fbpx

App op maat laten maken?

Check hier welke vragen u stelt voor u aan de slag gaat

Tegenwoordig heb je bijna overal apps voor. Niet zo raar, want vrijwel iedereen heeft zijn smartphone altijd bij de hand. Wilt u ook een app op maat laten maken? Of vraagt u zich af of uw bedrijf een app nodig heeft? En hoe kiest u eigenlijk de juiste partner om uw app te ontwikkelen? Vind hier alle ins en outs en maak de juiste keus.

Eigen app, moet dat nou?

Dit is de hamvraag

Klinkt leuk, een eigen app. Het lijkt wel of tegenwoordig ieder zichzelf respecterend bedrijf er een heeft. Maar in de ontwikkeling ervan gaat veel tijd en geld zitten. Denk daarom goed na voor u een app op maat laat maken. Want sommige apps bieden een oplossing voor een probleem dat eigenlijk niet bestaat. De hamvraag is dan ook: hebt u díe app wel echt nodig? Of sluit een andere applicatie beter aan bij uw klanten of doelen?

app op maat laten maken

5 tips uitgediept

Na de hamvraag…

Om het antwoord op deze prangende kwestie te vinden, zijn dit handige vervolgvragen:

 • Welk probleem wil ik oplossen met de app?
 • Hoe lost de app het probleem op?
 • Zijn er andere, makkelijker oplossingen (zoals mobiele functionaliteit van site uitbreiden)?
 • Wie zijn de gebruikers van de app?

Hebt u eenmaal goed in beeld wat u wilt bereiken met de app? Of hebt u juist moeite om dat scherp te krijgen? Overleg dan met APPelit. Wij zijn de strategische partner bij de ontwikkeling van uw app op maat. Samen komen we er achter of, en vooral hóe, een app goed werkt voor uw bedrijf.

Hoe kiest u de juiste partner?

Als u gáát voor uw eigen applicatie, stel dan ook de juiste vragen om uit te komen bij de beste partner voor u. Dankzij die vragen ontdekt of de werkwijze van het bedrijf bij u past. Goede vragen zijn:

 • Heeft het bedrijf een goede portfolio?
 • Hoe zit het met de reputatie?
 • Hanteert het een gestructureerde aanpak?
 • Biedt het goede support, ook na de oplevering?
 • Hoe ziet het kostenplaatje eruit?

Hieronder vindt u uitleg bij deze vragen.

Goede app begint bij goede partner

Een goede portfolio met bekende klanten zegt veel over de capaciteiten van een bedrijf. Kijk dus naar projecten uit het verleden. En een goede reputatie betekent tevreden klanten. Vraag of u met bestaande klanten mag spreken, het liefst uit uw eigen branche. Dit levert snel betrouwbare informatie op. Het plan van aanpak van het bedrijf moet duidelijk gestructureerd zijn. En kijk of u bij problemen bij de leverancier terecht kunt. Ook na de oplevering.

Denk aan de addertjes onder het gras

Last but not least: het kostenplaatje. Let goed op wat er bij de offerte inbegrepen is. En vooral ook: wat niet. Hoe zit het met opslagruimte? Wat betaalt u voor dataverkeer? En voor onderhoud en beveiligingsupdates? En niet te vergeten: verzorgt het bedrijf app store seo? Dit is essentieel als u wilt dat mensen uw app vinden in de Google Play Store of Apple App Store.

Maak kennis met de expert: APPelit

APPelit is al jarenlang de betrouwbare partner voor software op maat. Check onze portfolio om te zien welke klanten u voorgingen. Bovendien hebben wij een bewezen succesaanpak. U kunt dus met een gerust hart uw app op maat laten maken door onze specialisten.

Mobiele app op maat

Aan de slag met uw app op maat?

Maak kennis & ontvang 'n gratis workshop

Laat hieronder uw gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. U krijgt dan ook een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. Tijdens de workshop gaan we samen aan de slag. U krijgt dan alvast een heel goed beeld van wat uw app u oplevert. En u ziet dan gelijk of onze manier van werken u bevalt. Neem dus vandaag nog contact op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten