fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

Flysessie versterkt uw softwaresucces

Onderhoud, training, marketing & meer

Laat u via APPelit software ontwikkelen? Dan ervaart u hoe blij u wordt van samen op weg gaan naar uw bedrijfsdoelen. Uw doelen halen stopt natuurlijk niet bij oplevering van de software door ons. Vandaar dat we als strategische partner u daarna zogeheten flysessies bieden, slimme extra’s die u blij hóuden en gefocust op uw doelen. Ontdek ze hier en hoe ze uw organisatie doorlopend helpen.

Flysessies: extra’s voor uw software & bedrijfsdoelen

  1. uw mensen trainen
  2. uw servers hosten, onderhouden & back-uppen
  3. uw servers in de gaten houden & updaten
  4. uw softwareproblemen oplossen (24/7 hulplijn)
  5. helpen met tool voor slim projectmanagement
  6. marketing voor uw software, site of app verzorgen
  7. ontwikkelabonnement met kortingstarief voor verdere verandering

Hieronder diepen we uit hoe we u hier precies mee helpen. En vooral: hoe het meehelpt aan uw doelen.

Oplossingen op maat tegen een fixed price 💪

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

1. Trainen

Sommige mensen hebben van nature weerstand tegen veranderingen en nieuwe dingen. Als uw medewerkers niet precies weten wat uw nieuwe software kan, loopt u het risico dat het niet werkt zoals u dat wilt. Of dat u er niet uithaalt wat u ervan verwacht. Wij tackelen dit en geven uw mensen naar wens handige training in het werken met uw nieuwe software en benutten van alle ins en outs.

Bij de training letten we in het bijzonder op het volgende: hoe worden uw mensen net zo blij van uw software als u en wij zijn? We trainen dus vanuit voordelen, zodat de wens groeit om goed met het programma te werken. Want uw software maakt hun werk juist makkelijker. Wie wil dat nou niet?
Ook uw ICT-mensen trainen we graag in alle technische foefjes om de software in topconditie te houden.

2. Serverhosting, onderhoud & back-up

Waar slaat u uw software op? Wie garandeert dat u elke dag, week of andere frequentie een back-up van uw software krijgt, zodat het risico op verloren geraakte wijzigingen zo klein mogelijk is? En hoe weet u zeker dat uw systeem naar wens blijft draaien? Vraag hiervoor om hosting, onderhoud en backuphulp van APPelit. Zo weet u zeker dat uw software blijft doen wat die moet doen. En dat u er nog lang plezier van houdt om hiermee uw doelen te halen.

3. Servercheck, cybersecurity & update

Cybercriminelen slapen nooit. En softwarestoringen wilt u ook meteen ontdekken. Hebt u geen eigen ICT’ers die uw servers bewaken? Of hebben zij de handen al vol aan andere zaken? Schakel dan onze serverservice in. Dat scheelt u handen vol zorgen en geld. En zorgt er vooral door dat uw systemen soepel doordraaien, dag en nacht.

Een van de belangrijkste zaken die we structureel voor u oppakken? Updates uitvoeren (patches, in ICT-jargon). Want cyberaanvallen hebben minder kans, als u de digitale achterdeur steeds een verbeterd slot geeft. Dit is echt spelregel nummer 1 in ICT-land die we voor u hanteren. Verder controleren we of back- ups werken en bewaken we dat uw digitale netwerk (zo snel mogelijk weer) storingsvrij werkt.

4. Helpdesk voor softwareproblemen (24/7)

Uw webshop gaat ineens offline. Uw klantenapp opent niet meer. Of uw boekhoudsoftware ligt plat. Wat er ook gebeurt met uw software, het komt altijd ongelegen. Dat snappen we. Ook snappen we dat u dan direct hulp wilt, zelfs als dit ’s avonds of in het weekend gebeurt. Daarom krijgt u als relatie na oplevering toegang tot een speciale helpdesk voor acute problemen.

Via die helpdesk staat er zo 24 uur per dag, 7 dagen per week direct hulp voor u klaar bij al uw softwarecalamiteiten. Een hele opluchting!

5. Tool voor slim projectmanagement

Beheren, verbeteren en aanvullen van uw software vraagt om overzicht. En structuur. Daarom stellen we graag een speciale tool voor projectmanagement aan u beschikbaar. Hierdoor houdt u volop grip en controle op alles wat er gebeuren moet én al gebeurd is. Zo houdt u lijn in uw plannen én blijft u werken aan doelen.

6. Marketing voor uw software, site of app

Al organiseert u de prachtigste evenementen, als niemand ervan weet, mislukken ze. Zo werkt het met software ook. Richt u zich op nieuwe klanten? Of andere relaties die uw software, site of app nog niet gebruiken? Zet dan in op marketing. De enthousiaste marketingexperts van APPelit weten de weg én zorgen dat u opvalt. Met als subdoel: meer bereik. En als hoofddoel: meer klanten, meer omzet of meer binding.

Check hoe we dit bijvoorbeeld aanpakken met strategische en bewezen succesvolle app store seo.

7. Ontwikkelabonnement met kortingstarief

Nu uw medewerkers, klanten, leveranciers of andere partijen uw software gebruiken, ontdekt u misschien zaken die u nóg blijer zouden maken. Zoals nog efficiënter werken of software laten aansluiten op andere interne of externe bedrijfsprocessen, data en bestanden. Of uw bedrijf gaat een nieuwe fase in en krijgt nieuwe ICT-behoeften. De oplossing? Een ontwikkelabonnement van APPelit.

Het abonnement levert u verschillende voordelen op. Allereerst krijgt u in onze drukke planning voorrang. Daarnaast betaalt u via het abonnement een lager uurtarief voor dezelfde vertrouwde kwaliteit. Dat tovert toch vanzelf een glimlach op uw gezicht?

Onderdeel van groter plan
Deze flysessies horen bij het slimme ontwikkelplan waarmee we uw succes met onze software garanderen.

Meer weten? Ook blij(er) worden?
U ziet het, we doen er alles aan om u blij te maken en te houden. Ervaar het zelf tijdens een gratis adviesgesprek. Als cadeau krijgt u na afloop bovendien een groeiscan op maat. Belangstelling? Laat hieronder uw contactgegevens achter. Binnen 24 uur ontvangt u dan een voorsteldatum voor een kennismaking.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


Super fijn bedrijf om mee samen te werken. Hebben een mooie App voor ons gebouwd. Bij vragen goed bereikbaar en erg behulpzaam!
Helma Krijgsman
Helma Krijgsman
14:05 19 Nov 21
Guylian van der Linde
Guylian van der Linde
08:29 03 Nov 21
APPelit heeft laten zien dat ze veel kennis en veel ervaring heeft met het bouwen van heel praktisch toepasbare applicaties. Daarnaast hebben ze veel geduld met mensen die géén verstand van ICT hebben :-)
Karel Koppens
Karel Koppens
11:00 21 Oct 21
APPelit heeft een zeer fijne app voor onze iPads ontwikkelt die we dagelijks gebruiken tijdens onze teambuildingsevents. APPelit nam alle tijd om de vraag eerst goed te inventariseren. Tijdens het ontwikkelen en bouwen was het contact zeer prettig en de terugkoppeling echt enorm snel! Erg goed bereikbaar. Een prettige partij om in te schakelen.
Stefan Vogel
Stefan Vogel
10:47 15 Oct 21
Colette Michiels
Colette Michiels
15:46 13 Oct 21