fbpx

Haal met ai marketing meer uit uw media-inzet

Zo laat u automatisering voor u werken

Hoe vaak belandt uw e-mailcampagne ongeopend in de digitale map met verwijderde items? En hoe raakt u uw klanten in het hart, zodat ze zich getriggerd voelen om juist een bestelling te plaatsen? Of een offerte aan te vragen. Of contact op te nemen. Met ai marketing krijgt u het voor elkaar. Belangrijkste vragen zijn dan ook: hoe werkt die ai marketing precies? En wat brengt het u?

Wat is ai marketing?

Woord onder de loep

Marketing is natuurlijk de term uit de wereld van de verkoopbevorderende activiteiten. Van folders tot advertenties, van banners tot Adwords. Ai is de afkorting voor artificiële intelligentie. Kunstmatige intelligentie dus. Ai marketing leidt daarmee tot verkoopbevordering dankzij slimme automatisering. Deze software denkt zoals wij mensen denken. Leert. Trekt conclusies. Doet voorspellingen.

applicatie ontwikkeling

Gedragingen & voorspellingen

Ai marketing begrijpt uw potentiële klant

Zit uw bedrijf bijvoorbeeld op Twitter? APPelit ontwikkelt uw ai marketing software op maat om uw klantrecensies snel te scannen. Zijn de recensies positief, negatief of neutraal? De chatbot voor uw ai marketing ontdekt het nu, zonder dat u pagina’s vol tekst moet doorspitten. Vervolgt speelt u waar nodig in op de resultaten. Om dit te bereiken werken we met software die de taal herkent. En de boodschap erachter snapt. Neem contact op.

Wanneer start uw eerste ai marketingcampagne? Ja, ook dát kan

Hierboven legden we u al uit dat onze ai marketing software big data analyseert. Wilt u potentiële klanten goed bereiken? Dan combineren we deze software voor u met machine learning. Op die manier filtert het ai marketing programma welk publiek vatbaar is voor uw marktingcampagne. Dus … wanneer laat u uw gevoel los en scoort u op basis van de feiten?

robot en ai machine learning ontwikkeling

Voor welk voordeel gaat ú?

Belangrijke voordelen ai marketing

Voor talloze opdrachtgevers mochten wij deze en andere voordelen behalen:

 • Lagere kosten
 • Meer verkoop
 • Meer zicht op klantgedrag
 • Slimme inzet van (ai) marketingcampagnes

Bekijk hier hoe en welke opdrachtgevers we hielpen met ai marketing.

Automatische hitformule

Leuk voorbeeld van succesvolle ai marketing

Weet u dat muzikant Alex Da Kid dankzij ai marketing zelfs al een hit scoorde? De ingrediënten waren simpel. De software ‘ontdekte’ dankzij enorme aantallen popsongs welke teksten het goed deden. Zo ontwikkelde het computerprogramma een soort formule om hits te maken. Ondenkbaar? Het gebeurt dus al. En dat is mooi voor de marketingwereld.

Ook toe aan zo’n succes? APPelit helpt u graag.

Neem contact op

ai software ontwikkeling

Voorspeld succes van plaatjes & praatjes

Wat vertelt ai marketing u?

Ontdekt ai marketing software waar uw klanten warm voor lopen? Dan leidt dat bijvoorbeeld tot goedscorende nieuwsbrieven. Want u weet straks welk beeld het meest aanspreekt. En door welke onderwerpregels uw publiek de mail aanklikt en opent. Eindelijk, horen we u denken. Zo brengt u het aantal teleurstellende e-mailcampagnes drastisch terug en wordt uw inzet ineens beloond!

Voor we u helpen met ai marketing | Beter beginnen

Hoe weet u zeker dat onze ai marketing software u gaat helpen? En wáár helpt het dan precies aan mee? Om hier zicht op te krijgen organiseren we altijd twee sessies. Een bridgesessie en een jumpsessie noemen we ze. Bij de eerste krijgt u zicht op waar uw organisatie staat en naartoe wil. Bij de tweede sessie ontdekt u hoe ai marketing daarbij helpt.

Dankzij deze goede voorbereiding hebt u vooraf bijzonder scherp in beeld wat u van ons krijgt opgeleverd.

Meer weten over ai marketing? We beantwoorden graag uw vragen

De snelste manier voor een vrijblijvende kennismaking met ons is: uw contactgegevens hieronder invullen. Zullen we daarna samen ontdekken hoe u uw omzet laat groeien dankzij ai marketing?

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten