fbpx

Augmented reality: bedrijven profiteren ervan

U binnenkort ook?

Hoewel augmented reality in eerste instantie is ontwikkeld voor games en entertainment, kom je het ook steeds meer tegen in de zakelijke wereld. Augmented reality stelt bedrijven in staat om zaken beter uit te leggen en visueel te maken. Ontdek hier waar úw kansen op dit gebeid liggen.

Wat kunt u er precies mee?

Dit is AR

Bij augmented reality / AR smelten de echte wereld en de digitale wereld als het ware samen. Op het scherm van uw telefoon of tablet ziet u de wereld om u heen, maar dan met virtuele elementen eraan toegevoegd. Voor bedrijven biedt dit ongekende mogelijkheden. U kunt immers uw klanten of medewerkers alles laten zien wat u wilt. 3D objecten bekijken, eromheen lopen, de objecten aan de binnenkant bekijken of inzoomen op de details – het is allemaal mogelijk met AR.

 

augmented reality bedrijven

Flitsende productpresentaties

Zet augmented reality / AR bijvoorbeeld in om een product te presenteren dat nog in ontwikkeling is, of dat te groot of te duur is om in het echt te laten zien. Met AR neemt u uw klanten en prospects waar dan ook ter wereld mee in het verhaal van uw product. Daarbij straalt u uit dat u een innovatief en vooruitstrevend bedrijf bent.

Werkprocessen vergemakkelijken

Maar augmented reality / AR is ook heel geschikt om bedrijfsprocessen te vergemakkelijken. En efficiënter werken, dat levert u geld op! Enkele voorbeelden:

 • Ontwerpers visualiseren hoe een nieuw product eruit komt te zien en verkorten zo het daadwerkelijke ontwikkelproces. Eventuele fouten in het ontwerp worden zo al opgespoord voordat het product daadwerkelijk ontwikkeld wordt.
 • Binnenhuisarchitecten maken foto’s van ruimtes en kunnen en daar meubelen en andere objecten in zetten, zonder dat ze met zware dingen hoeven te slepen.
 • Helpdeskmedewerkers kijken live mee naar een virtuele weergave van de situatie bij de klant thuis. Zo zijn ze in staat om de klant sneller en beter aan een oplossing te helpen.
 • Medisch specialisten maken een 3D-scan van de patiënt. Dit stelt ze in staat om een nauwkeuriger diagnose te stellen en een operatie zorgvuldig voor te bereiden.

Uw eigen AR-toepassing

Wilt u aan de slag met een eigen AR-toepassing? Dan is gedegen en actuele kennis over augmented reality een eerste vereiste. Want de ontwikkelingen gaan snel! Technische kennis en ontwerpvaardigheden ontmoeten elkaar hierbij. APPelit, strategische partner op het gebied van AR, heeft diverse experts in huis die op de hoogte zijn van alle ins en outs van augmented reality. Zij kunnen u als geen ander adviseren over de (on)mogelijkheden van een eigen AR-toepassing.

Hoe wij te werk gaan

Bij APPelit hebben we niet alleen veel kennis van AR, maar weten we ook alles over succesvol zakendoen. Wij begrijpen dat u een investering in augmented reality niet zomaar doet. U wilt dat die investering u wat oplevert! Bij APPelit krijgt u daar vooraf inzicht in. Wij bieden al onze klanten namelijk eerst een gratis Groeiscan aan. Daarbij doen we onderzoek naar de potentie van uw AR-toepassing, maar ook naar uw branche, markt en concurrentie.

Is het een match?

Tijdens de Groeiscan doet u zelf ongemerkt ook onderzoek. U ‘onderzoekt’ namelijk of onze manier van werken bij u past. U maakt kennis met onze medewerkers en ervaart hoe wij te werk gaan. Is het een match en laat de Groeiscan zien dat uw AR-toepassing veel potentie heeft? Dan gaan we graag voor u aan de slag!

ar app laten maken

Augmented reality laat bedrijven groeien

Doorpraten hoe ook u hiervan profiteert?

Over augmented reality moet je niet te veel lezen, dat moet je zien en ervaren. We komen dan ook graag bij u langs om u enkele succesvolle voorbeelden te laten zien van hoe augmented reality bedrijven laat groeien. Daarbij wisselen we natuurlijk graag van gedachten over de mogelijkheden voor uw eigen AR-toepassing. Maken we snel een afspraak? Alles wat u hoeft te doen, is hieronder uw gegevens in te vullen.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten