fbpx

Big data bedrijven kiezen: hier let u op

Ga verstandig om met waardevolle gegevens

Hebt u het gevoel dat er méér te halen valt uit de hoeveelheid gegevens die in uw organisatie circuleren? Big data bedrijven helpen u daar graag bij! Ook als u zelf weinig weet over big data en de mogelijkheden die big data technologie biedt. Vind de juiste partner en profiteer van de schat aan informatie waar u over beschikt.

Big data bedrijven haalt die waarde naar boven

Gegevens zijn van waarde

Binnen veel organisaties circuleren nogal wat gegevens. Denk aan zoekgegevens, klantgegevens, ordergegevens, gegevens over voorraden en verkopen, gegevens uit vragen die klanten stellen aan de klantenservice et cetera. Als u verschillende gegevens aan elkaar koppelt en analyseert, haalt u daar waardevolle informatie uit. Bijvoorbeeld over de behoeften van uw klanten. Maar alles handmatig doorzoeken is niet te doen, dus dit is waar big data technologie om de hoek komt kijken.

 

Big data bedrijven

Opslaan, analyseren en...

aan de slag

Opslaan en analyseren met big data bedrijven

Om optimaal te profiteren van gegevens, zijn twee zaken heel belangrijk:

 1. Een goede manier om gegevens op te slaan. In een data warehouse of data center bewaart u allerlei soorten gegevens, zoals logfiles, chatfiles, foto’s en tekstbestanden.
 2. Software om die gegevens te analyseren. Uit de grote berg met gegevens filtert de software die informatie die echt interessant is. Vervolgens legt de software verbanden en herkent patronen.

Aan de slag met big data

Zelf aan de slag gaan met big data technologie, is lastig. De ontwikkelingen gaan snel en de kans dat uw eigen IT-mensen er voldoende vanaf weten, is klein. Het is dus zaak om een betrouwbaar bedrijf in de arm te nemen die alle ins en outs van big data kent en u in begrijpelijke taal uitlegt hoe u van big data profiteert.

Hier let u op

De zoektocht naar de juiste partner kan lastig zijn. Want waar let u precies op? Deze vijf vragen zijn een handige leidraad tijdens uw zoektocht:

 1. Spreekt het big data bedrijf uw taal?
 2. Is het bedrijf bereid om in u te investeren?
 3. Denkt het bedrijf mee over het verdienmodel van uw software?
 4. Begeleidt het bedrijf u en uw mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt het bedrijf in stappen, zodat u tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

APPelit is uw betrouwbare partner op het gebied van big data. We implementeerden al bij diverse bedrijven big data technologie. En we beantwoorden bovenstaande vragen allemaal bevestigend.

De manier van APPelit

Bij big data is het heel belangrijk om software op maat te ontwikkelen. Elke organisatie verschilt immers en de hoeveelheid en aard van de gegevens verschillen eveneens. Wij ontwikkelen voor elke klant maatwerk software. Daarnaast onderscheiden we ons op de volgende manieren van andere big data bedrijven:

 • We besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw vragen en doelen. Dat doen we door enkele slimme brainstormsessies te houden. Het doel hiervan is simpel: vooraf bepalen wat u wilt bereiken met big data technologie en achteraf bepalen of u uw investering heeft terugverdiend.
 • We leveren onze software in fases op. Na elke fase krijgt u de kans om de technologie uitgebreid te testen en bij te sturen. Zo weten we zeker dat onze oplossing aan uw verwachtingen voldoet en komt u bij de eindoplevering niet voor verrassingen te staan.
 • Wij hanteren bij elk project een bewezen succesvol ontwikkelplan, gebaseerd op Design Thinking.
blockchain platform

Maak kennis met een van de meest ervaren big data bedrijven

We vertellen u graag meer

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van big data technologie? Wij zijn een van de meest ervaren en succesvolle big data bedrijven van Nederland en komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Laat u hieronder weten hoe we u kunnen bereiken? Dank u wel!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 115 recensies
  beoordeel ons op
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten