fbpx

Remote development overwegen?

Alles wat u weten wilt om hiervoor te kiezen

Soms hebt u extra capaciteit nodig op het gebied van IT. Bijvoorbeeld omdat uw bedrijf groeit, omdat u opeens meer opdrachten krijgt of omdat er mensen uitvallen. Maar het kan ook zijn, dat u voor een project kennis of expertise nodig hebt die u zelf niet in huis hebt. In al deze gevallen is remote development een uitkomst. Daarmee schakelt u op een flexibele en voordelige manier externe ondersteuning in.

De voordelen van remote development

Flexibel & voordelig

Bij remote development schakelt u dus extra menskracht bij, op een heel voordelige manier. De externe ontwikkelaars vullen uw eigen team aan met ontbrekende kennis. Of ze voeren met z’n allen als ‘extern geheugen’ uw project helemaal zelfstandig uit. U zet ze flexibel in zodra u ze nodig hebt en betaalt alleen voor werk dat daadwerkelijk wordt uitgevoerd. En in deze tijd van personeelsschaarte hoeft u zelf niet op zoek naar de juiste mensen, ook fijn!

remote development

Wat besteedt u uit?

Uw kansen met remote development

Kans 1: specifiek project

U kunt gebruikmaken van remote development voor een specifiek project. Bijvoorbeeld wanneer u software op maat wilt laten ontwikkelen of een eigen app. U huurt dan externe mensen in als aanvulling op uw team. Hebt u zelf helemaal geen kennis in huis? Huur dan een compleet remote team in. Zo’n team wijdt zich voor een bepaalde periode aan uw project.

Kans 2: ondersteuning voor langere tijd

Het kan natuurlijk ook zijn, dat u voor langere tijd ondersteuning nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat u zelf geen geschikt personeel kunt vinden of omdat uw opdrachtenportefeuille opeens enorm gegroeid is. Remote development zorgt ervoor dat u geen ‘nee’ hoeft te verkopen aan uw klanten. U werkt met een vast team dat precies weet wat u wel en niet wilt. Maar u hoeft ze niet te werven, niet in te werken en ook niet aan te sturen.

Voorwaarde voor remotesucces: juiste partner

Voor dat laatste geldt wel één belangrijke voorwaarde: de keuze voor de juiste partner in remote development. Want sommige partners fungeren meer als tussenpersoon, zodat u zelf nog wel de coördinatie en aansturen moet verzorgen. Kies daarom voor een partner die u het volledige traject uit handen neemt, dus de aansturing van het team, de coördinatie, de planning, de kwaliteitscontrole én de uiteindelijke uitrol.

APPelit: betrokken op afstand

Bij APPelit, strategisch partner in software ontwikkeling, staat een heel team ontwikkelaars voor u klaar. Wij hebben van elke programmeertaal, software, platform of toepassing voldoende kennis in huis. Een vast aanspreekpunt verzorgt de aansturing voor u, zodat u zelf uw handen vrijhoudt voor uw eigen werk. En huurt u onze mensen in op projectbasis? Dan is dat soms tot wel 50 procent goedkoper dan inhuur op basis van fixed uren.

Meedenken vanaf het begin

Wellicht hebt u nog niet duidelijk voor ogen wat u precies nodig hebt. Dat is geen probleem, want behalve een sterk ontwikkelteam hebben we ook ervaren consultants en projectmanagers voor u klaarstaan. Zij bekijken graag samen met u wat de doelstellingen zijn die u met uw software wilt bereiken. Dat doen we aan de hand van het door ons zelf ontwikkelde strategische ontwikkelplan.

Remote Developers

Benut ook de kansen met remote development!

We stellen graag een team op maat samen

Of u nu nog in de ideeënfase zit of eigenlijk morgen al een team remote ontwikkelaars nodig hebt: in een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over de mogelijkheden van remote development. Daarbij zoomen we meteen in op de specifieke behoeften van uw bedrijf en een financieel zo aantrekkelijk mogelijke oplossing. Hebben we uw interesse gewekt? Laat ons dan even weten hoe we u kunnen bereiken.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten