fbpx

E-health app bedrijf nodig?

Selecteer op basis van succesaanpak

Bent u op zoek naar een e-health app bedrijf? Prima plan. Want e-health heeft veel voordelen voor uw organisatie in petto. Op deze pagina ziet u wat deze pluspunten ook alweer zijn. En ontdekt u hoe de ideale aanpak van een gezondheidsapplicatie-ontwikkelaar eruit ziet. Bovendien komt u erachter welk bedrijf deze succesaanpak altijd hanteert. En zo zorgt voor een app waarmee u uw doelen haalt.

E-health in ‘t kort

Check de voordelen

Bij e-health draait alles om de inzet van ICT-technologie in de zorg. U kunt er alle kanten mee op, want u maakt dan gebruik van de mogelijkheden die ICT u biedt. Dus onder meer slimme apparaten, mobiele devices, apps, software en internet. Door dit alles slim te combineren geeft u uw zorgorganisatie veel voordelen. Denk aan meer ondersteuning voor uw personeel. Handig in deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt. Maar u kunt e-health ook inzetten voor patiënten en cliënten, want hiermee geeft u ze meer regie over hun eigen gezondheid.

E-health app bedrijf

Aanpak die altijd werkt

In uw zoektocht naar een e-health app bedrijf, is de eerste tip: check altijd de aanpak die uw beoogde partner hanteert. Want een goede partner stelt van tevoren duidelijke verwachtingen. Zodat u in elke fase van het project weet waar u aan toe bent. Dus van de voorbereiding en het ontwikkeltraject tot de nazorg. De ideale aanpak ziet er ongeveer als volgt uit:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen
 6. Nazorg (bijvoorbeeld training, support en/of marketing)

Het grote voordeel van zo’n gefaseerde aanpak? U houdt altijd een vinger aan de pols. Des te makkelijker stuurt u bij als iets niet naar wens gaat. Of als u uw koers tijdens het ontwikkeltraject toch nog wilt aanpassen.

Uw partner voor succes

APPelit is uw strategische partner bij de ontwikkeling van e-health en andere software op maat. Wij hanteren precies de hiervoor beschreven succesaanpak. Waarom? Omdat wij willen dat u blij wordt van uw e-health app. Daar zetten we ons helemaal voor in. Bovendien maakten we al voor veel zorgorganisaties dit soort gezonde applicaties. U weet dus zeker dat u bij ons de juiste kennis en ervaring vindt.

Case uitgediept: EPD

Zo maakten we al voor verschillende zorginstellingen een epd-applicatie. Een dergelijke app biedt veel voordelen: u combineert hiermee een breed scala aan functies in één app. Denk aan de facturatie en administratie. Tegelijkertijd werkt de app naar wens ook als portal voor uw patiënten. Bovendien zorgt u met een epd-app dat al uw data op 1 plek staan. Dit maakt dat uw personeel een stuk efficiënter werkt. En bovendien heeft iedereen altijd toegang tot alle nodige info.

Case uitgediept: bloeddruk-apps via innovatieve technologie

Ook maakten we verschillende bloeddruk-apps voor onze klanten. Hiervoor gebruiken we een innovatieve technologie die de bloeddruk meet via licht. Op deze manier kunnen mensen dus heel handig zelf hun bloeddruk meten. Ze hoeven alleen hun vinger tegen de flitser van hun smartphone te houden. Zo hebben uw zorgverleners hier dus geen omkijken meer naar. En kunt u de bloeddruk van uw patiënten veel beter in de gaten houden.

Nieuwsgierig naar wat we nog meer deden in de zorgsector? Check dan onze portfolio. Hier vindt u een uitgebreid overzicht van alle projecten waar we aan werkten. Of ontdek meer over de zelfontwikkelde succesaanpak.

e-health maatwerk

Brainstormen met uw e-health app bedrijf?

Slimme tijdsinvestering!

Vult u hieronder uw contactgegevens in? Dan krijgt u van ons een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. We gaan dan alvast samen brainstormen over uw app idee. Bovendien ontdekt u dan tegelijk of onze manier van werken u bevalt!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten