fbpx

ICT beheer uitbesteden

Dit is wat u eraan hebt

Bedrijven doen het steeds vaker: hun ICT beheer uitbesteden. Overweegt u dit ook? Of twijfelt u nog of dit de juiste optie voor uw organisatie is? Op deze pagina leest u er alles over. U ontdekt wat u kunt uitbesteden en wat de voordelen hiervan zijn. En u komt erachter waarom het heel goed werkt voor u als mkb’er en zzp’er.

Waarom uitbesteden?

Kosten, kennis en meer

Als mkb’er hebt u misschien al gemerkt: de complexiteit van technologie neemt toe. En dat maakt uw werk soms knap lastig. Want een IT-professional in vaste dienst nemen is vaak te duur. Maar zelf doen kost te veel tijd. En bovendien beschikt u waarschijnlijk niet over de juiste kennis, terwijl het aantal online dreigingen elk jaar toeneemt. Uw ICT beheer uitbesteden is daarom de ideale oplossing. U hebt hier dan zelf geen omkijken meer naar.

ICT beheer uitbesteden

Wat uitbesteden?

Wanneer u uw ICT beheer uitbesteedt, schakelt u hiervoor een externe partner in. Deze dienstverlener neemt u dan uw IT-zaken uit handen. U bepaalt zelf wát u precies uit handen geeft. Dit verschilt per organisatie. Denk aan:

 • software ontwikkeling
 • support en beheer van software
 • ontwikkeling, hosting en beheer van uw website
 • beheer en opslag van data
 • beveiliging van uw IT-infrastructuur

Pluspunten op ‘n rij

Wanneer u een IT-partner inschakelt, levert u dat veel voordelen op:

 • Veel meer kennis en ervaring
 • Toegang tot de allernieuwste technologie
 • Betere beveiliging van gevoelige informatie
 • Lagere operationele kosten
 • Meer tijd over voor uw kernactiviteiten
 • Beter en efficiënter ICT beheer

In de volgende alinea leest u een uitdieping van deze pluspunten.

Sneller, efficiënter en veiliger

Juist als mkb’er, en zelfs als zzp’er, hebt u profijt van deze voordelen. Want zo krijgt u toegang tot veel meer kennis en ervaring. Superbelangrijk, want de ontwikkelingen op IT-gebied volgen elkaar razendsnel op. En eerlijk is eerlijk: ze zijn voor een leek bijna niet meer te begrijpen. Ook beschikt u zo over de nieuwste technologie. Dit maakt uw werk sneller, efficiënter én veiliger.

Een zeker gevoel

En over beveiliging gesproken … u wilt natuurlijk niet dat uw gevoelige info – of die van uw klanten – op straat komt te liggen. Dat lukt alleen als u bij blijft op technologisch gebied. En met een gespecialiseerde partner lukt dat veel beter. Zo weet u zeker dat uw data in goede handen zijn én blijven. Een veilig gevoel voor uzelf en voor klanten dus.

Minder kosten, meer tijd

Besteedt u uw ICT beheer uit? Dan hoeft u geen IT’ers meer in dienst te nemen. Dat scheelt natuurlijk een hoop kosten. Bovendien hebben u en uw medewerkers zo meer tijd voor uw kernactiviteiten. Last but not least: een pro regelt uw ICT beter én efficiënter dan wanneer u het er zelf ‘bij doet’.

APPelit als verlengstuk van uw organisatie

Op zoek naar een outsourcing partner? APPelit is uw strategische partner voor het uitbesteden van uw ICT. U vindt bij ons de juiste kennis en ervaring om alles vlekkeloos te laten werken. Bij ons weet u zeker dat u altijd de nieuwste software krijgt. Bovendien zit het met onze beveiliging wel goed. Op dit gebied beschikken we over verschillende certificaten. En we hanteren de strengste beveiligingseisen. Software op maat nodig? Ook die maken we graag voor u. Zo werken we echt als verlengstuk van uw organisatie.

ICT bedrijf

Vertrekpunt als u ICT beheer wilt uitbesteden

Ontdek het in de gratis workshop

Meer weten over APPelit? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op. Als extraatje krijgt u bovendien een gratis workshop ter waarde van 1200 euro. In die workshop ontdekt u wat ICT beheer uitbesteden aan APPelit u oplevert. Vrijblijvend uiteraard. Neem dus snel contact op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten