fbpx

Offshore software outsourcing

De kansen, risico’s & aandachtspunten

Overweegt u offshore software outsourcing? Een goede zet! Want het biedt grote voordelen om uw software en/of IT-zaken uit te besteden. Toch zijn er wel risico’s en aandachtspunten. Ontdek hieronder hoe u écht het beste uit offshore software outsourcing haalt.

Het uitbesteden van uw offshore software outsourcing

Dit is waarom u hiervoor wilt kiezen

Er zijn diverse redenen waarom bedrijven (waaronder mkb’ers en zzp’ers) ervoor kiezen om hun software en IT ergens anders onder te brengen. U kunt de ontwikkeling van software uitbesteden, maar ook de configuratie, het onderhoud en het beheer. Enkele voordelen zijn:

 • U heeft altijd toegang tot de nieuwste technologie
 • U bent beter beveiligd tegen hacks en cyberaanvallen
 • U profiteert van IT-expertise die u zelf niet of onvoldoende in huis hebt
 • U verhoogt de productiviteit van uw bedrijf, omdat u geen omkijken heeft naar IT
 • U kunt uzelf volledig focussen op uw core business
Offshore software outsourcing

Offshore software outsourcing, let hier op

Zo bereikt u succes

Strategisch kiezen

Vooral bij offshore outsourcing is het belangrijk om met de juiste partner in zee te gaan. U werkt dan immers samen met een bedrijf dat zich in een ander werelddeel en een andere tijdzone bevindt, dat bemoeilijkt de communicatie. De grootste kans op succes heeft u, wanneer u kiest voor het outsourcingbedrijf dat managet én zélf ontwikkelt. APPelit dus. Want APPelit is strategisch partner op het gebied van software ontwikkeling op maat.

Maak vooraf afspraken over de kosten

Veel outsourcingbedrijven fungeren als een tussenpersoon. Maak daarom duidelijke afspraken over wat er gebeurt als er iets misgaat. Moet u dit zelf oplossen? En voor wie zijn de kosten? U kunt het best kiezen voor een partner die alles voor u regelt voor een vooraf afgesproken prijs. Bij APPelit wordt u gekoppeld aan een eigen business analist en senior developer, die alles coördineren en ook de kwaliteit in de gaten houden. Zonder bijkomende kosten!

Daarom offshore

Misschien vindt u het een fijner idee om uw IT-activiteiten bij een Nederlands bedrijf onder te brengen, of in elk geval een bedrijf in Europa (onshore of nearshore outsourcing). Maar kiezen voor een externe dienstverlener verder weg, biedt grote voordelen. Zo loopt de productie door buiten kantoortijden en liggen de kosten een stuk lager. Schrikt het op afstand communiceren in een andere taal u af? Dat is niet nodig! APPelit neemt immers de gehele coördinatie op zich.

Dit en meer besteedt u uit

Behalve de ontwikkeling, de configuratie, het onderhoud en het beheer van uw software treft u bij APPelit nog veel meer IT-gerelateerde zaken om uit te besteden. Denk aan:

 • de beveiliging van uw IT-infrastructuur
 • de ontwikkeling, het beheer en de hosting van uw site(s)
 • het beheer van uw computers en andere hardware
 • opslag en beheer van uw data
 • het beheer van uw servers en netwerken

Kortom, wilt u zich volledig focussen op uw eigen core business en uw IT in de handen van een expert leggen? Bij APPelit kan het!

Slimme werkwijze voor succes

Bij elk project hanteren wij een duidelijk ontwikkelplan. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen.

Ons stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 • voorbereiding
 • doelbepaling
 • programmeerwerk
 • testfase
 • oplevering & nazorg
Blockchain app prototype

Strategisch en snel offshore software outsourcing inzetten?

Bij ons slaagt u!

Of u nu meteen gebruik wilt maken van offshore software outsourcing of eerst vrijblijvend wat meer informatie wilt – wij komen graag bij u langs! Geef hieronder even uw gegevens aan ons door, dan nemen we meteen contact op om een afspraak te maken.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten