fbpx

E-learning Rotterdam, wordt er slimmer van

En dit is hoe u hetzelfde bereikt!

Wilt u aan de slag met e-learning in Rotterdam? Of twijfelt u nog of digitaal leren voor uw organisatie interessant is? Op deze pagina leest u alles over de mogelijkheden, de voordelen en de juiste aanpak. Ook uw bedrijf wordt er een stuk slimmer van!

Waar zet u het voor in?

Meer over e-learning

E-learning betekent niets anders dan leren via de computer. En dat leren bestaat niet uit ellenlange lappen tekst doornemen, maar gebeurt spelenderwijs. Bijvoorbeeld via filmpjes met bijbehorende vragen, testvragen die worden aangepast aan het persoonlijke niveau of door situaties uit de werkelijkheid op het scherm na te spelen en te herhalen. 

De voordelen zijn duidelijk: op deze manier is leren leuk! Bovendien blijkt uit onderzoek van TNO dat de kennis op deze manier beter wordt onthouden en beter wordt toegepast.

E-learning Rotterdam

Slim doelen halen

Is e-learning ook interessant voor uw organisatie? Waarschijnlijk wel. Het antwoord op die vraag is afhankelijk van uw strategische doelen en de bijdrage die online leren daaraan kan leveren. Enkele voorbeelden van doelen die door online leren sneller behaald worden:

 • Medewerkers maken minder fouten
 • Nieuwe medewerkers worden sneller ingewerkt
 • Medewerkers worden enthousiaster over leren
 • U bespaart op het jaarlijkse trainingsbudget

Maar welk doel dan?

Veel organisaties kiezen voor e-learning omdat hun concurrenten dat ook doen. Of omdat ze het gevoel hebben dat ze anders achterblijven. In een moderne stad als Rotterdam gaan de ontwikkelingen immers snel! Een begrijpelijke, maar niet heel succesvolle strategie. Het is beter om e-learning in te zetten om strategische doelen te behalen. Alleen dan is het effect meetbaar en de investering te verantwoorden.

Als u er even voor gaat zitten, komt u er ongetwijfeld achter wat uw strategische doel is. Neem een van de doelen die we hierboven genoemd hebben bijvoorbeeld als uitgangspunt. Vindt u het lastig om dit goed helder te krijgen? APPelit, strategische partner in e-learning development, helpt u er graag bij.

Twijfel weg

Als u nog twijfelt over de kansen van digitaal leren voor uw organisatie, raden wij u aan om gebruik te maken van onze gratis Groeiscan (ter waarde van maar liefst € 1200!). Dit is een onderzoek dat wij voor u verrichten naar de potentie van een e-learning. We kijken daarbij naar uw markt, uw branche en uw concurrentie, maar ook naar uw eigen organisatie. Het onderzoek is geheel vrijblijvend. Bijkomend voordeel: u maakt meteen kennis met de manier waarop wij werken en kunt inschatten of die manier bij u past.

Brainstormen

Besluit u om concreet aan de slag te gaan met e-learning? Gefeliciteerd! De eerste stap is dan om een projectteam samen te stellen. Bij voorkeur is dit team een mix van directieleden, IT’ers en eindgebruikers. In elke brainstormsessies met dit projectteam proberen we belangrijke zaken helder te krijgen. Hoe staat uw organisatie er nu voor? Waarin zit uw uitdaging precies? Wat is het belangrijkste doel?

Vinger aan de pols

APPelit onderscheidt zich van andere e-learning ontwikkelaars doordat wij relatief veel tijd besteden aan het voortraject: het inleven in uw uitdaging, het goed omschrijven van uw uitdaging en het verzamelen van ideeën. Dat doen we, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de kans op succes aanzienlijk vergroot. Tijdens de ontwikkelfase grijpen wij steeds terug op de doelen die we samen geformuleerd hebben. U krijgt de mogelijkheid om tussendoor regelmatig te testen en houdt dus continu een vinger aan de pols.

Rotterdam

Aan de slag met e-learning in Rotterdam?

We komen graag kennismaken

Wilt u eens vrijblijvend van gedachten wisselen over e-learning? Rotterdam is voor ons om de hoek, dus we komen graag persoonlijk bij u langs. Dan laten we meteen voorbeelden zien van digitale leeromgevingen die we voor andere klanten hebben ontwikkeld. Laat uw gegevens achter en u hoort snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten