fbpx

Gaming companies Amsterdam

Alle ins en outs van gameontwikkeling

Gaming companies: Amsterdam heeft er genoeg. Dus wilt u uw eigen game laten ontwikkelen? Dan zit u goed in onze hoofdstad. In dit artikel vindt u alle informatie die u nodig hebt. U ontdekt de voordelen van ’n eigen game en wat de mogelijkheden zijn. En waar u op moet letten als u op zoek bent naar een game developer.

Voordelen van een eigen game

Alle pluspunten op een rij

Computerspelletjes waren vroeger iets voor kinderen. Die tijd ligt inmiddels ver achter ons. Sterker nog, er gaat momenteel zo’n 300 miljard dollar in de gaming industrie om. En wereldwijd spelen ongeveer 2,7 miljard mensen weleens een game. Ook bedrijven zetten games steeds vaker in. Bijvoorbeeld om medewerkers te trainen of consumenten voor te lichten. Dit biedt veel voordelen:

 • Spelenderwijs leren gaat makkelijker
 • Concurrentie met andere spelers stimuleert het leerproces
 • Veilige omgeving om fouten te maken
 • Kennis makkelijker praktisch toe te passen
 • Maakt organiseren van trainingen overbodig
 • Kennis blijft langer hangen
 • Overal en altijd beschikbaar
Gaming companies Amsterdam

APPelit uw

Game ontwikkelaar

Ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie

Denkt u erover u een game te laten bouwen? Maar weet u niet waar voor u de grootste kansen liggen? APPelit, uw strategische partner bij de ontwikkeling van software op maat, geeft u graag advies. Samen met u bekijken we waar u ’t meest aan hebt. Hier vindt u alvast wat mogelijkheden:

Hebt u veel sollicitanten? Met een assessment game beoordeelt u ze snel en makkelijk. Zo kiest u in een handomdraai de juiste kandidaten.

Moet uw personeel complexe instructies en taken uitvoeren? Een simulatie game is een handig middel om ze deze aan te leren.

Werkt u aan een nieuwe werkwijze, cultuur of strategie? Of doorloopt u een verandertraject? Dan zijn manager games ideaal.

In de zorg liggen veel mogelijkheden. U kunt medische professionals met een game leren hoe ze een operatie doen. Maar er zijn ook mogelijkheden voor cliënten. Bijvoorbeeld om mensen gezonder te laten eten of ze te laten revalideren.

Biedt u een complex product? Of hebben uw medewerkers veel bijscholing nodig? Dan is een e-learning game bij uitstek geschikt voor u.

Zo vindt u de game developer die bij u past

U had ’t vast al ontdekt: in Amsterdam zijn veel game developers. Het is daarom nog best een klus om de partner te vinden die bij u past. Voer in ieder geval de volgende checks uit. Dan zit u al een eind op het goede spoor.

 • Check 1: bekijk de reputatie en ervaring van de ontwikkelaar
 • Check 2: controleer of de ontwikkelaar een stapsgewijze aanpak hanteert
 • Check 3: kijk of u de nazorg krijgt die u nodig hebt
 • Check 4: kijk of u ’n duidelijke offerte krijgt (zonder verborgen kosten)

APPelit: dé game specialist in Amsterdam

Geen tijd voor een lange zoektocht naar een goede developer? Kies dan voor APPelit. Wij maken al jarenlang game apps voor allerlei bedrijven en instanties. Check onze portfolio voor een overzicht van al onze projecten. Bovendien hanteren wij een stapsgewijze succesaanpak. Zo krijgt u een game die doet wat u wilt. Ook na de oplevering staan we altijd voor u klaar. Onze helpdesk is 24/7 bereikbaar. Last but not least: we doen niet aan kleine lettertjes. U krijgt bij ons een vaste prijs. O ja, ons kantoor zit aan de Herengracht. Dus da’s lekker dicht bij u in de buurt.

vrouw speelt game app op smartphone

Meer weten over gaming companies in Amsterdam? Check APPelit

Start met onze gratis workshop

Op zoek naar gaming companies in Amsterdam? APPelit heeft wat u zoekt. Meer over ons weten? Laat hieronder uw gegevens achter. U krijgt dan van ons ook een workshop van 1200 euro. Helemaal gratis én vrijblijvend. Samen bekijken we dan alvast waar voor úw organisatie de kansen liggen.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten