fbpx

Kleine ICT bedrijven, grootse resultaten

Ontdek de voordelen!

Zeg eens eerlijk, heeft u weleens het gevoel dat u een nummer bent? Of dat u uw probleem meerdere keren uit de doeken moet doen, telkens aan weer een andere medewerker? Bij kleine ICT-bedrijven heeft u dat probleem niet! Ontdek alle voordelen van het kiezen voor een wat kleinere ICT partner – of u nu zelf een groot of een klein bedrijf hebt.

Klein maar fijn

Is dat echt wel zo?

Misschien denkt u nu: maar kan zo’n klein bedrijf mijn probleem wel aan? Hebben ze wel voldoende kennis? Daar hoeft u zich geen enkele zorgen om te maken. Tenminste, in het geval van APPelit, strategisch partner in de ontwikkeling van software op maat. Met iets meer dan 50 medewerkers zijn wij een relatief klein ICT-bedrijf. Toch hebben we alle disciplines in huis, waaronder business analisten, designers, UI/UX, front-end, backend, DevOps én testers.

Health software ontwikkelen

Van A tot Z

ICT bedrijf van alle markten thuis

Van alle markten thuis

We zijn misschien niet heel groot, maar toch zijn wij van alle markten thuis als het om software gaat. Hierdoor kunnen wij u altijd goed adviseren over welke oplossing voor uw situatie het meest geschikt is. We hebben bij onze klanten al diverse software oplossingen opgeleverd, waaronder:

 • ERP-software voor mkb-bedrijven
 • Serious gaming in de zorg
 • Mobiele apps
 • Robotica voor logistiek en industrie
 • Webshops voor retailbedrijven

Hoe doen wij dat?

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, een klein ICT-bedrijf dat tóch alle disciplines en kennis in huis heeft. Toch is het in het geval van APPelit echt waar.

Dat komt doordat wij alleen de beste, hoog gekwalificeerde toptalenten in dienst nemen. Zij weten u en uw business snel te doorgronden. Onze strategen zijn er om met u mee te denken, zij staan in nauw contact met onze ontwikkelaars en programmeurs. Zo versterken alle disciplines elkaar.

De voordelen van APPelit

Of u zelf nu een kleiner of een groter bedrijf heeft, onze werkwijze is voor elke klant hetzelfde: persoonlijk en doelgericht. Die werkwijze onderscheidt zich op drie belangrijke punten van andere ICT-bedrijven:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Maatwerk software

De focus ligt dus volledig op uw bedrijf, uw doelen en uw wensen. Hierdoor zijn we in staat om software te ontwikkelen die volledig aansluit op uw bedrijf. Maatwerk software brengt enkele belangrijke voordelen met zich mee:

 • U betaalt niet voor functionaliteiten die u toch niet gebruikt.
 • U hoeft uw bedrijfsproces(sen) niet aan te passen op de software, de software wordt zo ontworpen dat die daar precies op aansluit.
 • De software groeit eenvoudig mee met uw organisatie.
 • Met maatwerk software koppelt u eenvoudige meerdere systemen aan elkaar.

Groots aanbod

Om te laten zien waar wij als klein ICT-bedrijf voor staan, doen we u een groots aanbod. Namelijk: een gratis workshop ter waarde van 1200 euro. Tijdens deze workshop duiken we dieper in de potentie van uw softwareoplossing. Zo leert u meteen onze bevlogen professionals goed kennen. De workshop is geheel vrijblijvend, u zit dus nog nergens aan vast. Waarom zou u daar geen gebruik van maken?

ICT bedrijf nijverdal

Ontdek waar kleine ICT-bedrijven groots in kunnen zijn

Laten we snel afspreken

Een ander voordeel van kleine ICT-bedrijven? Ze hebben geen wachtlijsten en geen eindeloze doorkiesmenu’s. Sterker nog, als u hieronder uw gegevens achterlaat, hoort u binnen 24 uur van APPelit. Kunnen we dus zo snel mogelijk aan de slag met uw ICT-vraagstuk!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten