fbpx

Java developers outsourcing: zo pakt u dat aan

Ontdek hoe uitbesteden u verder helpt

Wilt u de programmeertaal Java gebruiken in uw website of game? Outsourcing is dan een goede optie! Want gespecialiseerde Java developers kennen alle ins en outs van deze programmeertaal. En de kosten? Die zullen u meevallen!

Veelzijdige programmeertaal

Wat is Java ook alweer?

Java is een programmeertaal die veel wordt gebruikt voor websites, computergames, mobiele telefoons en servers. Het is een objectgeoriënteerde programmeertaal, dat betekent dat de taal bestaat uit objecten. Java is voor een groot deel gebaseerd op de taal C++. Java is platformonafhankelijk en functioneert dus op elke computer, ongeacht het besturingssysteem.

Java developers outsourcing

De keuze voor Java

Softwareontwikkelaars gebruiken Java vooral voor het ontwikkelen van webapplicaties, videogames en mobiele apps. Binnen websites worden vaak Java-applets gebruikt: kleine programmaatjes die worden ingebed in de site en die meer mogelijkheden bieden dan HTML. Vooral voor websites met veel verkeer is Java erg geschikt, want de programmeertaal kan veel stimuli tegelijk aan. Ook is de taal relatief snel te leren en is het open source.

Waarom uitbesteden?

Ondanks de laagdrempeligheid van Java, is het toch slim om de ontwikkeling ervan uit te besteden aan een externe expert. Iemand die dagelijks met de programmeertaal werkt, weet immers precies wat er wel en niet mogelijk is. Een gespecialiseerde Java developer kan:

 • vooraf bekijken of Java inderdaad de meest geschikte programmeertaal is;
 • uw wensen vertalen naar een concrete Java-oplossing;
 • uw Java-toepassing ontwerpen, ontwikkelen en implementeren;
 • uw bestaande Java-toepassingen onderhouden, testen en verbeteren;
 • eventuele problemen op het gebied van Java snel oplossen.

Hoe APPelit het aanpakt

APPelit is strategische partner op het gebied van java development. Wij ontwikkelen altijd software op maat. Onze ontwikkelaars kennen de mogelijkheden van alle programmeertalen, inclusief Java, op hun duimpje. Zij kunnen u dus efficiënt en tegen lage kosten van een goed werkende toepassing voorzien.

Inzicht in de kosten

Maar APPelit werkt anders dan andere softwareontwikkelaars. Wij besteden namelijk relatief veel tijd aan het voortraject. Eerst willen we vaststellen wat precies uw vraag, doel of wens is. Vervolgens bekijken we samen welke toepassing daar bij past. Software is in onze ogen dus altijd een middel en nooit een doel op zich. Vooraf kunnen we u ook al een goed beeld geven van de kosten en de terugverdientijd.

Slim & succesvol stappenplan

Bij elk project hanteren wij een duidelijk ontwikkelplan. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. Dit stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Testen, testen, testen

Zoals u ziet, is er tijdens het ontwikkeltraject de mogelijkheid om de toepassing te testen. Hierin verschilt APPelit van andere softwareontwikkelaars. Waar u bij anderen in spanning moet afwachten hoe uw toepassing er straks precies uit komt te zien, krijgt u bij APPelit na elke ontwikkelfase de mogelijkheid om mee te kijken en bij te sturen. We weten dan zeker dat het eindresultaat volledig aan uw verwachtingen en wensen voldoet!

Goede kennismaking

Wat ook onderscheidend is in de aanpak van APPelit: wij zijn bereid om tijd en menskracht in u te investeren. Ter kennismaking bieden wij u namelijk – geheel vrijblijvend – een gratis workshop aan ter waarde van 1200 euro. Tijdens deze workshop onderzoeken we samen de potentie van uw software-idee. We nemen ook uw markt, uw branche en uw concurrentie onder de loep. Zo maakt u meteen kennis met onze bevlogen professionals en onze manier van werken.

software ontwikkelaar bedrijf

Java developers outsourcing: ook iets voor u!

We komen graag kennismaken

Wilt u meer weten over Java developers outsourcing? We komen graag bij u langs voor een persoonlijk en eerlijk gesprek. Ook zo’n kennismakingsgesprek is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Laat u ons hieronder weten hoe we u kunnen bereiken?

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten