fbpx

Deskundig en onafhankelijk ontwikkeladvies

Voor al uw software-vraagstukken en -dilemma's

Wij begrijpen dat het ontwikkeltraject van software een complex proces kan zijn. Daarom bieden we deskundig en onafhankelijk ontwikkeladvies om u te begeleiden tijdens elke fase van het traject. Of u nu hulp nodig hebt bij het definiëren van uw softwarebehoeften, het maken van de juiste architectuurkeuzes of het selecteren van de beste technologieën, onze experts staan voor u klaar. Met onze diepgaande kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat u op de juiste koers blijft en dat het ontwikkeltraject succesvol verloopt.

Innovatie ontketend door onze software strateeg!

KRIJG HULP

1) FreeScan

Gratis software audit en analyse

Bij APPelit bieden we deze vrijblijvende gratis software-audit, zodat u precies weet waar u staat met uw huidige software en architectuur. Onze experts analyseren en luisteren naar uw toekomstwensen. Op basis van deze grondige analyse stellen we een gericht ontwikkeladvies op voor uw softwareontwikkeling.

Wij werken hierin onafhankelijk en bieden deze dienst kosteloos aan, omdat we geloven in het delen van kennis en het vinden van oplossingen die passen bij uw workflow en projectomvang. Met onze software-audit krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden, de haalbaarheid en de kosten. Het is een uitkomst in verschillende situaties, zoals het moment waarop u uw vereisten en behoeften al hebt geïdentificeerd en actief op zoek bent naar marktopties, of wanneer u een evaluatie wilt uitvoeren van uw eigen selectie van softwareoplossingen.

Om uw software-audit uit te voeren en een gepersonaliseerd advies voor ontwikkeling op te stellen, hebben wij de volgende informatie nodig: de huidige broncode, demo toegang, documentatie, specificaties over de gebruikte techstack en versies, toekomstwensen, backlog en instructies over hoe we de applicatie het beste kunnen laten draaien. Met deze gegevens kunnen wij een grondige analyse uitvoeren en uw software naar nieuwe hoogten tillen.

Maak vandaag nog gebruik van onze kosteloze software-audit en ontdek waar uw software staat. Neem contact met ons op en laat ons uw bedrijf helpen groeien met een toekomstbestendig ontwikkelingsplan!

2) ProjectWatch

Projectmonitoring en risicocontrole

Het leiden van softwareprojecten kan soms uitdagend zijn, vooral als u weinig ervaring hebt met projectmanagement of simpelweg te weinig tijd ervoor hebt. Daarom introduceren we ”Monitoring”, een krachtige tool die u door elke fase van het project begeleidt, van voorbereiding tot testen. Het omvat continue controle en rapportage van de softwareontwikkeling, identificeert risico’s en zorgt voor tijdige interventie om projecten op koers te houden.

Monitoring biedt een gestructureerde aanpak met o.a. work breakdown structures, srs documents, (sprints) planning, flowcharts, wireframes, mockups, testscenario’s en meer. Het is een waardevol hulpmiddel voor bedrijven die zelf hun project willen leiden, maar wel behoefte hebben aan een bewezen structuur en professionele projectaanpak.

Monitoring is met name geschikt voor langdurige softwaretrajecten, zoals de herbouw van legacy software, op maat ERP ontwikkeling of doorontwikkeling van SAAS-producten. Het bevat belangrijke kenmerken zoals het plannen van het project, handige hulpmiddelen, het beheren van taken en een succesvolle projectbenadering. Met deze service bieden we bij APPelit de ondersteuning die nodig is om uw softwareproject tot een succesvol einde te brengen.

Bij APPelit werken we met ervaren businessanalisten, ontwikkelaars en testers om het project nauwkeurig te inventariseren, een ontwikkeladvies op te stellen en monitoren, feedback te geven op de ontwikkeling en uitvoeren van tests, bij te sturen wanneer nodig en verder te analyseren. We begrijpen dat de behoeften, opdrachttypen en projectgroottes kunnen variëren, daarom bieden we de mogelijkheid om een vast maandelijks bedrag af te spreken op basis van uw specifieke vereisten.

Laat ons u begeleiden met Monitoring en breng uw softwareproject tot een succesvolle afronding. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor een efficiënte en naadloze aanpak!

3) CompleteCare+

Volledige ontzorging en softwareontwikkeling

Dit pakket biedt een complete ontzorging aan, inclusief software ontwikkeling. Het combineert de softwareaudit met actieve betrokkenheid bij het ontwikkelproces, waardoor klanten volledig worden ondersteund, van analyse en planning tot implementatie en onderhoud.

Als toonaangevende softwareontwikkelaar, staan kwaliteit en resultaat centraal. Met ons team van experts, waaronder designers, UI/UX-specialisten, front-end en backend ontwikkelaars, testers, business analisten en DevOps-engineers, kunnen wij het volledige project van audit tot livegang verzorgen. Hierbij nemen wij de gewenste project breakdown, planning en oplevering voor onze rekening, en dit alles volgens de hoogste kwaliteitsnormen die worden ondersteund door onze ISO 27001 en NEN 7510 certificering.

Wij begrijpen dat u wellicht behoefte hebt aan meer gepersonaliseerde ondersteuning voor uw project. Daarom biedt APPelit een uitgebreid scala aan diensten. Dit is vooral ideaal voor bedrijven die beperkte tijd hebben naast hun dagelijkse werkzaamheden of die specifieke ervaring missen op het gebied van software (her)ontwikkeling.

Met behulp van een bewezen methode nemen wij de juiste stappen om de beste softwareoplossingen en architectuur voor te stellen, zodat u gegarandeerd bent van betrouwbaarheid, flexibiliteit en schaalbaarheid. We analyseren de operationele procedures van uw bedrijf, voeren gesprekken met essentiële gebruikers van belangrijke afdelingen en definiëren de gewenste functionaliteiten en vereisten. Deze strategie leidt tot een uitstekende voorbereiding en verhoogt het begrip bij belanghebbenden en medewerkers. Onze deskundige teamleden stellen een ontwikkeladvies samen dat fungeert als fundament voor de juiste vervolgstappen.

De kosten voor deze aanpak kunnen variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van de processen. Eventuele extra kosten worden altijd vooraf besproken, zodat u volledig op de hoogte bent.

Wij denken graag mee

Key is om u op het juiste moment te voorzien van de benodigde ondersteuning en expertise op het gebied van softwareontwikkeling. We streven ernaar om uw project tot een succesvol einde te brengen door middel van hoogwaardige diensten en oplossingen. Wij staan voor u klaar. Klik op onze Cases om een indruk te krijgen van onze eerdere projecten en te zien hoe we anderen hebben kunnen helpen, of neem direct contact met ons op om te overleggen over uw unieke situatie.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten