fbpx

Game app laten maken: zo pakt u dat aan

Dit is hoe u succes bereikt

Wilt u een eigen game app laten maken? Slim! Want game apps zijn niet alleen leuk, ze brengen nog veel meer voordelen met zich mee. Wilt u zeker weten dat uw game app u oplevert wat u voor ogen hebt? Met deze tips en adviezen gaat u voor succes!

Nut en noodzaak van een eigen game app

Dit zijn de voordelen

Game apps zijn allang niet meer alleen bedoeld voor entertainment. Steeds meer bedrijven ontdekken de meer ‘serieuze’ voordelen van zo’n eigen app. Zo zetten ze game apps extern in om (nieuwe) klanten aan zich te binden. Maar de meeste bedrijven gebruiken zo’n app intern. Een game app is namelijk heel geschikt om medewerkers nieuwe kennis bij te brengen. Of om nieuwe medewerkers snel en goed te onboarden.

Game app laten maken

Leren via een app

Leuk & doeltreffend

Al gamend leren

In een game app is lesstof op een leuke manier verpakt. Door een spel te spelen, neemt de speler automatisch informatie in zich op. Dit leren via een game wordt ook wel serious gaming genoemd. Dit heeft aanzienlijke voordelen ten opzichte van een klassikale manier van leren. Die voordelen zijn:

 • meer motivatie om te spelen
 • het is leuker om te leren
 • spelers voelen zich meer betrokken
 • de kennis blijft beter hangen
 • de kennis is beter toe te passen

Of liever een game voor fun?

Het kan natuurlijk ook zijn dat u een geweldig idee hebt voor een game die vooral voor de fun gespeeld wordt. Het is dan zaak om een game developer te zoeken die dat idee kan vertalen naar een game met een fantastisch design en een goed werkende achterliggende techniek. Maar u wilt natuurlijk ook dat de game zo ontworpen wordt dat u er geld mee verdient, bijvoorbeeld door in-app aankopen te stimuleren. Bovendien is het zaak om de game zo goed mogelijk in de markt te zetten.

Juiste game partner vinden

APPelit is uw strategische partner in game ontwikkeling. Wij hebben ruime ervaring met serious gaming in diverse bedrijfstakken, denk aan serious gaming in de zorg en in het onderwijs. Maar we weten ook precies waar een game app voor entertainment aan moet voldoen. Verder kenmerkt onze werkwijze zich door de grondige aanpak.

Pluspunten van APPelit

Drie van onze belangrijkste pluspunten:

 • We nemen uw wensen en doelen als uitgangspunt en ontwikkelen vervolgens een game app op maat.
 • Onze game developers combineren designskills met technische kennis en zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.
 • Wij ontwikkelen uw game in fases. Na elke fase krijgt u de kans om uw game app te testen en ons waar nodig bij te sturen. Zo weet u zeker dat uw game straks precies aan uw wensen en eisen voldoet.

Kies voor maatwerk

APPelit ontwikkelt altijd apps en software op maat. Natuurlijk nemen we soms standaardelementen op in uw game, maar het allergrootste deel is maatwerk. Waarom? Omdat elke organisatie eigen doelen en eisen heeft. Vooral wanneer u uw game wilt inzetten om uw medewerkers te trainen of om strategische groei te realiseren, komt u met een standaard app van een koude kermis thuis.

game designer app

Maatwerk game app laten maken?

APPelit is uw partner!

Bent u nog enthousiaster geworden over een eigen app? En wilt u weten wat er zoal bij komt kijken om zo’n game app te laten maken? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we u er alles over. Natuurlijk laten we u meteen wat voorbeelden zien van game apps die we voor andere klanten ontwikkeld hebben én geven we u inzicht in de voordelen die zij daarmee behaald hebben. Mogen we contact met u opnemen?

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 115 recensies
  beoordeel ons op
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten