fbpx

AR development: de ins & outs

De kansen van uw eigen AR-toepassing

Wilt u weten wat er zoal komt kijken bij AR development? En vraagt u zich af of een eigen AR-toepassing een aantrekkelijke optie is voor uw bedrijf? APPelit, strategische partner op het gebied van augmented reality/AR, deelt hieronder graag volop kennis met u!

Doe de ultrakorte scan

Is AR iets voor u?

Bij augmented reality wordt er een digitale laag over de omgeving gelegd. U ziet in uw eigen omgeving dus een digitaal plaatje dat er niet echt is. Voor veel branches biedt augmented reality / AR volop kansen. Vraagt u zich af of het ook voor uw bedrijf interessant is? Stel uzelf dan de volgende vragen:

 • wil ik ons bedrijf profileren als innovatief en vooruitstrevend?
 • wil ik in rechtstreeks contact staan met mijn klanten?
 • wil ik die klanten de best mogelijke merkbeleving bieden?
 • wil ik medewerkers op een leuke en effectieve manier bijscholen?

Is het antwoord op één of meerdere vragen ja? Dan wordt het hoog tijd om de mogelijkheden van AR voor uw organisatie nader te onderzoeken.

vr bedrijven

Inspiratie: wat er mogelijk is met AR

Steeds vaker zien we dat bedrijven een eigen AR-toepassing (laten) ontwikkelen. De manier waarop ze deze toepassing inzetten, verschilt vervolgens. Dit kan zowel intern als extern zijn. Enkele voorbeelden:

 • Onderwijsinstellingen gebruiken het om de lesstof aantrekkelijker en inzichtelijker te maken.
 • Maakbedrijven gebruiken het om nieuwe producten te ontwerpen.
 • Retailbedrijven gebruiken het om klanten op afstand te laten ervaren hoe een bepaald product in hun huis of tuin past.
 • Diverse bedrijven gebruiken het om te laten zien hoe innovatief ze zijn.

Investeren in AR?

Investeren in AR is zeker niet alleen voor grote bedrijven weggelegd. Wanneer u slim investeert, verdient u uw geld vanzelf terug. Bijvoorbeeld doordat u dankzij AR de productiviteit van uw medewerkers verhoogt en bedrijfsprocessen efficiënter maakt. Ook kan het resulteren in een hogere omzet, doordat klanten vooraf kunnen zien wat ze kopen.

Zo ontwikkelde APPelit voor deurenspecialist deurinbeeld.nl een Deurenapp. Met deze app bekijken klanten via augmented reality van tevoren hoe een bepaalde deur in hun eigen huis staat. Ze kunnen makkelijk wisselen tussen verschillende kleuren en stijlen. Klanten weten zo vooraf precies wat ze kopen en gaan daardoor eerder tot aankoop over.

Gratis groeiscan

Aarzelt u toch nog? Maak dan gebruik van onze gratis groeiscan. U krijgt deze scan (ter waarde van €1200) van ons cadeau als u besluit om kennis te maken met ons als strategisch softwarepartner. We onderzoeken uw branche, uw markt, de concurrentie en de potentie van uw eigen AR-toepassing. Zo krijgt u vooraf een goede inschatting van de kans van slagen van uw investering. Bovendien maakt u alvast kennis met onze bevlogen professionals en onze manier van werken. Smaakt het naar meer? Dan gaan we graag voor u aan de slag!

Ons stappenplan

Tevreden klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Om die tevredenheid te garanderen, doorlopen we bij elk project een aantal vaste stappen. Zo houden we continu zicht op uw verwachtingen en wensen.

Die stappen zijn:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

De kans op succes vergroten we verder door daarna nog een zesde stap te zetten: de nazorg. Hieronder vallen onder andere het trainen van uw medewerkers, het verzorgen van onderhoud en updates en het goed in de markt zetten van uw AR-toepassing.

AR developer

Werk maken van AR development?

Laten we samen brainstormen!

Beantwoordde u een of meerdere vragen uit de checklist met ‘ja’? En spreekt wat u leest over onze manier van werken u aan? Laten we dan snel een afspraak maken om samen te brainstormen! Vul hieronder uw gegevens in, dan hoort u binnen 24 uur van ons

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten