fbpx

Haal met ai marketing meer uit uw media-inzet

Zo laat u automatisering voor u werken

Hoe vaak belandt uw e-mailcampagne ongeopend in de digitale map met verwijderde items? En hoe raakt u uw klanten in het hart, zodat ze zich getriggerd voelen om juist een bestelling te plaatsen? Of een offerte aan te vragen. Of contact op te nemen. Met ai marketing krijgt u het voor elkaar. Belangrijkste vragen zijn dan ook: hoe werkt die ai marketing precies? En wat brengt het u?

Wat is ai marketing?

Woord onder de loep

Marketing is natuurlijk de term uit de wereld van de verkoopbevorderende activiteiten. Van folders tot advertenties, van banners tot Adwords. Ai is de afkorting voor artificiële intelligentie. Kunstmatige intelligentie dus. Ai marketing leidt daarmee tot verkoopbevordering dankzij slimme automatisering. Deze software denkt zoals wij mensen denken. Leert. Trekt conclusies. Doet voorspellingen.

ai marketing

Ai marketing begrijpt uw potentiële klant

Gedragingen & voorspellingen

Zit uw bedrijf bijvoorbeeld op Twitter? APPelit ontwikkelt uw ai marketing software op maat om uw klantrecensies snel te scannen. Zijn de recensies positief, negatief of neutraal? De chatbot voor uw ai marketing ontdekt het nu, zonder dat u pagina’s vol tekst moet doorspitten. Vervolgt speelt u waar nodig in op de resultaten. Om dit te bereiken werken we met software die de taal herkent. En de boodschap erachter snapt.

Wanneer start uw eerste ai marketingcampagne? Ja, ook dát kan

Hierboven legden we u al uit dat onze ai marketing software big data analyseert. Wilt u potentiële klanten goed bereiken? Dan combineren we deze software voor u met machine learning. Op die manier filtert het ai marketing programma welk publiek vatbaar is voor uw marktingcampagne. Dus wanneer laat u uw gevoel los en scoort u op basis van de feiten?

robot en ai machine learning ontwikkeling

Belangrijke voordelen ai marketing

Voor welk voordeel gaat ú?

Voor talloze opdrachtgevers mochten wij deze en andere voordelen behalen:

 • Lagere kosten
 • Meer verkoop
 • Meer zicht op klantgedrag
 • Slimme inzet van (ai) marketingcampagnes

Bekijk hier hoe en welke opdrachtgevers we hielpen met ai marketing.

Leuk voorbeeld van succesvolle ai marketing

Automatische hitformule

Weet u dat muzikant Alex Da Kid dankzij ai marketing zelfs al een hit scoorde? De ingrediënten waren simpel. De software ‘ontdekte’ dankzij enorme aantallen popsongs welke teksten het goed deden. Zo ontwikkelde het computerprogramma een soort formule om hits te maken. Ondenkbaar? Het gebeurt dus al. En dat is mooi voor de marketingwereld.

Ook toe aan zo’n succes? APPelit helpt u graag.

 

ai software ontwikkeling

Wat vertelt ai marketing u?

Voorspeld succes van plaatjes & praatjes

Ontdekt ai marketing software waar uw klanten warm voor lopen? Dan leidt dat bijvoorbeeld tot goedscorende nieuwsbrieven. Want u weet straks welk beeld het meest aanspreekt. En door welke onderwerpregels uw publiek de mail aanklikt en opent. Eindelijk, horen we u denken. Zo brengt u het aantal teleurstellende e-mailcampagnes drastisch terug en wordt uw inzet ineens beloond!

Voor we u helpen met ai marketing | Beter beginnen

Hoe weet u zeker dat onze ai marketing software u gaat helpen? En wáár helpt het dan precies aan mee? Om hier zicht op te krijgen organiseren we altijd twee sessies. Een bridgesessie en een jumpsessie noemen we ze. Bij de eerste krijgt u zicht op waar uw organisatie staat en naartoe wil. Bij de tweede sessie ontdekt u hoe ai marketing daarbij helpt.

Dankzij deze goede voorbereiding hebt u vooraf bijzonder scherp in beeld wat u van ons krijgt opgeleverd.

Meer weten over ai marketing? We beantwoorden graag uw vragen

De snelste manier voor een vrijblijvende kennismaking met ons is: uw contactgegevens hieronder invullen. Zullen we daarna samen ontdekken hoe u uw omzet laat groeien dankzij ai marketing?

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten