fbpx

AI development: maak uw bedrijf slimmer

Slimme spellen voor slimme groei

Artificial intelligence heeft steeds meer invloed in en op ons leven. We komen het overal tegen – bewust of onbewust. De chatbot die een antwoord geeft op uw vraag, of doorverwijst naar een andere pagina of medewerker voor het oplossen van een probleem. De surveillance camera waar u langs loopt en die controleert of u geen perronverbod hebt als u het treinstation binnenloopt. De karakters en omgeving in het computerspel dat u speelt. Bij al deze voorbeelden wordt gebruik gemaakt van AI development.

Artificial intelligence - wat is het?

Slimme software

AI is het proces waarbij computers taken uitvoeren waar u normaal gesproken menselijke intelligentie voor nodig hebt. We kennen verschillende soorten AI.

  1. Narrow AI zien we vooral in slimme tools die enorme hoeveelheden data kunnen analyseren of patronen kunnen signaleren voor onderzoek. Ook ziet u het in spamfilters, robotstofzuigers en zoekmachines. En niet te vergeten in domotica: licht dat op de omgeving en aanwezigheid van mensen reageert bijvoorbeeld.
  2. General AI is volledig ontwikkelde kunstmatig intelligentie die zonder bemoeienis van de mens kan bestaan. Dat is nu nog toekomstmuziek. Maar AI development gaat snel…
AI development

Probleemoplosser

De software die dit mogelijk maakt wordt ontwikkeld met behulp van AI development. Daarmee creëert u slimme oplossingen die uw bedrijf een boost op weg naar de toekomst geven! U ontlast hiermee uw medewerkers en maakt een efficiencyslag. AI wordt namelijk nooit moe, heeft geen koffiepauze nodig en zit niet verkouden thuis.

Altijd bereikbaar

AI laat de concentratie nooit verslappen, laat zich niet afleiden door collega’s en gaat in de loop van de dag niet langzamer werken omdat het bijna tijd is om naar huis te gaan. En niet onbelangrijk: AI werkt 24 uur per dag, zeven dagen per week. U kunt uw klanten dus altijd service bieden en hun vragen beantwoorden. Ook als u en uw medewerkers al naar huis zijn! Kunstmatige intelligentie biedt ook uw bedrijf of organisatie volop kansen!

Overweegt u ook AI development voor uw bedrijf? Strategisch partner voor AI development APPelit beantwoordt al uw vragen. Uiteraard hebben wij ook de beste AI developers die software op maat voor u ontwikkelen. Waag ook de sprong naar de toekomst en neem snel contact op! U ontvangt binnen 24 uur een reactie en we zoeken samen met u naar de oplossing voor uw vraagstuk. Hoe? Met onze vijf stappen van design thinking!

Vijf stappen van design thinking

  • Inleven in uw uitdaging
  • Uw uitdaging goed omschrijven
  • Ideeën verzamelen
  • Ontwikkelen
  • Testen

Wat doet een AI developer?

Een AI developer ontwikkelt programma’s die gebruikmaken van kunstmatige intelligentie. Ook houdt hij of zij zich bezig met de manier waarop deze technologie geïmplementeerd kan worden in uw bedrijf of organisatie. Samen met u wordt AI development ingezet om vragen te beantwoorden en probleemstukken op te lossen. Er worden AI-modellen gebouwd die inzicht geven in, en gebruikt kunnen worden voor, bijvoorbeeld complexe taken en repeterende handelingen.

Impact van automatisering door AI

Men kan niet om de discussie heen rond artificial intelligence en de impact op de werkgelegenheid. De algemene opinie is dat automatisering banen kost, omdat het taken van mensen overneemt. Maar AI is er juist om processen soepeler en efficiënter te laten lopen, waardoor u meer opdrachten of projecten kunt aannemen. En dat creëert juist werkgelegenheid. Bovendien zijn er mensen nodig voor AI development.

developer

Laat uw organisatie groeien met AI development

Maak nu een afspraak

Wordt u blij van AI voor uw bedrijf? Wij ook! Laten we dan snel om de tafel gaan. Hier geven we antwoord op al uw vragen over artificial intelligence en AI development Vul onderstaande velden in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. U krijgt zelfs een groeiscan cadeau!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


    Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
    APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
    Attis
    Attis
    1709743017
    Very good
    Hafez Hashimi
    Hafez Hashimi
    1708774478
    Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
    Brenda Hoppen
    Brenda Hoppen
    1706787077
    Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
    albert erisman
    albert erisman
    1696914647
    js_loader
    Sluiten