software ontwikkelaar zelf betrouwbaar is en ook precies weet wat er bij informatiebeveiliging komt kijken.

Procedures

APPelit is uw betrouwbare partner in software ontwikkeling. We zijn niet alleen ISO 27001 gecertificeerd, maar ook NEN 7510. Dat betekent dat we diverse procedures en maatregelen hebben ingevoerd om ervoor te zorgen dat uw gegevens en de gegevens van uw klanten altijd veilig zijn. Denk daarbij aan:

 • de implementatie van een effectief Information Security Management Systeem (ISMS).
 • een gedegen beheer- en verbeteringsproces voor informatiebeveiliging.
 • het gebruik van geavanceerde technologieën en processen voor toegangscontrole.
 • continue monitoring en verbetering van onze informatiebeveiligingsprocessen.

Voordelen voor u

Dit alles biedt een groot aantal concrete voordelen voor u, of u nu zelf ISO 27001 gecertificeerd bent of niet. U kunt erop vertrouwen dat uw gegevens veilig zijn en worden beschermd tegen cyberaanvallen en gegevenslekken. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat uw software voldoet aan de wet- en regelgeving op het gebied van informatiebeveiliging en gegevensbescherming. Ook op specifieke eisen binnen uw eigen branche weten wij perfect in te spelen.

Onze aanpak

Hoe wij dit alles voor u realiseren? Door software op maat voor u te ontwikkelen. Want doordat we elk softwareproject vanaf nul beginnen, kunnen we heel eenvoudig inspelen op alle eisen rondom gegevensbescherming. Daarbij hanteren we ons bewezen succesvolle stappenplan, dat is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Dit levert onze ISO 27001 software ontwikkelen u op

Doordat we onze software in fases opleveren en u dus vinger aan de pols houdt, durven we u de garantie te geven dat het eindresultaat helemaal aan uw wensen voldoet. Net als aan de strengste eisen op het gebied van informatiebeveiliging! Daarnaast levert onze software en aanpak u het volgende op:

 • Kostenbesparing door de hele organisatie heen
 • De best doordachte oplossing waar u lang mee vooruit kunt
 • Oplossingen die u makkelijk aanpast (denk aan groei, krimp, verandering)
 • Waar voor uw investering omdat die futureproof is en zichzelf terugverdient
software tester amsterdam

Interesse in ISO 27001 software ontwikkeling?

We wisselen graag met u van gedachten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ISO 27001 software ontwikkeling? En waar u op moet letten bij de selectie van een betrouwbare software partner? Wij komen graag bij u langs om hierover van gedachten te wisselen. Daarvoor hoeft u niet urenlang in de wacht te hangen terwijl u eindeloos wordt doorverbonden. Want wij bellen u! Vult u hieronder even uw contactgegevens in? Vanzelfsprekend zijn die bij ons in betrouwbare handen.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten