fbpx

Game bedrijven? Amsterdam heeft ze!

Keuzehulp voor uw ideale partner

Wilt u uw eigen game laten maken in onze hoofdstad? Dan hebt u geluk! Want er zijn veel game bedrijven in Amsterdam. En die gaan allemaal graag voor u aan de slag. De vraag is: hoe vindt u de beste gameontwikkelaar voor úw organisatie? Het antwoord: met deze superhandige keuzehulp.

Waarom?

Een eigen game!

U hebt hett misschien al gemerkt: game apps worden de laatste jaren steeds populairder. Gamen is natuurlijk een lekker ontspannen tijdverdrijf. Maar games worden ook steeds vaker ingezet met een serieus doel. Bijvoorbeeld om nieuwe werknemers te trainen, procedures aan te leren of klanten te binden. Dit heet serious gaming.

Populair in de zorg

In de zorg wordt serious gaming al op grote schaal gebruikt. Bijvoorbeeld om mensen om te laten gaan met chronische pijn of ze gezonder te laten eten. En ook voor medici, onder meer om ze nieuwe operaties te leren.

Game bedrijf amsterdam

Behaal het maximale

Spelenderwijs leren is effectiever

Spelenderwijs leren werkt beter

Niet voor niets heeft dit serious gaming de laatste jaren een grote vlucht genomen. Want uit onderzoek blijkt dat dit veel voordelen heeft. Denk aan:

 • meer betrokkenheid
 • leuker leren
 • kennis blijft langer hangen
 • kennis makkelijker praktisch toepassen
 • motiveert meer

Keuzehulp voor uw ideale partner

Zeker weten dat u ’t juiste game bedrijf voor úw organisatie kiest? Stel dan de volgende vragen:

 • Heeft de ontwikkelaar oog voor uw doelen en verdienmodel?

Een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke game is natuurlijk belangrijk. Maar zorg ook dat uw partner oog heeft voor uw strategische doelen en verdienmodel. Uiteindelijk zijn dát de voornaamste uitgangspunten.

 • Hoe ziet de voorbereiding eruit?

Een goede game begint met een goede voorbereiding. ’t Lijkt misschien goed als uw partner zich gelijk op de ontwikkeling stort. Maar goed voorwerk scheelt een hoop aanpassingen achteraf.

 • Hoe ziet het ontwikkelplan eruit?

Een goede developer biedt een stapsgewijze aanpak. Uw game opleveren gebeurt dus niet in één keer, maar in delen. Dat geeft u de kans om uw game te testen en aanpassingen te doen.

APPelit: van brainstorm naar rendabele game

Wilt u een partner die voldoet aan bovenstaande punten? Kies dan voor APPelit, uw strategische partner voor de ontwikkeling van games. Bij ons krijgt u altijd eerst een aantal brainstormsessies. Hierin bekijken we waar uw bedrijf nu staat en wat uw doelen zijn. Ook denken we na over hoe uw game hieraan kan bijdragen.

Check onze succesaanpak

Na de brainstorm maken we een plan dat helemaal past bij uw doelen. Niet zomaar een ontwikkelplan, maar een succesaanpak. Deze zorgt voor kwaliteit, flexibiliteit en snelheid. Zo krijgt u gegarandeerd een app die bijdraagt aan het succes van uw bedrijf.

Ontdek cases

Meer weten over wat wij voor u kunnen doen? In onze portfolio vindt u heel veel cases. Voor een aardbeienleverancier ontwikkelden we bijvoorbeeld een game app voor scholen. Jonge kinderen leren hiermee hoe ze gezond eten en leven. Ander voordeel: het bedrijf werkt alvast aan de binding met hun toekomstige klanten. En voor het openbaar ministerie maakten we een criminal serious game. Mensen leren in deze app hoe cybercriminelen te werk gaan

Game app development company Dubai

Op zoek naar game bedrijven in Amsterdam?

Ontdek of wij uw partner zijn

Op zoek naar game bedrijven in Amsterdam? Kies dan voor APPelit. Want met ons kantoor aan de gracht zitten we altijd bij u in de buurt. Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan komen we binnen 1 werkdag bij uw terug met een afspraakvoorstel. Tijdens de afspraak ontdekt u – helemaal vrijblijvend – hoe een game uw organisatie beter laat werken. Ander pluspunt: u ziet gelijk of onze manier van werken u bevalt. Neem dus vandaag nog contact op.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten