fbpx

AR development: de ins & outs

De kansen van uw eigen AR-toepassing

Wilt u weten wat er zoal komt kijken bij AR development? En vraagt u zich af of een eigen AR-toepassing een aantrekkelijke optie is voor uw bedrijf? APPelit, strategische partner op het gebied van augmented reality/AR, deelt hieronder graag volop kennis met u!

Doe de ultrakorte scan

Is AR iets voor u?

Bij augmented reality wordt er een digitale laag over de omgeving gelegd. U ziet in uw eigen omgeving dus een digitaal plaatje dat er niet echt is. Voor veel branches biedt augmented reality / AR volop kansen. Vraagt u zich af of het ook voor uw bedrijf interessant is? Stel uzelf dan de volgende vragen:

 • wil ik ons bedrijf profileren als innovatief en vooruitstrevend?
 • wil ik in rechtstreeks contact staan met mijn klanten?
 • wil ik die klanten de best mogelijke merkbeleving bieden?
 • wil ik medewerkers op een leuke en effectieve manier bijscholen?

Is het antwoord op één of meerdere vragen ja? Dan wordt het hoog tijd om de mogelijkheden van AR voor uw organisatie nader te onderzoeken.

vr bedrijven

Inspiratie: wat er mogelijk is met AR

Steeds vaker zien we dat bedrijven een eigen AR-toepassing (laten) ontwikkelen. De manier waarop ze deze toepassing inzetten, verschilt vervolgens. Dit kan zowel intern als extern zijn. Enkele voorbeelden:

 • Onderwijsinstellingen gebruiken het om de lesstof aantrekkelijker en inzichtelijker te maken.
 • Maakbedrijven gebruiken het om nieuwe producten te ontwerpen.
 • Retailbedrijven gebruiken het om klanten op afstand te laten ervaren hoe een bepaald product in hun huis of tuin past.
 • Diverse bedrijven gebruiken het om te laten zien hoe innovatief ze zijn.

Investeren in AR?

Investeren in AR is zeker niet alleen voor grote bedrijven weggelegd. Wanneer u slim investeert, verdient u uw geld vanzelf terug. Bijvoorbeeld doordat u dankzij AR de productiviteit van uw medewerkers verhoogt en bedrijfsprocessen efficiënter maakt. Ook kan het resulteren in een hogere omzet, doordat klanten vooraf kunnen zien wat ze kopen.

Zo ontwikkelde APPelit voor deurenspecialist deurinbeeld.nl een Deurenapp. Met deze app bekijken klanten via augmented reality van tevoren hoe een bepaalde deur in hun eigen huis staat. Ze kunnen makkelijk wisselen tussen verschillende kleuren en stijlen. Klanten weten zo vooraf precies wat ze kopen en gaan daardoor eerder tot aankoop over.

Gratis groeiscan

Aarzelt u toch nog? Maak dan gebruik van onze gratis groeiscan. U krijgt deze scan (ter waarde van €1200) van ons cadeau als u besluit om kennis te maken met ons als strategisch softwarepartner. We onderzoeken uw branche, uw markt, de concurrentie en de potentie van uw eigen AR-toepassing. Zo krijgt u vooraf een goede inschatting van de kans van slagen van uw investering. Bovendien maakt u alvast kennis met onze bevlogen professionals en onze manier van werken. Smaakt het naar meer? Dan gaan we graag voor u aan de slag!

Ons stappenplan

Tevreden klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Om die tevredenheid te garanderen, doorlopen we bij elk project een aantal vaste stappen. Zo houden we continu zicht op uw verwachtingen en wensen.

Die stappen zijn:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

De kans op succes vergroten we verder door daarna nog een zesde stap te zetten: de nazorg. Hieronder vallen onder andere het trainen van uw medewerkers, het verzorgen van onderhoud en updates en het goed in de markt zetten van uw AR-toepassing.

AR developer

Werk maken van AR development?

Laten we samen brainstormen!

Beantwoordde u een of meerdere vragen uit de checklist met ‘ja’? En spreekt wat u leest over onze manier van werken u aan? Laten we dan snel een afspraak maken om samen te brainstormen! Vul hieronder uw gegevens in, dan hoort u binnen 24 uur van ons

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten