fbpx

E-learning Rotterdam, wordt er slimmer van

En dit is hoe u hetzelfde bereikt!

Wilt u aan de slag met e-learning in Rotterdam? Of twijfelt u nog of digitaal leren voor uw organisatie interessant is? Op deze pagina leest u alles over de mogelijkheden, de voordelen en de juiste aanpak. Ook uw bedrijf wordt er een stuk slimmer van!

Waar zet u het voor in?

Meer over e-learning

E-learning betekent niets anders dan leren via de computer. En dat leren bestaat niet uit ellenlange lappen tekst doornemen, maar gebeurt spelenderwijs. Bijvoorbeeld via filmpjes met bijbehorende vragen, testvragen die worden aangepast aan het persoonlijke niveau of door situaties uit de werkelijkheid op het scherm na te spelen en te herhalen. 

De voordelen zijn duidelijk: op deze manier is leren leuk! Bovendien blijkt uit onderzoek van TNO dat de kennis op deze manier beter wordt onthouden en beter wordt toegepast.

E-learning Rotterdam

Slim doelen halen

Is e-learning ook interessant voor uw organisatie? Waarschijnlijk wel. Het antwoord op die vraag is afhankelijk van uw strategische doelen en de bijdrage die online leren daaraan kan leveren. Enkele voorbeelden van doelen die door online leren sneller behaald worden:

 • Medewerkers maken minder fouten
 • Nieuwe medewerkers worden sneller ingewerkt
 • Medewerkers worden enthousiaster over leren
 • U bespaart op het jaarlijkse trainingsbudget

Maar welk doel dan?

Veel organisaties kiezen voor e-learning omdat hun concurrenten dat ook doen. Of omdat ze het gevoel hebben dat ze anders achterblijven. In een moderne stad als Rotterdam gaan de ontwikkelingen immers snel! Een begrijpelijke, maar niet heel succesvolle strategie. Het is beter om e-learning in te zetten om strategische doelen te behalen. Alleen dan is het effect meetbaar en de investering te verantwoorden.

Als u er even voor gaat zitten, komt u er ongetwijfeld achter wat uw strategische doel is. Neem een van de doelen die we hierboven genoemd hebben bijvoorbeeld als uitgangspunt. Vindt u het lastig om dit goed helder te krijgen? APPelit, strategische partner in e-learning development, helpt u er graag bij.

Twijfel weg

Als u nog twijfelt over de kansen van digitaal leren voor uw organisatie, raden wij u aan om gebruik te maken van onze gratis Groeiscan (ter waarde van maar liefst € 1200!). Dit is een onderzoek dat wij voor u verrichten naar de potentie van een e-learning. We kijken daarbij naar uw markt, uw branche en uw concurrentie, maar ook naar uw eigen organisatie. Het onderzoek is geheel vrijblijvend. Bijkomend voordeel: u maakt meteen kennis met de manier waarop wij werken en kunt inschatten of die manier bij u past.

Brainstormen

Besluit u om concreet aan de slag te gaan met e-learning? Gefeliciteerd! De eerste stap is dan om een projectteam samen te stellen. Bij voorkeur is dit team een mix van directieleden, IT’ers en eindgebruikers. In elke brainstormsessies met dit projectteam proberen we belangrijke zaken helder te krijgen. Hoe staat uw organisatie er nu voor? Waarin zit uw uitdaging precies? Wat is het belangrijkste doel?

Vinger aan de pols

APPelit onderscheidt zich van andere e-learning ontwikkelaars doordat wij relatief veel tijd besteden aan het voortraject: het inleven in uw uitdaging, het goed omschrijven van uw uitdaging en het verzamelen van ideeën. Dat doen we, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de kans op succes aanzienlijk vergroot. Tijdens de ontwikkelfase grijpen wij steeds terug op de doelen die we samen geformuleerd hebben. U krijgt de mogelijkheid om tussendoor regelmatig te testen en houdt dus continu een vinger aan de pols.

Rotterdam

Aan de slag met e-learning in Rotterdam?

We komen graag kennismaken

Wilt u eens vrijblijvend van gedachten wisselen over e-learning? Rotterdam is voor ons om de hoek, dus we komen graag persoonlijk bij u langs. Dan laten we meteen voorbeelden zien van digitale leeromgevingen die we voor andere klanten hebben ontwikkeld. Laat uw gegevens achter en u hoort snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 115 recensies
  beoordeel ons op
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten