fbpx

Flysessie versterkt uw softwaresucces

Monitoring, onderhoud, training & meer

Laat u via APPelit software ontwikkelen? Dan ervaart u hoe blij u wordt van samen op weg gaan naar uw bedrijfsdoelen. Uw doelen halen stopt natuurlijk niet bij oplevering van de software door ons. Vandaar dat we als strategische partner u daarna zogeheten flysessies bieden, slimme extra’s die u blij hóuden en gefocust op uw doelen. Ontdek ze hier en hoe ze uw organisatie doorlopend helpen.

Flysessies: extra’s voor uw software & bedrijfsdoelen

 1. uw mensen trainen
 2. uw servers hosten, onderhouden & back-uppen
 3. uw servers in de gaten houden & updaten
 4. uw softwareproblemen oplossen (24/7 hulplijn)
 5. helpen met tool voor slim projectmanagement
 6. marketing voor uw software, site of app verzorgen
 7. ontwikkelabonnement met kortingstarief voor verdere verandering

Hieronder diepen we uit hoe we u hier precies mee helpen. En vooral: hoe het meehelpt aan uw doelen.

Oplossingen op maat tegen een fixed price 💪

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

1. Trainen

Sommige mensen hebben van nature weerstand tegen veranderingen en nieuwe dingen. Als uw medewerkers niet precies weten wat uw nieuwe software kan, loopt u het risico dat het niet werkt zoals u dat wilt. Of dat u er niet uithaalt wat u ervan verwacht. Wij tackelen dit en geven uw mensen naar wens handige training in het werken met uw nieuwe software en benutten van alle ins en outs.

Bij de training letten we in het bijzonder op het volgende: hoe worden uw mensen net zo blij van uw software als u en wij zijn? We trainen dus vanuit voordelen, zodat de wens groeit om goed met het programma te werken. Want uw software maakt hun werk juist makkelijker. Wie wil dat nou niet?
Ook uw ICT-mensen trainen we graag in alle technische foefjes om de software in topconditie te houden.

2. Serverhosting, onderhoud & back-up

Waar slaat u uw software op? Wie garandeert dat u elke dag, week of andere frequentie een back-up van uw software krijgt, zodat het risico op verloren geraakte wijzigingen zo klein mogelijk is? En hoe weet u zeker dat uw systeem naar wens blijft draaien? Vraag hiervoor om hosting, onderhoud en backuphulp van APPelit. Zo weet u zeker dat uw software blijft doen wat die moet doen. En dat u er nog lang plezier van houdt om hiermee uw doelen te halen.

3. Servercheck, cybersecurity & update

Cybercriminelen slapen nooit. En softwarestoringen wilt u ook meteen ontdekken. Hebt u geen eigen ICT’ers die uw servers bewaken? Of hebben zij de handen al vol aan andere zaken? Schakel dan onze serverservice in. Dat scheelt u handen vol zorgen en geld. En zorgt er vooral door dat uw systemen soepel doordraaien, dag en nacht.

Een van de belangrijkste zaken die we structureel voor u oppakken? Updates uitvoeren (patches, in ICT-jargon). Want cyberaanvallen hebben minder kans, als u de digitale achterdeur steeds een verbeterd slot geeft. Dit is echt spelregel nummer 1 in ICT-land die we voor u hanteren. Verder controleren we of back- ups werken en bewaken we dat uw digitale netwerk (zo snel mogelijk weer) storingsvrij werkt.

4. Helpdesk voor softwareproblemen (24/7)

Uw webshop gaat ineens offline. Uw klantenapp opent niet meer. Of uw boekhoudsoftware ligt plat. Wat er ook gebeurt met uw software, het komt altijd ongelegen. Dat snappen we. Ook snappen we dat u dan direct hulp wilt, zelfs als dit ’s avonds of in het weekend gebeurt. Daarom krijgt u als relatie na oplevering toegang tot een speciale helpdesk voor acute problemen.

Via die helpdesk staat er zo 24 uur per dag, 7 dagen per week direct hulp voor u klaar bij al uw softwarecalamiteiten. Een hele opluchting!

5. Tool voor slim projectmanagement

Beheren, verbeteren en aanvullen van uw software vraagt om overzicht. En structuur. Daarom stellen we graag een speciale tool voor projectmanagement aan u beschikbaar. Hierdoor houdt u volop grip en controle op alles wat er gebeuren moet én al gebeurd is. Zo houdt u lijn in uw plannen én blijft u werken aan doelen.

6. Marketing voor uw software, site of applicatie

Al organiseert u de prachtigste evenementen, als niemand ervan weet, mislukken ze. Zo werkt het met software ook. Richt u zich op nieuwe klanten? Of andere relaties die uw software, site of app nog niet gebruiken? Zet dan in op marketing. Enthousiaste marketingexperts weten de weg én zorgen dat u opvalt. Met als subdoel: meer bereik. En als hoofddoel: meer klanten, meer omzet of meer binding.

Check hoe we dit bijvoorbeeld aanpakken met strategische en bewezen succesvolle app store seo.

7. Ontwikkelabonnement met kortingstarief

Nu uw medewerkers, klanten, leveranciers of andere partijen uw software gebruiken, ontdekt u misschien zaken die u nóg blijer zouden maken. Zoals nog efficiënter werken of software laten aansluiten op andere interne of externe bedrijfsprocessen, data en bestanden. Of uw bedrijf gaat een nieuwe fase in en krijgt nieuwe ICT-behoeften. De oplossing? Een ontwikkelabonnement van APPelit.

Het abonnement levert u verschillende voordelen op. Allereerst krijgt u in onze drukke planning voorrang. Daarnaast betaalt u via het abonnement een lager uurtarief voor dezelfde vertrouwde kwaliteit. Dat tovert toch vanzelf een glimlach op uw gezicht?

Onderdeel van groter plan
Deze flysessies horen bij het slimme ontwikkelplan waarmee we uw succes met onze software garanderen.

Meer weten? Ook blij(er) worden?
U ziet het, we doen er alles aan om u blij te maken en te houden. Ervaar het zelf tijdens een gratis adviesgesprek. Als cadeau krijgt u na afloop bovendien een workshop op maat. Belangstelling? Laat hieronder uw contactgegevens achter. Binnen 24 uur ontvangt u dan een voorsteldatum voor een kennismaking.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten