fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

De it architect helpt

Zo krijgt u de beste infrastructuur voor uw software

Haalt u bedrijfsdoelen met uw software? Of is uw it een doel op zich, in plaats van een middel om uw doelen te halen? Ontdek hieronder hoe een it architect overkoepelend helpt om de fundering onder de automatisering van uw organisatie te leggen. Of te verstevigen.

Toekomstige partners leren elkaar eerst kennen 🤝

MAAK KENNIS

Wat is een software architect?

Verklaring

De vraag boven deze alinea had ook kunnen zijn: wat is een it architect? Want software is het meest voorkomende en meest zichtbare onderdeel van de informatietechnologie (kortweg it). Het verschil zit ‘m in het feit dat een it architect één stapje hoger de complete automatisering binnen organisaties overziet. In de praktijk doen de it architect en de software architect echter vaak hetzelfde.

Wat doet een software/it architect voor u? De basis

Ordening aanbrengen in de it infrastructuur en architectuur van software. Dat is het belangrijkste werk van de software/it architect. Hierbij gaat het vooral om de kaders uit te werken. APPelit, ontwikkelaar van software, heeft deze it architecten voor u klaar staan. Wij werken die kaders graag met u uit.

Hierbij beginnen we met twee sporen:

  • inventariseren wat u aan it, hardware en software al hebt
  • denken vanuit de doelen die u wilt halen

Neem contact op

It infrastructuur architect

Kijk op nu & toekomst

Op basis van bovenstaande krijgen we samen inzicht in wat u nodig hebt aan architectuur voor uw software. Van nodige functies, (beperkte) toegang en beveiliging tot bereikbaarheid en service. Zelf werken we hiervoor met praktische brainstormsessies. We noemen ze bridge- en jumpsessies. Onze it architecten hebben hier volop ervaring mee.

Meer taken van software/it architect | ‘n Greep

  • Procesinrichting
  • Nodige producten en programma’s op een rij zetten
  • (meedenken over) informatiebeleid rondom it
  • Informatievoorziening rondom it regelen
  • Projectteam voor implementatie opstellen

Het mag duidelijk zijn, onze it architecten programmeren dus niet zelf; ze helpen op een hoger niveau lijnen uit te zetten. Wilt u de plannen daarna in de praktijk brengen? Voor het echte programmeerwerk hebben we natuurlijk ook de developers voor u in eigen huis. En dankzij onze jarenlange ervaring én onze aanpak van ontwikkelen in stappen, durven we u zelfs te garanderen: niet goed, geld terug.

Wat levert de it architect u op?

Voordelen

Zorgen dat uw it infrastructuur slaagt. Dat is het belangrijkste voordeel dat we als it architect brengen. Klinkt logisch? Ja. Toch weten wij uit ervaring dat 70% van de plannen zonder zo’n architect mislukt… Dankzij onze schat aan kennis en ervaring helpen we u kostbare misstappen voorkomen. Verder sporen we kansen op om uw automatisering soepeler, efficiënter of voordeliger te laten lopen.

Op deze manier verdient uw it architect zichzelf dus terug. Want een niet geslaagde it-project kost stukken meer.

Neem contact op

Projectteam samenstellen | Succesfactor

Een van de succesfactoren van geslaagde architectuur voor uw software? Een projectteam dat bestaat uit mensen van de directie; voor het toekomstperspectief. Daarnaast uit gebruikers binnen uw organisatie; zij moeten immers met uw netwerk, software en hardware overweg kunnen. En tot slot uit it’ers, voor de technische kennis. Onze it architect bewaakt dat het team op dit gebied in balans is.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


Valkuilen van de it architect

Wij tackelen ze

Veel ict’ers zijn ‘nerds’, die denken én spreken in computertaal. Wartaal, voor veel mensen uit andere branches… Gelukkig leerden onze it architecten juist uitstekend te communiceren. Én te luisteren vóór ze praten. Gevolg? Op basis van sterke vragen krijgen we snel duidelijk wat er bij u speelt en wat u nodig hebt om succes te halen met uw it infrastructuur.

Advies nodig voor uw it architectuur? Vraag ons

Een goede basis voor uw it vraagt om vertrouwen. Zullen we daarom eens samen van gedachten wisselen en elkaar ‘aftasten’? Graag nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. U ontvangt dan binnen een werkdag een voorstel voor een vrijblijvende kennismaking.

Nadat ik een aantal gesprekken heb gevoerd en offertes heb gehad van andere APP bouwers ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Johannes/Appelit en heb besloten om de APP te laten bouwen door Appelit. Ik heb hier geen seconde spijt van gehad.Johannes zet werkelijk alles om wat hij toezegt. Hij is zeer betrouwbaar denkt mee, is creatief en altijd te bereiken.Vooral in de cruciale fase van een start up is dit niet alleen zeer wenselijk, het is zelfs essentieel.In alle aspecten 5 sterren voor Appelit, een aanrader!
Rutger Kuiper
Rutger Kuiper
16:40 19 Sep 21
Appelit, is een supertof bedrijf, die het beste in de klant naar boven haalt! Ook voor jonge ondernemers staat Johannes klaar!
Hessel Turkstra
Hessel Turkstra
10:07 18 Sep 21
Top bedrijf ! Zaken worden adequaat en deskundig opgepakt.
Mart Vloet
Mart Vloet
13:45 05 Aug 21
Super tof bedrijf. Neemt voor iedereen de tijd. Ik ga ze zeker aanraden bij vrienden en kennissen
Shauntey
Shauntey
21:38 12 May 21
Voor mijn masterscriptie een online interview met Johannes gehad. Het was een erg waardevol gesprek waarin Johannes de tijd nam om mijn vragen te beantwoorden en mee te denken aan mijn onderzoek!
Robbin Swanborn
Robbin Swanborn
09:33 02 May 21