fbpx

Estate Connect

Architectuur basis voor slim vastgoedbeheer

Communitygevoel dankzij software

Over de opdracht | Softwarearchitectuur

Hoe maken we van bewoners meer een community? En hoe bied je woonfaciliteiten makkelijker aan via digitale hulpmiddelen? Estate Connect zocht hiervoor naar mogelijkheden die passen bij de tijd waarin we nu leven, voor de moderne jongvolwassenen. Het antwoord werd: Change=. De basis hiervoor bestaat uit softwarearchitectuur met de signatuur van APPelit.

applicatie ontwikkeling

Wat zit er achter de software?

Bewezen techniek

Design is voor gebruikers natuurlijk belangrijk. Wat er achter de schermen gebeurt, bepaalt echter hoe de uiteindelijke ervaring is. Daarom bouwden we de juiste fundering onder deze software, dankzij het principe van DevOps: dit brengt mensen, processen en technologieën samen om waarde toe te voegen voor de gebruiker. DevOps staat voor DEVelopment/ontwikkeling) en OPerationS/beheer. Dus een combinatie van ontwikkeling en beheer.

Ingezette software

 • YugabyteDB
 • EventStoreDB
 • Minio
 • HashiCorp Vault
 • Ory Keto
 • Kubernetes
 • Nginx
 • Kubernetes Dashboard
 • Ory Kratos
 • Ory Oathkeeper

Over de opdrachtgever

Estate Connect

In Utrecht en Amsterdam zit Estate Connect. Dit bedrijf is gespecialiseerd in managed services en softwareoplossingen voor vastgoedbeheer. Oftewel: het leven van vastgoedpartijen makkelijker maken met digitale hulpmiddelen. Change= is een concept waarin Networked Living centraal staat: wonen, passend bij onze tijd, as a service, duurzaam, connected, innovatief, met de community centraal, zie Change=.

Soort hulp

DevOps

Wij bieden unieke DevOps-hulp, gericht op het optimaliseren van softwareontwikkeling en IT-operations. We combineren ontwikkeling en operationele activiteiten om efficiëntie, samenwerking en kwaliteit te bevorderen. Onze teams zorgen voor naadloze samenwerking tussen ontwikkelaars, systeembeheerders en belanghebbenden gedurende de gehele levenscyclus van uw project. We automatiseren processen, implementeren CI/CD en passen agile methodologieën toe voor snelle, betrouwbare en schaalbare softwareontwikkeling. Ontdek hoe we uw ontwikkelingscycli versnellen, softwarekwaliteit verbeteren en innovatie stimuleren.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten