fbpx

Ontdek de juiste match voor u!

ICT bedrijven Nijverdal: het neusje van de zalm

Vooraanstaande ICT-bedrijven zijn in Nijverdal en omgeving volop te vinden. De voordelen om met een lokale partij in zee te gaan, zijn groot. Maar u wilt natuurlijk niet inleveren op kwaliteit. Gelukkig zijn er in uw regio ICT-bedrijven te vinden die landelijk tot de top behoren. Ontdek snel de juiste match!

Ga voor een lokale partij

Aan de slag met software?

Afstand speelt voor veel zakelijke diensten nauwelijks nog een rol. Maar toch is het wel zo handig om voor een lokaal ICT-bedrijf te kiezen. Vooral als zo’n ICT-bedrijf meer is dan alleen leverancier en ontwikkelaar, maar zich echt als partner opstelt. Dat betekent dat het bedrijf zich verdiept in uw organisatie, meedenkt over uw uitdagingen en doelen en een eerlijk verhaal vertelt. Kortom, uw organisatie door en door wil leren kennen.

ICT bedrijf nijverdal

Wie zijn wij?

Appelit

Maak kennis met APPelit

APPelit is zo’n bedrijf. Wij zijn uw strategische partner in de ontwikkeling van software op maat. Geen standaardoplossingen, maar alleen toepassingen die precies zijn toegesneden op uw organisatie. Want alleen dan kunt u software inzetten om strategische doelen te behalen.

Onze manier: eerst brainstormen

Om uw organisatie goed te leren kennen, hanteren wij een vast stappenplan. Zo beginnen wij elk project met enkele brainstormsessies. Dit doen we bij voorkeur met een projectteam dat bestaat uit mensen uit alle geledingen binnen uw organisatie. Dus niet alleen ICT’ers, maar ook managers en eindgebruikers. Zo krijgen we een zo compleet mogelijke visie op de situatie.

Het vervolg

Als we uw doelen, wensen en verwachtingen duidelijk hebben, gaan onze ontwikkelaars aan de slag. Maar dat betekent niet dat u het project nu uit handen geeft. Na elke ontwikkelfase geven we u namelijk de mogelijkheid om de software uitgebreid te testen. Pas als u helemaal tevreden bent, gaan we verder met het volgende onderdeel. Zo blijven we de verwachtingen goed op elkaar afstemmen.

Welke software heeft u nodig?

Als het om software gaat, zijn wij van alle markten thuis. Hierdoor kunnen wij u altijd goed adviseren over welke oplossing voor uw situatie het meest geschikt is. We hebben bij klanten overal in Nederland al diverse software oplossingen opgeleverd, waaronder:

 • ERP-software voor mkb-bedrijven
 • Serious gaming in de zorg
 • Mobiele apps
 • Robotica voor logistiek en industrie
 • Webshops voor retailbedrijven

De voordelen

Onze aanpak en software op maat die daaruit voortkomt, levert u aanzienlijke voordelen op. We durven u zelfs te garanderen dat u uw investering in no time terugverdient. Wat die voordelen precies zijn? Denk aan: 

 • Kostenbesparing door de hele organisatie heen
 • De best doordachte oplossing waar u lang mee vooruit kunt
 • Oplossingen die u makkelijk aanpast (denk aan groei, krimp, verandering)
 • Waar voor uw investering, omdat die toekomstbestendig is en zichzelf terugverdient

Het bewijs: workshop cadeau

Opstellen als een partner, investeren in uw organisatie – bij APPelit zijn het geen loze beloften. Om dat te bewijzen, bieden wij u een gratis workshop aan – ter waarde van maar liefst 1200 euro! Tijdens deze workshop duiken we dieper in de potentie van uw softwareoplossing. U maakt dan meteen kennis met onze bevlogen professionals en onze unieke manier van werken.

De ervaring leert, dat deze workshop vaak het startpunt is van een succesvolle samenwerking. Ziet u toch van samenwerking af? Dat kan altijd, de workshop is geheel vrijblijvend. Geen kleine lettertjes!

ERP HRM

Maak kennis met van de meest vooraanstaande ICT bedrijven in Nijverdal en omgeving

We komen graag bij u langs

Bent u enthousiast geworden over de aanpak van APPelit? En wilt u graag meer horen over een van de meest toonaangevende ICT bedrijven in Nijverdal en omgeving? Dan komen we graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Vanuit ons hoofdkantoor in Rijssen zijn we er zo, zet u de koffie vast aan? Oh ja, en laat hieronder ook nog even weten hoe we u kunnen bereiken.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten