fbpx

Game bedrijven? Amsterdam heeft ze!

Keuzehulp voor uw ideale partner

Wilt u uw eigen game laten maken in onze hoofdstad? Dan hebt u geluk! Want er zijn veel game bedrijven in Amsterdam. En die gaan allemaal graag voor u aan de slag. De vraag is: hoe vindt u de beste gameontwikkelaar voor úw organisatie? Het antwoord: met deze superhandige keuzehulp.

Waarom?

Een eigen game!

U hebt hett misschien al gemerkt: game apps worden de laatste jaren steeds populairder. Gamen is natuurlijk een lekker ontspannen tijdverdrijf. Maar games worden ook steeds vaker ingezet met een serieus doel. Bijvoorbeeld om nieuwe werknemers te trainen, procedures aan te leren of klanten te binden. Dit heet serious gaming.

Populair in de zorg

In de zorg wordt serious gaming al op grote schaal gebruikt. Bijvoorbeeld om mensen om te laten gaan met chronische pijn of ze gezonder te laten eten. En ook voor medici, onder meer om ze nieuwe operaties te leren.

Game bedrijf amsterdam

Behaal het maximale

Spelenderwijs leren is effectiever

Spelenderwijs leren werkt beter

Niet voor niets heeft dit serious gaming de laatste jaren een grote vlucht genomen. Want uit onderzoek blijkt dat dit veel voordelen heeft. Denk aan:

 • meer betrokkenheid
 • leuker leren
 • kennis blijft langer hangen
 • kennis makkelijker praktisch toepassen
 • motiveert meer

Keuzehulp voor uw ideale partner

Zeker weten dat u ’t juiste game bedrijf voor úw organisatie kiest? Stel dan de volgende vragen:

 • Heeft de ontwikkelaar oog voor uw doelen en verdienmodel?

Een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke game is natuurlijk belangrijk. Maar zorg ook dat uw partner oog heeft voor uw strategische doelen en verdienmodel. Uiteindelijk zijn dát de voornaamste uitgangspunten.

 • Hoe ziet de voorbereiding eruit?

Een goede game begint met een goede voorbereiding. ’t Lijkt misschien goed als uw partner zich gelijk op de ontwikkeling stort. Maar goed voorwerk scheelt een hoop aanpassingen achteraf.

 • Hoe ziet het ontwikkelplan eruit?

Een goede developer biedt een stapsgewijze aanpak. Uw game opleveren gebeurt dus niet in één keer, maar in delen. Dat geeft u de kans om uw game te testen en aanpassingen te doen.

APPelit: van brainstorm naar rendabele game

Wilt u een partner die voldoet aan bovenstaande punten? Kies dan voor APPelit, uw strategische partner voor de ontwikkeling van games. Bij ons krijgt u altijd eerst een aantal brainstormsessies. Hierin bekijken we waar uw bedrijf nu staat en wat uw doelen zijn. Ook denken we na over hoe uw game hieraan kan bijdragen.

Check onze succesaanpak

Na de brainstorm maken we een plan dat helemaal past bij uw doelen. Niet zomaar een ontwikkelplan, maar een succesaanpak. Deze zorgt voor kwaliteit, flexibiliteit en snelheid. Zo krijgt u gegarandeerd een app die bijdraagt aan het succes van uw bedrijf.

Ontdek cases

Meer weten over wat wij voor u kunnen doen? In onze portfolio vindt u heel veel cases. Voor een aardbeienleverancier ontwikkelden we bijvoorbeeld een game app voor scholen. Jonge kinderen leren hiermee hoe ze gezond eten en leven. Ander voordeel: het bedrijf werkt alvast aan de binding met hun toekomstige klanten. En voor het openbaar ministerie maakten we een criminal serious game. Mensen leren in deze app hoe cybercriminelen te werk gaan

Game app development company Dubai

Op zoek naar game bedrijven in Amsterdam?

Ontdek met deze gratis workshop of wij uw partner zijn

Op zoek naar game bedrijven in Amsterdam? Kies dan voor APPelit. Want met ons kantoor aan de Herengracht zitten we altijd bij u in de buurt. Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan komen we binnen 1 werkdag bij uw terug met een afspraakvoorstel. Bovendien krijgt u van ons een gratis workshop. Zo ontdekt u – helemaal vrijblijvend – hoe een game uw organisatie beter laat werken. Ander pluspunt: u ziet gelijk of onze manier van werken u bevalt. Neem dus vandaag nog contact op.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten