fbpx

App op maat laten maken?

Check hier welke vragen u stelt voor u aan de slag gaat

Tegenwoordig heb je bijna overal apps voor. Niet zo raar, want vrijwel iedereen heeft zijn smartphone altijd bij de hand. Wilt u ook een app op maat laten maken? Of vraagt u zich af of uw bedrijf een app nodig heeft? En hoe kiest u eigenlijk de juiste partner om uw app te ontwikkelen? Vind hier alle ins en outs en maak de juiste keus.

Eigen app, moet dat nou?

Dit is de hamvraag

Klinkt leuk, een eigen app. Het lijkt wel of tegenwoordig ieder zichzelf respecterend bedrijf er een heeft. Maar in de ontwikkeling ervan gaat veel tijd en geld zitten. Denk daarom goed na voor u een app op maat laat maken. Want sommige apps bieden een oplossing voor een probleem dat eigenlijk niet bestaat. De hamvraag is dan ook: hebt u díe app wel echt nodig? Of sluit een andere applicatie beter aan bij uw klanten of doelen?

app op maat laten maken

5 tips uitgediept

Na de hamvraag…

Om het antwoord op deze prangende kwestie te vinden, zijn dit handige vervolgvragen:

 • Welk probleem wil ik oplossen met de app?
 • Hoe lost de app het probleem op?
 • Zijn er andere, makkelijker oplossingen (zoals mobiele functionaliteit van site uitbreiden)?
 • Wie zijn de gebruikers van de app?

Hebt u eenmaal goed in beeld wat u wilt bereiken met de app? Of hebt u juist moeite om dat scherp te krijgen? Overleg dan met APPelit. Wij zijn de strategische partner bij de ontwikkeling van uw app op maat. Samen komen we er achter of, en vooral hóe, een app goed werkt voor uw bedrijf.

Hoe kiest u de juiste partner?

Als u gáát voor uw eigen applicatie, stel dan ook de juiste vragen om uit te komen bij de beste partner voor u. Dankzij die vragen ontdekt of de werkwijze van het bedrijf bij u past. Goede vragen zijn:

 • Heeft het bedrijf een goede portfolio?
 • Hoe zit het met de reputatie?
 • Hanteert het een gestructureerde aanpak?
 • Biedt het goede support, ook na de oplevering?
 • Hoe ziet het kostenplaatje eruit?

Hieronder vindt u uitleg bij deze vragen.

Goede app begint bij goede partner

Een goede portfolio met bekende klanten zegt veel over de capaciteiten van een bedrijf. Kijk dus naar projecten uit het verleden. En een goede reputatie betekent tevreden klanten. Vraag of u met bestaande klanten mag spreken, het liefst uit uw eigen branche. Dit levert snel betrouwbare informatie op. Het plan van aanpak van het bedrijf moet duidelijk gestructureerd zijn. En kijk of u bij problemen bij de leverancier terecht kunt. Ook na de oplevering.

Denk aan de addertjes onder het gras

Last but not least: het kostenplaatje. Let goed op wat er bij de offerte inbegrepen is. En vooral ook: wat niet. Hoe zit het met opslagruimte? Wat betaalt u voor dataverkeer? En voor onderhoud en beveiligingsupdates? En niet te vergeten: verzorgt het bedrijf app store seo? Dit is essentieel als u wilt dat mensen uw app vinden in de Google Play Store of Apple App Store.

Maak kennis met de expert: APPelit

APPelit is al jarenlang de betrouwbare partner voor software op maat. Check onze portfolio om te zien welke klanten u voorgingen. Bovendien hebben wij een bewezen succesaanpak. U kunt dus met een gerust hart uw app op maat laten maken door onze specialisten.

Mobiele app op maat

Aan de slag met uw app op maat?

Maak kennis & ontvang 'n gratis workshop

Laat hieronder uw gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. U krijgt dan ook een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. Tijdens de workshop gaan we samen aan de slag. U krijgt dan alvast een heel goed beeld van wat uw app u oplevert. En u ziet dan gelijk of onze manier van werken u bevalt. Neem dus vandaag nog contact op!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten