fbpx

Blockchain app ontwikkelaar

Toptips om de beste developer te vinden

Op zoek naar ’n goede blockchain applicatie ontwikkelaar? Dat valt nog niet mee. Want er zijn veel aanbieders van software op maat. Hoe weet u dat u de juiste keuze maakt? En een app krijgt die precies doet wat u wilt? In dit artikel leest u er alles over.

Ultrakorte inleiding

Waarom ’n blockchain app?

Blockchain heeft de toekomst. Want u werkt hiermee slimmer, tegen lagere kosten én met een beter resultaat. Het grootste voordeel? De veiligheid van dit systeem. Want alle data in de blokken van uw blockchain zijn versleuteld. Alleen u hebt de sleutel – en degenen aan wie u ‘m gaf. Zo bent u fraudeurs en hackers een stap voor. In deze tijden van toenemende cybercriminaliteit wel zo’n fijne gedachte.

Dit is waarom de juiste partner zo belangrijk is

Een investering in een blockchain applicatie levert u dus veel voordeel op. Maar: u moet wel de juiste developer in de arm nemen. Want alleen dan bereikt u het doel dat u voor ogen hebt. En komt u niet voor onaangename verrassingen te staan – zoals een app die niet doet wat u wilt.

Blockchain ontwikkelaar

3 toptips

APPelit de blockchain ontwikkelaar

Toptips van APPelit

APPelit is uw strategische partner op het gebied van blockchain applicatie ontwikkeling. Als specialist weten we wat de kenmerken van een goede developer zijn. Dit zijn onze 3 toptips.

 1. Check de aanpak
 2. Check de portfolio
 3. Check de tarieven

Hierna leest u waarom u met deze tips bij de beste partner uitkomt.

Tip 1: Check de aanpak van de ontwikkelaar

Blockchain biedt veel voordelen. Toch heeft deze technologie ook een nadeel. Want wilt u een eigen blockchain opzetten? Dan krijgt u te maken met een ingewikkeld en tijdrovend proces. En dat vergt veel specialistische kennis. Check daarom altijd de aanpak van potentiële partners. Want zo’n complex proces vraagt om een goed doordacht ontwikkelplan. En let er ook op dat de ontwikkelaar duidelijk uitlegt hoe het proces verloopt. Laat u niet van de wijs brengen door moeilijke woorden en begrippen. Vraag om duidelijke taal!

Stapsgewijs naar uw doel

Een goede developer baseert zijn aanpak op Design Thinking. Dit is een veelgebruikte methode voor softwareontwikkeling. U doorloopt dan de volgende stappen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

APPelit hanteert ook zo’n stappenplan. Zo weet u dat het goed zit. De stappen zorgen er immers voor dat u makkelijk bijstuurt. Zo krijgt u dus een blockchain app die precies doet wat u wilt.

Tip 2: Check de portfolio van de ontwikkelaar

Neem ook de staat van dienst van uw partner onder de loep. Kijk of ze ervaring hebben met soortgelijke projecten. En vraag of u de desbetreffende klanten mag spreken. Dan krijgt u snel een goed beeld van de capaciteiten van de ontwikkelaar. APPelit maakte al voor veel bedrijven blockchain applicaties. Bekijk bijvoorbeeld onze case over mWallet, een soort portemonnee voor internetbankieren zonder bank. Of de case over SiriusID, een app voor toegangsbewijzen. 

Tip 3: Check de tarieven van de ontwikkelaar

Last but not least: let er op dat de tarieven inzichtelijk zijn. U hoort een duidelijke specificatie te krijgen. Want extra of verborgen kosten achteraf zijn natuurlijk supervervelend. Handig weetje: APPelit werkt met vaste tarieven. Zo weet u van tevoren altijd waar u aan toe bent.

blockchain voor bedrijven

Meer weten over de voor- en nadelen van blockchain?

Wij helpen u vrijblijvend

Meer weten over de voor- en nadelen van blockchain? We gaan graag met u om de tafel om uw vragen te bespreken. Helemaal vrijblijvend uiteraard. Laat daarom hieronder uw gegevens achter. U krijgt dan ook een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. Tijdens deze workshop ontdekt u welke kansen blockchain úw organisatie biedt; ook dát doen we trouwens helemaal vrijblijvend.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten